Jel ti to zao sto ce ti klub ostat bez tituleRigoletto je napisao/la:slažem se. Široki-Željo, derbi dostojan finala kupa, bez "ušljavih" klubovaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako Bog Da Široki će izbacit iz Kupa ovaj usljavi Radnik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel ti to zao sto ce ti klub ostat bez tituleRigoletto je napisao/la:slažem se. Široki-Željo, derbi dostojan finala kupa, bez "ušljavih" klubovaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako Bog Da Široki će izbacit iz Kupa ovaj usljavi Radnik
Cudno je sto Zrinjski pobjedjuje, a ne moze dva pasa sastaviti..nisu bili bolji ni od ovog Radnika koji im izadje bez 7 igraca.pinoglavi je napisao/la:Yebo vas kuknj.ava da vas yebala sta vam je koji krc, Zrinjski dobru ekipu ima, Radniku je logicno da se okrene kupu kada preko lige nema teorije da izadju u Europu i to je to, dakle apsolutno nebitna utakmica za njih a Zrinjski se bori za titulu. I vama cudno sto je Zrinjski pobjedio.
Nek ginu svi protiv nas zaboli nas qurac pobjediti cemo sve i idemo zadnje kolo i Zrinjski dobiti i to je to sta kukate vise
Pa i vas prati tolilo otprilikeKrojcicaHills je napisao/la:pa sta drugo i ocekivatiDoeTz je napisao/la:Treba ih nabusit ako prodju u finale.imat cemo 2 domace utakmice ionako ih prati 200 ljudi
Punac nam isplatio 20,000KM i dao nam jos 20,000KM da do kraja pobjedimo sve utakmice, i da vas pustimo u 29 kolu! Mi cemo igrati za vas!Besic je napisao/la:Dobar rezultat za nas , Sloboda će sutra dodatno zapet protiv hercegovaca i tako nam skinut s vrata jednog pratioca .
Nek ne mogu 2 pasa sastaviti dakle onda bi ih mi trebali odvaliti u Mostaru tako da ne znam cemu kuk.njava. Radnik ima SB u kupu gdje cuva pobjddu a liga im nista ne znaci i da sve do kraja pobjede. Sta si ti ocekivao da ce izaci u najjacem sastavu da bi pomogli Slobodi a odmogli sebi? Dosta vise s tim teorijama zavjere yebo vas one visetuzlak1987 je napisao/la:
Cudno je sto Zrinjski pobjedjuje, a ne moze dva pasa sastaviti..nisu bili bolji ni od ovog Radnika koji im izadje bez 7 igraca.
samo revi, odmah mi je slađe kuknjava kuknjava kuknjavatuzlak1987 je napisao/la:Cudno je sto Zrinjski pobjedjuje, a ne moze dva pasa sastaviti..nisu bili bolji ni od ovog Radnika koji im izadje bez 7 igraca.pinoglavi je napisao/la:Yebo vas kuknj.ava da vas yebala sta vam je koji krc, Zrinjski dobru ekipu ima, Radniku je logicno da se okrene kupu kada preko lige nema teorije da izadju u Europu i to je to, dakle apsolutno nebitna utakmica za njih a Zrinjski se bori za titulu. I vama cudno sto je Zrinjski pobjedio.
Nek ginu svi protiv nas zaboli nas qurac pobjediti cemo sve i idemo zadnje kolo i Zrinjski dobiti i to je to sta kukate vise
pinoglavi je napisao/la:Nek ne mogu 2 pasa sastaviti dakle onda bi ih mi trebali odvaliti u Mostaru tako da ne znam cemu kuk.njava. Radnik ima SB u kupu gdje cuva pobjddu a liga im nista ne znaci i da sve do kraja pobjede. Sta si ti ocekivao da ce izaci u najjacem sastavu da bi pomogli Slobodi a odmogli sebi? Dosta vise s tim teorijama zavjere yebo vas one visetuzlak1987 je napisao/la:
Cudno je sto Zrinjski pobjedjuje, a ne moze dva pasa sastaviti..nisu bili bolji ni od ovog Radnika koji im izadje bez 7 igraca.
Nek idu u kost i to me zaboli qurac ako smo najbolji u drzavi onda bi trebali pobjediti na Piroti. Samo neka Slobodi bude posteno sudjenje do kraja, ostalo me ne zanima.tuzlak1987 je napisao/la:
![]()
Vidjet ces kako ce biti kad budu igrali Travnik i Sloboda, pravi mali rat. A ovi ispali..
NemaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jak Zeljo .. Ima li gdje prenosa ?
bice povrat novcapasica je napisao/la:Valjda se ovo nece odraziti na skupljanje stolica, steta bi bilo.
Ma ja, je.bo evropsku grbavicu bez evrope, vracaj pare!!!Evolution87 je napisao/la:bice povrat novcapasica je napisao/la:Valjda se ovo nece odraziti na skupljanje stolica, steta bi bilo.
prijavio sam tvoj neumjesni komentar koji me duboko uvrijedio. Sportski pozdrav za tuzlanske radnike u beču!solinas je napisao/la:Znali smo svi da ce ovako biti.
Ko im **** mater ako smo mogli razvaliti pitare Zeljeznicar i td potuci cemo se i sa Zrinjskim.
Najsladje ce im biti uzeti titulu na" njihovom "stadionu.samo zbog ovakvih debila poput govedine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.