BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

virtuoz
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la virtuoz » 14 apr 2016, 21:44

Za koeficijent lige vrlo vjerovatno bi bilo najbolje da i Zeljo i Sarajevo izbore Europu.

Ipak,mora se priznati da bi bilo u najmanju ruku komicno da nitko od njih ne izade u Europu,npr. Siroki zavrsi treci a Radnik uzme kup.
Jedni najavljuju grupnu fazu nekog europskog natjecanja a drugi kupuju stolice i sreduju stadion a na kraju izvise i jedni i drugi :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Realno,mislim da u Europu idu Sloboda,Zrinjski,Sarajevo i Zeljo. Jedino pitanje je tko ce u koje natjecanje. U Siroki se zadnjih godina uvukao gubitnicki mentalitet i bas zbog toga mislim da ce oni na kraju izvisiti.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2016, 09:50

virtuoz je napisao/la:Za koeficijent lige vrlo vjerovatno bi bilo najbolje da i Zeljo i Sarajevo izbore Europu.

Ipak,mora se priznati da bi bilo u najmanju ruku komicno da nitko od njih ne izade u Europu,npr. Siroki zavrsi treci a Radnik uzme kup.
Jedni najavljuju grupnu fazu nekog europskog natjecanja a drugi kupuju stolice i sreduju stadion a na kraju izvise i jedni i drugi :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Realno,mislim da u Europu idu Sloboda,Zrinjski,Sarajevo i Zeljo. Jedino pitanje je tko ce u koje natjecanje. U Siroki se zadnjih godina uvukao gubitnicki mentalitet i bas zbog toga mislim da ce oni na kraju izvisiti.
Samo jedna ispravka, nije se uvukao gubitnicki mentalitet, nego Slaven Musa...
NK Široki Brijeg

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 15 apr 2016, 09:59

Malo sreće i mogli bi naši timovi daleko u Evropi dogurat. Vidjet ćemo samo da ne bude kao do sad...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 apr 2016, 10:48

Nije sto je moj klub ali imam osjecaj da Sloboda uz par pojacanja moze daleko dogurat u Europi.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 apr 2016, 12:07

DoeTz je napisao/la:Nije sto je moj klub ali imam osjecaj da Sloboda uz par pojacanja moze daleko dogurat u Europi.
... ako ne budete igrali pod strahom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 apr 2016, 12:24

Mislim da nasi klubovi ove godine mogu DOSTA bolje proci nego proslih. Nadam se da ce Sloboda osvojiti duplu krunu.

Sloboda Tuzla- uz kvalitetna pojacanja na pozicijama koje trebamo, ako ne naletimo na neku jaku mozemo doci do 3 pretkola LS, pa onda u playoff EL... Nikad se ne zna, Azmir i Husref znaju sta im je radit, para imamo, extra ekipu imamo, tako da uz pojacanja mislim da mozemo dosta!

Zrinjski Mostar- mislim da ce oni zavrsiti na 2 mjestu. Imaju odlicnu ekipu, tako da mislim da i oni mogu daleko dogurati. Ko zna mozda 3 pretkolo EL ili mozda cak playoff EK. Naravno i oni ako ne nalete na neku ekipu.

Zeljeznicar Sarajevo- mislim da oni imaju najvece sanse od svih klubova! Defintivno najjaca ekipa u BiH, i sigurno uz nekoliko pojacanja, mozda mogu i do grupne faze EL. Dosta odlicnih igraca, koji ce biti uigrani nakon pola godine igranja zajedno. Iskreno se nadam da se ova ekipa nece raspasti!

Sarajevo- Sarajevo ima nesto slabiju ekipu, ali siguran sam da bi se i oni pojacali na ljeto, tako da bi mogli i oni doci do 3 pretkola EL, maximalno do playoffa EL!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2016, 12:27

Vidi ovog, hladno svi do playoffa a Zeljo grupna faza.
Sloboda ako bude prvak i prolazak u drugo pretkolo LP je uspjeh.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 apr 2016, 12:28

pinoglavi je napisao/la:Vidi ovog, hladno svi do playoffa a Zeljo grupna faza.
Sloboda ako bude prvak i prolazak u drugo pretkolo LP je uspjeh.
De bolan sta ti je? Pa logicno da ce svi u playoff kada smo u najjacoj ligi... Ja se iskreno nadam da ovi iz playoffa mogu i u grupnu fazu ;) :mrgreen: bolje biti optimistican
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2016, 12:45

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mislim da nasi klubovi ove godine mogu DOSTA bolje proci nego proslih. Nadam se da ce Sloboda osvojiti duplu krunu.

Sloboda Tuzla- uz kvalitetna pojacanja na pozicijama koje trebamo, ako ne naletimo na neku jaku mozemo doci do 3 pretkola LS, pa onda u playoff EL... Nikad se ne zna, Azmir i Husref znaju sta im je radit, para imamo, extra ekipu imamo, tako da uz pojacanja mislim da mozemo dosta!

Zrinjski Mostar- mislim da ce oni zavrsiti na 2 mjestu. Imaju odlicnu ekipu, tako da mislim da i oni mogu daleko dogurati. Ko zna mozda 3 pretkolo EL ili mozda cak playoff EK. Naravno i oni ako ne nalete na neku ekipu.

Zeljeznicar Sarajevo- mislim da oni imaju najvece sanse od svih klubova! Defintivno najjaca ekipa u BiH, i sigurno uz nekoliko pojacanja, mozda mogu i do grupne faze EL. Dosta odlicnih igraca, koji ce biti uigrani nakon pola godine igranja zajedno. Iskreno se nadam da se ova ekipa nece raspasti!

Sarajevo- Sarajevo ima nesto slabiju ekipu, ali siguran sam da bi se i oni pojacali na ljeto, tako da bi mogli i oni doci do 3 pretkola EL, maximalno do playoffa EL!

Daj malo dodji ksebi prijatelju... Za nase klubve se smatra uspjeh, ako si prvak, prolazak prvog pretkola, ako si u EL maximalno do play off... Kakve grupe... Miljama daleko... Mislim, mozemo mi svi sanjarit, al treba malo i realan bit.
NK Široki Brijeg

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 apr 2016, 12:48

Evolve je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mislim da nasi klubovi ove godine mogu DOSTA bolje proci nego proslih. Nadam se da ce Sloboda osvojiti duplu krunu.

Daj malo dodji ksebi prijatelju... Za nase klubve se smatra uspjeh, ako si prvak, prolazak prvog pretkola, ako si u EL maximalno do play off... Kakve grupe... Miljama daleko... Mislim, mozemo mi svi sanjarit, al treba malo i realan bit.
Ma neka ba malo, da sanjam :mrgreen: znam ja da od ovog nece nista biti, ali eto, lijepo je sanjat... Ko zna mozda i vi umjesto Sarajeva uletite u neko takmicenje vidjet cemo!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 12:50

Zrinjski ce doci do play offa lige Europe , a Sloboda i Sarajevo do treceg pretkola gdje ce mozda proci .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 apr 2016, 12:58

FliX je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Nije sto je moj klub ali imam osjecaj da Sloboda uz par pojacanja moze daleko dogurat u Europi.
... ako ne budete igrali pod strahom.
Bravo majstore.to je to.
Dovesti ce Azmir adekvatna pojacanja ali budemo li igrali u grcu pisi propalo.
Evropu igraci moraju igrati opusteno za sebe za raju bez pritiska,inace kao debitantu u dva najjaca takmicenja (zavisi koje izborimo)crno nam se pise.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 apr 2016, 14:10

pinoglavi je napisao/la: Sloboda ako bude prvak i prolazak u drugo pretkolo LP je uspjeh.
To ono ako dobiju licencu? :mrgreen: Prvak svakako ide u drugo pretkolo LP

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2016, 14:18

:mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2016, 14:24

Signore je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Sloboda ako bude prvak i prolazak u drugo pretkolo LP je uspjeh.
Ma ništa ako Sloboda osvoji ligu nek se prijave za prvo pretkolo. Neka kažu mi ne želimo da odmah igramo drugo pretkolo hoćemo prvo !! :mrgreen: :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2016, 14:45

To je zato sto nemas iskustva u tome, vidjet ces sam koliko je to realno za par mjeseci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2016, 15:08

Signore je napisao/la:
Vidis sta ti je neiskustvo :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 apr 2016, 22:45

Pričajte šta hoćete ali očekujem da će naši klubovi daleko dogurati. Nikad nam liga nije bila jača, u smislu nikad nismo imali u ligi ovoliko kvalitetnih klubova i igrača.
Ja jesam manijak, ali bih volio da Sloboda uđe u LP, Zrinjski, Željo i Široki Brijeg u EL.
Kocka je bačena

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 apr 2016, 22:55

Hendo je napisao/la:Pričajte šta hoćete ali očekujem da će naši klubovi daleko dogurati. Nikad nam liga nije bila jača, u smislu nikad nismo imali u ligi ovoliko kvalitetnih klubova i igrača.
Ja jesam manijak, ali bih volio da Sloboda uđe u LP, Zrinjski, Željo i Široki Brijeg u EL.
Ništa Sarajevo? :evil: :evil:
Amer Dupovac!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 apr 2016, 22:55

Bas je obrnuto. Liga je slabija, ali ujednacena. Nema dominatne ekipe.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.