Nego ko je? Kawhi?topnik1 je napisao/la:Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nego ko je? Kawhi?topnik1 je napisao/la:Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam
A jbg sa 3 utakmice više. Zato se i gleda prosjek kad se dodjeljuje za scoring champ.topnik1 je napisao/la:![]()
I ja sam pobornik prirodnih brojeva, ne volim one usiljene sa zarezimaClutch je napisao/la:A jbg sa 3 utakmice više. Zato se i gleda prosjek kad se dodjeluje za scoring champ.topnik1 je napisao/la:![]()
3 utakmice ili 425 minuta, što bi otprilike bilo 13-14 utakmica CurryevihClutch je napisao/la:A jbg sa 3 utakmice više. Zato se i gleda prosjek kad se dodjeljuje za scoring champ.topnik1 je napisao/la:![]()
Donnie Darko je napisao/la:Hassan Whiteside ove sezone imao najviše blokada prosječno još od 2001 godine.
Dok je Steph prvi strijelac lige koji je odigrao najmanje minuta u historiji NBA lige.
Cifre idu u spojler za one koji nisu spremni, UPOZORENJE: NISU OKRUGLE
Donnie Darko je napisao/la:Šta da ti kažem, promjeni izvore informacijatopnik1 je napisao/la:Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam
Krenu sa nagradama na početku playoffa, pa završe nekad početkom druge runde sa MVP nagradom. Ako se ne varam.Sarmelino je napisao/la:Kad ono budu awards?
Dolazi vam sad Bogdan. On i Booker par na SG.Donnie Darko je napisao/la:Prije samo dvije godine 48 pobjeda nije bilo dovoljno za playoff, a sada poluekipe ulaze bez pozitivnog omjera. Takav je život kad navijaš za šugave baksuze.
Al je zato oborio i rekord za najvise TO u jednoj sezonitopnik1 je napisao/la:![]()
Kawhi je napisao/la:Dolazi vam sad Bogdan. On i Booker par na SG.Donnie Darko je napisao/la:Prije samo dvije godine 48 pobjeda nije bilo dovoljno za playoff, a sada poluekipe ulaze bez pozitivnog omjera. Takav je život kad navijaš za šugave baksuze.Još da ste ITa ostavili.
U nekom paralelnom svemiru gdje je IT izdrkan u čarapu Sunsi su sada naletili na Clipperse u playoffu. Spektakl.Kawhi je napisao/la:Dolazi vam sad Bogdan. On i Booker par na SG.Donnie Darko je napisao/la:Prije samo dvije godine 48 pobjeda nije bilo dovoljno za playoff, a sada poluekipe ulaze bez pozitivnog omjera. Takav je život kad navijaš za šugave baksuze.Još da ste ITa ostavili.
Ne okreći sve na zajebanciju. Trade ITa je u rangu onog kad su Međedi poslali Paua u Lakerse za vreću brašna. S tim što su oni imali sreće pa Marca dobiše tim. Jeste li vi šta dobili?Donnie Darko je napisao/la:U nekom paralelnom svemiru gdje je IT izdrkan u čarapu Sunsi su sada naletili na Clipperse u playoffu. Spektakl.Kawhi je napisao/la:Dolazi vam sad Bogdan. On i Booker par na SG.Donnie Darko je napisao/la:Prije samo dvije godine 48 pobjeda nije bilo dovoljno za playoff, a sada poluekipe ulaze bez pozitivnog omjera. Takav je život kad navijaš za šugave baksuze.Još da ste ITa ostavili.
Kawhi je napisao/la:Ne okreći sve na zajebanciju. Trade ITa je u rangu onog kad su Međedi poslali Paua u Lakerse za vreću brašna. S tim što su oni imali sreće pa Marca dobiše tim. Jeste li vi šta dobili?Donnie Darko je napisao/la: U nekom paralelnom svemiru gdje je IT izdrkan u čarapu Sunsi su sada naletili na Clipperse u playoffu. Spektakl.
Kakva zajebancija, sign&trade Thomasa mi je nabio traume, posljedice ću osjećati do kraja života. Bio fin, kulturan momak, a od tad sam napaćeni kompleksaš.Kawhi je napisao/la: Ne okreći sve na zajebanciju. Trade ITa je u rangu onog kad su Međedi poslali Paua u Lakerse za vreću brašna. S tim što su oni imali sreće pa Marca dobiše tim. Jeste li vi šta dobili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.