Neka, čekat ćemo majmessilla je napisao/la:Nazoves.
Mozes nesto ganjati po konfiguraciji modema pa uporedjivati brojke, ali nije ti to preporucljivo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neka, čekat ćemo majmessilla je napisao/la:Nazoves.
Mozes nesto ganjati po konfiguraciji modema pa uporedjivati brojke, ali nije ti to preporucljivo.
Mislim da je 55.R32 je napisao/la:Zar taj paket nije 45 KM
Kako meni za sve to u Bh telecomu dolazi 31 KMDzoni je napisao/la:Mislim da je 55.R32 je napisao/la:Zar taj paket nije 45 KM
Al fazon je sto mi ne dodje nikad ni tih 55 vec uvijek od 65-70.
Da da to je to, svi kanali i 5kpbs, i znam za te pakete to je bas glupo, i to su prvenstveno prvi uvodili, i taj je ako se ne varam "moja tv full"Dzoni je napisao/la:Ne znam,nisam upucen u te pakete,a ne vidim sad ovu sliku sto si postavio jer na mobu.
Uglavnom ja sam to prijavio odmah nekako cim se pojavila mojatv.
Tacnije prijavio sam telefon i tv kanale.
Poslije sam uveo i njihov net.
I kod tebe su svi kanali dostupni,mislim osim onih sto se naknadno placaju?
I imas 5kpbs?
Sta ja onda placam koji **** a sve isto...
Ma nabere se meni za pozive prema mobilnim mrezama zato i bude veci racun.
Bit će ti taj paket 49, sa 10mb brzine, odnosno 25 ako može parica, a ako hoćeš 50mb (ako može parica podnijeti) još 10 marki doplatiš.Dzoni je napisao/la:Hocel ovo bhtelecom besplatno ubrzat net kao prije par godina il to ide uz doplatu?
Bio bi red mamu im j3bem najvise naplacuju a najlosiji im je net.
Kod mene onaj paket telefon,kanali i net (5 kpbs) 55 maraka.
Pa nema u ovom obavještenju, ali su to pisali ovi što rade u Telekomu, imaš temu na klixumessilla je napisao/la:Kako misliš 25mbps ako može parica.Obični mu je Full paket, znači 10mbps ako može parica. Ako hoće 30mbps onda još 10KM. Gdje nađe to 50?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.