FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
? $ $ & Горан ", " је & ? сезоне " " & пажњу " на &, на & је $ " уговора са ? &, " - $ " " " овог $ $. На тај " " ", & ? $ са $ $, " прво ¥ ? ? у / ? &.
TREĆI PUT ČASTIMO
Nemojte misliti da je provokacija ali ne mogu vjerovati u sljedecu glupost koju radi vasa uprava.Naime,jedan vas igrac mladi reprezentativac U-21 prelazi u Vojvodinu bez obestecenja i jos mu vi dajete platu i ako igra za tamo drugi klub.Za mene idiotluk.Koliko ima istine u ovome. 

?? Па & - " $ нас ?, $ са " " " уговор? ? " " $?herbion je napisao/la:Nemojte misliti da je provokacija ali ne mogu vjerovati u sljedecu glupost koju radi vasa uprava.Naime,jedan vas igrac mladi reprezentativac U-21 prelazi u Vojvodinu bez obestecenja i jos mu vi dajete platu i ako igra za tamo drugi klub.Za mene idiotluk.Koliko ima istine u ovome.

" " % & %, у трансферу су " " $ његовог $ трансфера.

"" ПУТ ""
Provjeri info,siguran sam u ovo sto pricam.Obestecenje za Bilbiju jeste kada se proda iz Vojvodine a sada igra za njih a vi mu platu dajete oko 2000 eurica.Ne znam koliko ti imas godina kada ste tako naivni.
To je najidiotskoji transfer za koji sam ikada cuo. 

- је ' & $ " ? " 5000 евра.herbion je napisao/la:Provjeri info,siguran sam u ovo sto pricam.Obestecenje za Bilbiju jeste kada se proda iz Vojvodine a sada igra za njih a vi mu platu dajete oko 2000 eurica.Ne znam koliko ti imas godina kada ste tako naivni.To je najidiotskoji transfer za koji sam ikada cuo.

"" ПУТ ""
Opet vi,zato i pitam dokle gomilanje tih idiotskih postupaka.Uzeli najboljeg igraca o vas trosak i jos vam uvalili trenera. 

Herbion, idi spavaj proslo je 12h ili prestani sa djecijim provokacijama...
Zvanicno je poceo ljetni prelazni rok, da li nasa uprava ima spremljeno neko pozitivno iznenadjenje za prve dane prelaznok roka....
Zvanicno je poceo ljetni prelazni rok, da li nasa uprava ima spremljeno neko pozitivno iznenadjenje za prve dane prelaznok roka....

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- Simpatizer
- Kontakt:
Kadeti izgubili u Tuzli 2-3 iako su na poluvremenu vodili 2-0! Oba gola dao Kunic.
Revans u srijedu u 18 h na stadionu BSK-a.
Revans u srijedu u 18 h na stadionu BSK-a.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
$ ", $ $ & ?, у $ " " $ &. & " ', овај " " је разговор са $ ? ?, те је ? ' $ " уговор са "црвено-?".
" $ у ?, $ " је $ " наступао за ? $, ? " Нове ? " ? " ?. $ $ сезоне " је $ $ " $ у " " ", па " $ % је запао за & " ?, ' " је " &.
" $ у ?, $ " је $ " наступао за ? $, ? " Нове ? " ? " ?. $ $ сезоне " је $ $ " $ у " " ", па " $ % је запао за & " ?, ' " је " &.
TREĆI PUT ČASTIMO
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobar veznjak. Nadam se da ce igrati umjesto Olje.
Mlad je, ima 22 god.
Mlad je, ima 22 god.
HAJ FAJV
Uf,odlican igrac,a uz to je i Banjalucanin!Samo da ne bude kao sa Jovanovicem...
Treci put castimo
Zna li neko na kojoj poziciji igra Majkic?
-
- Kontakt:
zadnji vezninasborik je napisao/la:Zna li neko na kojoj poziciji igra Majkic?
TREĆI PUT ČASTIMO !
Za prvi dan prelaznok roka ja sam zadovoljan ako potpise naravno, ali kazu da je sve vec dogovoreno samo treba da potpise, nadam se da nece ostati samo na dogovoru..borcev_navijac je napisao/la:zadnji vezninasborik je napisao/la:Zna li neko na kojoj poziciji igra Majkic?
Nisam znao da je Banjalucanin, odlican ste posao napravili sa Majkicem, po meni jedan od najboljih defanzivnih veznih u ligi.tatamata je napisao/la:Uf,odlican igrac,a uz to je i Banjalucanin!Samo da ne bude kao sa Jovanovicem...
Hocete li nam pustiti Puzigacu?
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Puizgaca je pod ugovorom od cetri godine koliko ja znam.mirzza je napisao/la:Nisam znao da je Banjalucanin, odlican ste posao napravili sa Majkicem, po meni jedan od najboljih defanzivnih veznih u ligi.tatamata je napisao/la:Uf,odlican igrac,a uz to je i Banjalucanin!Samo da ne bude kao sa Jovanovicem...
Hocete li nam pustiti Puzigacu?
Mada neki dan informacija da je na transfer listi moze nznaciti da bi to obestecenje bilo povoljno
TREĆI PUT ČASTIMO !
Malo sam prošpartao po forumu i evo šta jedan od najozbilnijih navijača Veleža sa nickom Carina kaže u svom komentaru o Majkiću u kojem čak kritikuje selektora Sušića zbog nepozivanja istog u reprezentaciju!
A imao je koga. Primjer, najbolji Velezov igrac Danijel Majkic, Banjalucanin, vjeruj mi, momak bez greske igra konstatno svih 100 minuta koliko se otprilike igra u nasoj ligi...Izgara na terenu...Za njega znam, mozda ima neko slican u drugom klubu, nemoj mi zamjeriti..
- Simpatizer
- Kontakt:
Ono sto sam ja cuo jeste da Majkic vodi sportski zivot, tacnije da ne pijanci kao vecina fudbalske omladine.
HAJ FAJV
Zna li iko koliko je sigurno to za Majkica?Brigate ili borcev_navijac?
Treci put castimo
Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.