Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
odmara celo igrace za kup.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Obojici.Sabinho je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:
16.04.2015-16.04.2016 !!!

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgubili smo mi tada i od Zrinjskog, Sirokog u polusezoni. Uzeli bod Zelji, Zeba zabio. Nismo imali neku snagu bas jer su suspendovani ili povrijedjeni bili Kiso, Ahmetovic, Zrnanovic i Mehmedagic. Znaci protiv Sarajeva su tu uskocila 4 igraca kojima nije mjesto u jednoj jakoj utakmici.
Od 18 koji su bili na raspolaganju taj dan u ekipi je ostalo nakon sezone 9 igraca. Dok su Sarajevu igrali svi i dali sve od sebe pred punim stadionom, Cimirot, Velkoski, Benko, Delac, Stojcev. Bili su jaci dok su tu bili Stojcev, Cimirot i Velkoski od ovih nasih oslabljenih.
Od 18 koji su bili na raspolaganju taj dan u ekipi je ostalo nakon sezone 9 igraca. Dok su Sarajevu igrali svi i dali sve od sebe pred punim stadionom, Cimirot, Velkoski, Benko, Delac, Stojcev. Bili su jaci dok su tu bili Stojcev, Cimirot i Velkoski od ovih nasih oslabljenih.
Celo bez Maksimovica, Obradovica, Hodzica, Memisevica, Besirevica... mislite da Zrinjski uzima bez problema?
Hoce li neko praviti stream za Borac - Celik sa MojaTV?
Ma nije ni meni jasno kako nas je Sarajevo na Koševu pred 30k ljudi dobilo u zadnjem kolu. Ja sam stvarno očekivao bar 0-2 da dobijemo. Pa ko im je igrao uopšte? Tamo neki Cimirot, Delač, Benko, Krste, Stojčev? Pff talašika. Da imaju sada tu ekipu bili bi iza Radnika na tabeli.
Nad tobom sunce najljepše sja
Uzima njih Zrinjski bez problema i sa tim igracima. Radnik ima ekipu za vrh BiH fudbala ali ne i ekipu koja moze da se suprostavi Slobodi, Zrinjskom, Sarajevu, Zelji.salebl je napisao/la:Celo bez Maksimovica, Obradovica, Hodzica, Memisevica, Besirevica... mislite da Zrinjski uzima bez problema?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Suprostavili su se zrinji u mostaru 0-0
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et trebali bi dobiti iz Zrinjskog ovi vrlo lako Radniku ne igra 5 standardnih. Memisevic, Besirevic, Obradovic, Hodzic, Sreckovic . U biti tih 5 su im i najbolji igraci, bolji od ovih drugih 6 sto igraju, brace Jakovljevic, Secerovica, Stokica.. Ti sto igraju su manje vise invalidi 

Pa dobro, jesu. I Zelju su mlatnuli na Grbavici, ali u ovom proljetnom djelu sva cetiri kluba izgledaju za nekoliko nijansi bolji od Radnika. Siroki je tu negdje bare-bare. A malo mi je cudno da su (SB) u ovolikom padu forme da nekoliko utakmica se nemogu da sastave. A nemaju nimalo losiji tim od ostalih vodeci ekipa.samirr je napisao/la:Suprostavili su se zrinji u mostaru 0-0
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Treba paziti da celo nece izjaviti zrinja prvak na pocetku sezone rekao sarajevo , pa sloboda mozda sad kaze zrinjski.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Obojici.Sabinho je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:
16.04.2015-16.04.2016 !!!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobili svaku utakmicu do kraja, drugi klub na tabeli osvojio 4 boda od 18 bodova u direktnom okrsaju sa konkurentima, da smo izgubili zadnju bili bi prvaci itd itd. najlakse je pricati nebuloze..pinoglavi je napisao/la:Ma nije ni meni jasno kako nas je Sarajevo na Koševu pred 30k ljudi dobilo u zadnjem kolu. Ja sam stvarno očekivao bar 0-2 da dobijemo. Pa ko im je igrao uopšte? Tamo neki Cimirot, Delač, Benko, Krste, Stojčev? Pff talašika. Da imaju sada tu ekipu bili bi iza Radnika na tabeli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Prestalo se pisati koji igraci su suspendovani ili im prijeti suspenzija za naredno kolo. De neka neko i to objavi, da prizeljkujemo kartone za naredna kola. 
Pappy se izgleda pozabavio opstankom Slavije.
Nema Radnik sta traziti protiv Zrinjskog, pogotovo zbog igranja u kupu. Sad je vec ocito da nemaju kapacitet za sami vrh, a ja sam to pisao jos davnooo na ovoj temi, oni su pametno igrali protiv slabijih ekipa, bez pritiska, ali nedovoljno dobro i protiv najjacih.
Npr. Celik je tvrdo odigrao protiv ekipa iz vrha, uzeo nekih bodova, ali su dosta kiksali protiv slabijih, a dosta i sudijskih odluka je bilo protiv njih. Da je sve bilo malo vise fer prema njima vjerovatno bi imali barem 5-6 bodova vise na kontu.

Pappy se izgleda pozabavio opstankom Slavije.

Nema Radnik sta traziti protiv Zrinjskog, pogotovo zbog igranja u kupu. Sad je vec ocito da nemaju kapacitet za sami vrh, a ja sam to pisao jos davnooo na ovoj temi, oni su pametno igrali protiv slabijih ekipa, bez pritiska, ali nedovoljno dobro i protiv najjacih.
Npr. Celik je tvrdo odigrao protiv ekipa iz vrha, uzeo nekih bodova, ali su dosta kiksali protiv slabijih, a dosta i sudijskih odluka je bilo protiv njih. Da je sve bilo malo vise fer prema njima vjerovatno bi imali barem 5-6 bodova vise na kontu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Upravo takvu tekmu gdje si puno bolji, pritisak, jedan **** crveni okrene u drugi smjer. Idealna tekma za osigurati se, a suparnik rasterecen. Koliko god branio kriminal, sam Azmir je sebe drukao, jer i prikrivanje je kazneno djelo. U razvijenim mozgovima je i presucivanje laz.Skver je napisao/la:Tebi izgleda nesto ne stima u ovoj prici....kao prvo titula ne kosta 20 milja, igrala se utakmica u kojoj je Sarajevo imalo puno bolji tim i borilo se za titulu.....tih 20 milja je spomenuto milion puta o kojoj utakmici je rijec....kraj price sto se mene tice, tek sad sam vidio za koga navijas...UltrasNotRed je napisao/la:Kakvo premiranje, to su gluposti. Kada bi vidio kroz financijske knjige bilo kojeg tima u BiH da je knjizeno premiranje "treceg" u to bi i povjerovao. Azmir se zaletio i onda spin premiranja. Sarajevo jednostavno nije nista prepustalo slucaju u zadnjem kolu. Ti vjeruj u sto god, ta utakmica zadnjeg kola je bila ocito dogovorena, al'to je vrlo tesko dokazati i Sarajevo je postalo prvak, a Tuzla kratka ta 20 milja. Kraj price. To sto je Azmir ispao glup trebalo bi sankcionirati tek toliko da se nauci jezik za zubima.....
P.S. Mnogo vam smeta izgleda Azmir....gledajte u svoje dvoriste, dobro radite, iskreno nadam se novoj Grbavici kao i novom Tusnju, rivalstvo u sportskom smislu moze samo donijeti lijepe stvari.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Vidi ovog što navija za Dinamo Brijeg iz Sarajeva
Dogodine će dodati još jedan tim.

Nad tobom sunce najljepše sja
Zrinjskog nema na areni ????
Fala bratoleto !Rigoletto je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali ljudi vazda imaju najjacu posjetu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.