FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaki trener koji dođe kod nas mora biti svjestan da je kod nas rok trajanja trenera oko 3 mjeseca, tako da sumnjam da Petrovic nije upoznat sa situacijom. Izgleda mi dosta samouvjereno, ako misli da moze, bujrum!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da moze, nas je trener..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De pročitaj šta pišeš, života ti...bojler je napisao/la:Vi opet gledate sta ce ostali da rade i kiksaju ? Sloboda pobjedi Zelju na Grbavici mi izgubili od 3 puta slabijeg Zelje na istoj Grbavici Sloboda nas pobjedi gore ovde rastavi sa zemljom i mi opet kontamo da ce ona kiksat i da cemo je mi uzet ?? trebamo normalno razmisljat i ganjat da se ode u Evropu nadam se da nece bit problema u derbiju jer tu vec mozemo bit donji
PA ŠTA SE OVO DESILO S FORUMA U PM, SVE NEKI WANNABE MANIPULATORI TUĐIH MOZGOVA. DOŠLO VRIJEME DA NE SMIJEŠ RAZMIŠLJAT O KIKSU DIREKTNOG KONKURENTA ZA TITULU.. PUU YEBEM VAS U USTA KO OVAKO RAZMIŠLJA..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam ni ja .nukleusmember je napisao/la:nisam za petrovicha nikako,nadam se da uprava neche podilaziti ulici
VVVBK
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
@amorovski smiri se malo,mlad si da se nerviras
Kod nasih vjerovatno vrijedi ona izreka:"Koga su zmije ugrizle on se i gustera boji" I ja se potajno nadam kiksevim vodecih i mozda tituli, al isto tako sam svjestan da nas jedan do dva losa rezultatata mogu ostaviti bez evrope 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naravno Majkl, ti si Dzenin pulen.Majkl je napisao/la:Nisam ni ja .nukleusmember je napisao/la:nisam za petrovicha nikako,nadam se da uprava neche podilaziti ulici
VVVBK
VVVBK
Pisem normalnu stvar sta sam to napiso da nije onakva situacija kakva jeste ? i ja bi isto volio da mi imamo 30 pobjeda svaku sezonu i da prskamo sve al nisam budala da budem u zabludi nemamo mi sta razmsiljat o kiksevima konkurenta nego trebamo igrat svoju igru i fokusirat se na sebe tako smo razmisljali o kiksu konkurenta pa nas klepi Rudaramorovski je napisao/la:De pročitaj šta pišeš, života ti...bojler je napisao/la:Vi opet gledate sta ce ostali da rade i kiksaju ? Sloboda pobjedi Zelju na Grbavici mi izgubili od 3 puta slabijeg Zelje na istoj Grbavici Sloboda nas pobjedi gore ovde rastavi sa zemljom i mi opet kontamo da ce ona kiksat i da cemo je mi uzet ?? trebamo normalno razmisljat i ganjat da se ode u Evropu nadam se da nece bit problema u derbiju jer tu vec mozemo bit donji
PA ŠTA SE OVO DESILO S FORUMA U PM, SVE NEKI WANNABE MANIPULATORI TUĐIH MOZGOVA. DOŠLO VRIJEME DA NE SMIJEŠ RAZMIŠLJAT O KIKSU DIREKTNOG KONKURENTA ZA TITULU.. PUU YEBEM VAS U USTA KO OVAKO RAZMIŠLJA..
- PitarBordo
- Kontakt:
+1bojler je napisao/la:Pisem normalnu stvar sta sam to napiso da nije onakva situacija kakva jeste ? i ja bi isto volio da mi imamo 30 pobjeda svaku sezonu i da prskamo sve al nisam budala da budem u zabludi nemamo mi sta razmsiljat o kiksevima konkurenta nego trebamo igrat svoju igru i fokusirat se na sebe tako smo razmisljali o kiksu konkurenta pa nas klepi Rudaramorovski je napisao/la:De pročitaj šta pišeš, života ti...bojler je napisao/la:Vi opet gledate sta ce ostali da rade i kiksaju ? Sloboda pobjedi Zelju na Grbavici mi izgubili od 3 puta slabijeg Zelje na istoj Grbavici Sloboda nas pobjedi gore ovde rastavi sa zemljom i mi opet kontamo da ce ona kiksat i da cemo je mi uzet ?? trebamo normalno razmisljat i ganjat da se ode u Evropu nadam se da nece bit problema u derbiju jer tu vec mozemo bit donji
Ovdje se od 5. kola više prate kiksevi konkurenata... Je8eš ti našu igru kad cijelu sezonu se moramo moliti da neko ispred kiksa jer nismo bili u stanju sami da to riješimo (npr. Zrinjski, koji je vjerovatno titulu osvojio pobjediom na Koševu nakon milion godina).

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
TITULa JE BORDO BIJELA !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Tacno ce Hurta biti na mukama. Pavlovic brani u zadnje vrijeme odlicno i donosi nam bodove, a znamo sta je i Matej radio. Jednog mozemo samo zadrzati na posdbi, drugi je nas. What to do, what to do? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gledam slike sa kampa , pa nista ovdje ne napreduje , znal ko sta se treba zavrsiti ovdje jos ?? gdje su te zgrade ?
- saskend444
- Kontakt:
Nije još počela druga faza gradnje u kojoj će biti zgrada. To ide na do kraja godine. Tereni izgledaju fantastično. Kakve uslove imaju... Vitez mora pasti!HeraklitMracni je napisao/la:Gledam slike sa kampa , pa nista ovdje ne napreduje , znal ko sta se treba zavrsiti ovdje jos ?? gdje su te zgrade ?
Gledam ovu neku staru emisiju na Al Jazeeri i kaže Zoran Mamić 95% godišnjeg budžeta Dinama ovisi od zarade od evrope i prodaje igrača. Samo 2,5 % od pomoći grada i države, a preostalih 2,5 posto na sve ostalo. Gdje je FKS gdje su drugi
Kaže Gracić koji čovjek iz BiH uvede neki Bosansko-hercegovački klub u grupnu fazu LŠ tom čovjeku treba dati nobelovu nagradu
aludirajući na to kakve sve mašinerije stoje iza klubova u LŠ. 

Kaže Gracić koji čovjek iz BiH uvede neki Bosansko-hercegovački klub u grupnu fazu LŠ tom čovjeku treba dati nobelovu nagradu

SRETAN BROJ - 1725
Ja ne znam dal griješim il ne al sam jako siguran da bi grupnu fazu ili LŠ ili Evropske igrao naš tim neki domaci koji je iskljucivo sastavljen od najboljih igraca u PL mi ovde imamo ogromni potencijal u igracima samo kad bi ih neko pokupovo i posloziopitic je napisao/la:Gledam ovu neku staru emisiju na Al Jazeeri i kaže Zoran Mamić 95% godišnjeg budžeta Dinama ovisi od zarade od evrope i prodaje igrača. Samo 2,5 % od pomoći grada i države, a preostalih 2,5 posto na sve ostalo. Gdje je FKS gdje su drugi![]()
Kaže Gracić koji čovjek iz BiH uvede neki Bosansko-hercegovački klub u grupnu fazu LŠ tom čovjeku treba dati nobelovu nagradu![]()
![]()

Nema to ko u FKS posložiti i da imamo takve igrače (jer ne bi imao vremena) jer kod nas tranerski mandat traje 3 mjesecabojler je napisao/la:Ja ne znam dal griješim il ne al sam jako siguran da bi grupnu fazu ili LŠ ili Evropske igrao naš tim neki domaci koji je iskljucivo sastavljen od najboljih igraca u PL mi ovde imamo ogromni potencijal u igracima samo kad bi ih neko pokupovo i posloziopitic je napisao/la:Gledam ovu neku staru emisiju na Al Jazeeri i kaže Zoran Mamić 95% godišnjeg budžeta Dinama ovisi od zarade od evrope i prodaje igrača. Samo 2,5 % od pomoći grada i države, a preostalih 2,5 posto na sve ostalo. Gdje je FKS gdje su drugi![]()
Kaže Gracić koji čovjek iz BiH uvede neki Bosansko-hercegovački klub u grupnu fazu LŠ tom čovjeku treba dati nobelovu nagradu![]()
![]()

SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dobro je vraca se Almir Bekic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 33 gosta.