MuhamedTM je napisao/la:Legenda je bori se za ovaj profil ko da mu je jedini ili zadnji.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ko priznaje ?amazon je napisao/la:Priznaje da si dugo razmišljao da bi ovo napisao..DoeTz je napisao/la:Dijete* sa vise profila, mojne o sebi govorit u mnozini
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa nije mu rjecnik toliko sirok da izmisli novi username, prosao je sve moguce rijeci s kojim raspolaze u svom rjecniku...Rokoko87 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Legenda je bori se za ovaj profil ko da mu je jedini ili zadnji.![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA NEK JOS JEDNOM NEKO NESTO NAPISE O KOMPLEKSIMA YEBOTE, LJUDI KRPU SPREJEVIMA ISCRTALI
Nece valjda i bez struje zivjeti?
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 apr 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Drug budi realan, stavljas komentar nekog kretena ztucanog, na grbavici je 90% ljudi nahvalilo kako igra sloboda, AL STA OVO RADE FUKARE U PM jedna od najvecih provala na tifo sceni od ratapinoglavi je napisao/la:Pucanje po savovima, tipican primjer sarajevske jalije
edituj jos jednom drug, polako..dok dodje inspiracijapinoglavi je napisao/la:Pucanje po savovima, tipican primjer sarajevske jalije
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Stavljam to nevezano za tvoju sliku, a za komentare na Grbavici sam se mogao uvjeriti 
A sta kazes vezano za sliku ?pinoglavi je napisao/la:Stavljam to nevezano za tvoju sliku, a za komentare na Grbavici sam se mogao uvjeriti
Ne pratim ovu temu, ali kad sam ovo vidiocikazubo je napisao/la:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA NEK JOS JEDNOM NEKO NESTO NAPISE O KOMPLEKSIMA YEBOTE, LJUDI KRPU SPREJEVIMA ISCRTALI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mogli su bar nesto orginalnije, da lici na nesto sto je nekad visilo na ogradi
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sta kad si skontao da mi ne mozes prodati pricu o komentarima na Grbavici ide ovo pitanje?cikazubo je napisao/la: A sta kazes vezano za sliku ?
Sta ti ba imam prodavat, nisam rekao da vas volimo, al udjes na nas forum i procitas sta se misli o igri Slobode, stoji da je bilo valjanja i papanluka, ali ste zasluzeno pobijedili, niko nije osporio da je Sloboda bila bolja, ti ces mi sad opet naci neki komentar pojedinca, al uredu, ne pada mi napamet da kopiram komentare s fejsa, kliksa itd kao argumente, jer ih ima na svakoj strani, ja ti kazem generalno misljenje normalnih navijaca, bili ste bolji sto ne znaci da ce te biti u srijedu, vidjecemo..pinoglavi je napisao/la:Sta kad si skontao da mi ne mozes prodati pricu o komentarima na Grbavici ide ovo pitanje?cikazubo je napisao/la: A sta kazes vezano za sliku ?
A ja sam rekao kompleksasi vezano za onaj pokusaj neke krpe ili sta vec, ispred stoji trans koji bude ispred fukara, znaci ono nije pojedinac, vec neki generalni kompleks, al samo sebi u stomak skacete ovim bruknjem, cekam do kraja dana i neki trans od hordi, mozda je ovaj s dva lica pa iza pise HZ
Pa sta trebamo cestitati jer ste rekli da smo posteno pobjedili? I vama niko nije srao kad ste iz jedne prilike dali go na Tusnju, na kraju su i vasi i nasi igraci aplauz dobili. I ne znam sta si se mene zakacio, vec sam ti napisao da moja slika nije odgovor na tvoju nego mi je smijesno kako je onaj popucao i zato sam postavio.
Jarane ti nesto ne shvatas, ja ti ne pokusavam nista dokazat, samo sam se nadovezao da ti je komentar sa slikom smijesan, jer je neki zadojeni pojedinac istresao frustracije, boli me k sta ti mislis iskreno, ja sam ti samo reko kako jest..pinoglavi je napisao/la:Pa sta trebamo cestitati jer ste rekli da smo posteno pobjedili? I vama niko nije srao kad ste iz jedne prilike dali go na Tusnju, na kraju su i vasi i nasi igraci aplauz dobili. I ne znam sta si se mene zakacio, vec sam ti napisao da moja slika nije odgovor na tvoju nego mi je smijesno kako je onaj popucao i zato sam postavio.
Kada je neko njihov kazu "pojedinac"
A kada je neko nas kazu "vi tuzlaci ".
Klasicni spin.
A kada je neko nas kazu "vi tuzlaci ".
Klasicni spin.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta se cudite?? Pa da je normalan, nebi on za zeljkana navijao.. 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Evolution87
- Kontakt:
tz hools

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.