FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam sto ste se usrali gostovanja u Mostaru, onakav Zeljo ih je na jesen drzao u saci do sudijske nadoknade kada je Zrinjski dao 2 gola, a Zeljo citavu utakmicu bio bolji, a i 2 puta su stizali rezultat protiv Jesicevog Sarajeva, a znamo sta smo mi uradili Jesicevom Sarajevu. Nije da ih mozemo s lakocom odvaliti u Mostaru ali daleko od tog da je nemoguce tako da itekako imamo sansu za titulu i kada bi zaostajali 3 boda pred zadnje kolo 

Nad tobom sunce najljepše sja
Komentatori su strasni prvih 20 minut zrinski ovo zrinski ono, a radnik bolji u prvih 20 minuta.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
+1pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto ste se usrali gostovanja u Mostaru, onakav Zeljo ih je na jesen drzao u saci do sudijske nadoknade kada je Zrinjski dao 2 gola, a Zeljo citavu utakmicu bio bolji, a i 2 puta su stizali rezultat protiv Jesicevog Sarajeva, a znamo sta smo mi uradili Jesicevom Sarajevu. Nije da ih mozemo s lakocom odvaliti u Mostaru ali daleko od tog da je nemoguce tako da itekako imamo sansu za titulu i kada bi zaostajali 3 boda pred zadnje kolo

🔴⚫️
Zato sto bi se vrlo vjerovatno ukazao Jakupovic...Skver je napisao/la:+1pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto ste se usrali gostovanja u Mostaru, onakav Zeljo ih je na jesen drzao u saci do sudijske nadoknade kada je Zrinjski dao 2 gola, a Zeljo citavu utakmicu bio bolji, a i 2 puta su stizali rezultat protiv Jesicevog Sarajeva, a znamo sta smo mi uradili Jesicevom Sarajevu. Nije da ih mozemo s lakocom odvaliti u Mostaru ali daleko od tog da je nemoguce tako da itekako imamo sansu za titulu i kada bi zaostajali 3 boda pred zadnje kolo
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nama ako bude trebala pobjeda u Mostaru, piši propalo.pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto ste se usrali gostovanja u Mostaru, onakav Zeljo ih je na jesen drzao u saci do sudijske nadoknade kada je Zrinjski dao 2 gola, a Zeljo citavu utakmicu bio bolji, a i 2 puta su stizali rezultat protiv Jesicevog Sarajeva, a znamo sta smo mi uradili Jesicevom Sarajevu. Nije da ih mozemo s lakocom odvaliti u Mostaru ali daleko od tog da je nemoguce tako da itekako imamo sansu za titulu i kada bi zaostajali 3 boda pred zadnje kolo

Ima li prenos radnik-zri??
Ko ce se i da li ce se ukazati ne treba razmisljati. Bit ce TV prenos, bit ce nas dosta u Mostaru pa nek urade nesto ako mogu. Ne treba tako razmisljati da ce nas sudija unakaziti ako bude zadnje kolo odlucivalo za prvaka.Ethel je napisao/la:Zato sto bi se vrlo vjerovatno ukazao Jakupovic...Skver je napisao/la: +1
Zaboravio sam dodati da je Zrinjski jedva centra presao na Tusnju. Smijesno mi je da bi vecina otpisala titulu ukiliko Zrinjski bude u igri zadnje kolo.
@Claus naravno da ne bi bili u idealnoj poziciji ukoliko bi nam samo pobjeda igrala, ali daleko od toga da je nemoguce tamo pobjediti
Najvaznije je da u Mostar odemo bez imperativa pobjede, tada bi prebacili pritisak na Zrinjski i sebi povecali sanse da igramo x ili 2
-
- Kontakt:
Joj o cemu vi razmisljate
ljudi ba sutra nam dolazi ŠB koji je 4 mjesto! Nece nam biti nimalo lako, idemo tekmu po tekmu, ko zna sta ce biti do 30 kola 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mi ako budemo igrali svoju igru ne trebamo se bojati nikoga nista ovaj zrinjski ne igra specialno
Zrinjski do kraja može kiksat protiv Željezničara i protiv nas, mi s druge strane protiv Širokog,Sarajeva i Zrinjskog. To je ono objektivno i realno, u svim drugim utakmicama kiks bi bio iznenađenje.
Što se tiče suđenja, ukoliko nas ili bilo koga drugog sudije/savez/potkupljivanje želi oštetiti i utakmicu pokloniti protivniku, to će i uraditi bez obzira gdje se utakmica igrala i bez obzira na prenos. Ja se nadam da će sve bit pošteno pa da će igra na terenu odličiti prvaka.
Što se tiče suđenja, ukoliko nas ili bilo koga drugog sudije/savez/potkupljivanje želi oštetiti i utakmicu pokloniti protivniku, to će i uraditi bez obzira gdje se utakmica igrala i bez obzira na prenos. Ja se nadam da će sve bit pošteno pa da će igra na terenu odličiti prvaka.
Suge jedan sut i gol. Kako ih mrzim Boze.
Nista, na nama je dobit sutra pa cemo vidjet za dalje. Sramota je ako sutra ne bude pun Tusanj...
Nista, na nama je dobit sutra pa cemo vidjet za dalje. Sramota je ako sutra ne bude pun Tusanj...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bit ce tesko sutra,al vjerujem u 3 boda..Radnik osim trenera nema.nista kvalitwtno..
Bit ce borbe do kraja..
Bit ce borbe do kraja..
Ako ja dobro razumijem do zadnjeg kola ako pobijedimo sve i mi i Zrinjski, pa nama je u Mostaru onda dovoljan i bod.
Išamarali smo ih na Tusnju, a koliko znam na kraju se gleda medjusobni skor a ne gol razlika
Em jos ce iduce kolo biti puno lakse jer su vukovi vec Serija B 

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 16 apr 2016, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ne smijemo kiksati više i to je to.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kiksat ce oni protiv Zelje..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako odemo dole da moramo uzeti pobjedu pisi propalo.krmpotich je napisao/la:Ako ja dobro razumijem do zadnjeg kola ako pobijedimo sve i mi i Zrinjski, pa nama je u Mostaru onda dovoljan i bod.Išamarali smo ih na Tusnju, a koliko znam na kraju se gleda medjusobni skor a ne gol razlika
Em jos ce iduce kolo biti puno lakse jer su vukovi vec Serija B
To isto kao kada je BiH morala pobjediti Litvaniju 16 razlike ili kada su rukometasi morali pobjediti Dansku u gostima

Dugo ce nama trebati da se rijesimo luzerskog mentaliteta
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fakat ne vidim svrhu ovolike kuknjave jer smo i prije meca mogli zakljuciti da ce Radnik igrati samo da odradi tih 90 minuta.
Njima je kup u ovom momentu sve zato je i logicno da u tom takmicenju idu svim silama.
Nama vise smeta to sto oni ne igraju za nas.
Njima je kup u ovom momentu sve zato je i logicno da u tom takmicenju idu svim silama.
Nama vise smeta to sto oni ne igraju za nas.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je bilo totalno očekivano pogotovo kad se vidio sastav radnika... Čak mi je čudno bilo koliko se mučio Zrinjski protiv ovakvog radnika... Ljudi gledaju sebe i imaju aktivan rezultat u kupu... Mi takođe imamo sve u svojim rukama... Po meni mi moramo držati ritam do zadnjeg kola gdje nam neće trebati pobjeda u mostaru a mislim da možemo do neriješenog rezultata... Najbitnija stvar je da smo se riješili p i c k a s t o g i gubitnickog mentaliteta te da je ekipa svjesna svoje kvalitete ...sutra ce biti preteska tekma i sad zrinja čeka nas kiks...Oni jos mogu kiksati na Grbavici i u Kaknju eventualno... Velika stvar za nas bi bila pobjeda sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.