FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
anelbavarac je napisao/la:Sta ce ovaj anti-pep klan, kad Gvardo digne klempu.![]()
Ne bi im bio u kozi.
nista izmirti cemo se sa pepijem pozdraviti i svako svojim putem ha ja

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
da bayern vode jup ili karlo, stavio bih kucu i auto na bayern.
ovako, sa diletantom gvardom na klupi, ne vidim nacin da izbacimo atletiko.
ps.
nema sta, bayo ima ubjedljivo najkulturnije navijace na ovom forumu.
kako inace objasniti da ovog anela jos uvijek niko nije zatjerao tamo odakle je izasao.
ps.
kako inace objasniti da ovog anela jos uvijek niko nije zatjerao tamo odakle je izasao.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šta imate protiv Pepa, prolazite Atletica, citiraj me kada prođusekerbay je napisao/la:da bayern vode jup ili karlo, stavio bih kucu i auto na bayern.
ps.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ahamHare_BvB je napisao/la:Bayo ce ubiti hljeb u Atleticu. Ocekujem dvije pobjede u hendiju.

il se mozda sjecas prethodnih sezona pod pepovom palicom u kojima smo razbijali barcu i real sa pet golova u nasoj mrezi

ako si zaboravio te utakmice, ona protiv juveta je bila nedvno. sudija je unistio juve ponistivsi im cist gol.
nista efikasno.KingJamesMVP je napisao/la:Šta imate protiv Pepa
ja se nadam ali ne vjerujem. zdrav razum i iskustvo govore da pep nema sanse protiv atletikovog armiranog betona.KingJamesMVP je napisao/la:prolazite Atletica
svi vi koji vjerujete da ce bayo uzeti atletiko, pravac kladara. ce pare da zaradite.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pa nisam luud, dok je Pep tuusekerbay je napisao/la:svi vi koji vjerujete da ce bayo uzeti atletiko, pravac kladara. ce pare da zaradite.

Mia San Mia
slobodno, ako ces se osloniti na njihove prognoze.R32 je napisao/la:Pa nisam luud, dok je Pep tuu
evo, oni su ubjedjeni da ce bayo ubiti atletika.
mislim da ce bosna nakon te tekme imati najmanje pet novih milionera i da ce se zatvoriti najmanje tri kladionice

moram dodati da mi to sve ide na neku stvar tj. krivo mi sto je ubleha protracila najbolje godine nasih igraca.
da je umjesto njega ostao jup, cvrsto vjerujem da bismo imali jos jednu lp.
Polufinale plafon jer tesko da odbrana na celu sa kimihom kojeg svaki igrac nadskoci I stvori priliku moze izdrzati nalete grizmana koji je sam izbacio barcelonu fakticki jos ako bude nekog divljanja od strane celavog demagoga metla nam ne gine
joj hamo vidi mu glave
-
- Kontakt:
Ko kaže da su Real i Barca jači od Bayerna? Nemoj biti smiješan i tako podcjenjivački gledati na Bayern.soe je napisao/la:100 % lave jace ekipe kao sto su Real i Barsa to ne mogu ali eto Bayern ce,tezak duel ali mislim da igra Bayerna apsolutno odgovara Atleticu i da se moze proci.
Nema šanse da su ta 2 kluba jača od Bayerna ali ono baš nema šanse.
Što se tiče meča sa Atletikom, bit će teško poštujem taj klub, jaki su pogotovo u defanzivi ali naravno da vjerujem u prolazak Baye i osvajanje LP-a.
Na čemu se temelji moje mišljenje budem napisao sutra
Ma šta imamo odgovarati trolu kojemu je jedini cilj provociranje i vrijeđanje drugih ljudi.sekerbay je napisao/la:nema sta, bayo ima ubjedljivo najkulturnije navijace na ovom forumu.
Lako se **** preko foruma, da uživo ovako ljude provocira davno bi on zube brao po pločniku

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Da su Real i Barca jaci od Bayerna kazu mi zadnje dvije sezone lige prvaka a i zdrav razum pogledaj samo individualce ta dva kluba a pogledaj Bayernove pogotovo napad ali to apsolutno ne znaci da se podcjenjuje Bayern koji je beton ekipa dobro pokrivena na skoro svakoj poziciji.
Mahh.. i ja sam napisao da sam ubijeđen, ali to je navijacki i sto mi je pun q. pesimizma i spustanja gaca prije rede, pa se uzdam u snagu igraca, i igrackog kadra
(Naravno da sav taj pesimizam i sl. dolazi od Pepa, pa niko nije siguran ni sta ni kako, nazalost)
Kao sto napisah maloprije, nisam lud dok je Pep tu, ali navijacki moram gurati
Da je tu Jup, svi bi bili sigurni 100% u prolaz Baye
Kada pogledas nas igracki kadar i Atletika, smijesno.
Kimih fakat nepouzdan za jace utakmice, ali do toga ce Boateng biti spreman nadam se, pa ce Boateng i Martinez koliko toliko unijeti sigurnosti u odbranu.
Samo se nadati da ce Vidal igrati bez Alonsa, a mozda i Tiaga, poznavajuci njegovu "leprsavost"
@soe Fakat, pogledaj individualce malo bolje

Kao sto napisah maloprije, nisam lud dok je Pep tu, ali navijacki moram gurati

Da je tu Jup, svi bi bili sigurni 100% u prolaz Baye

Kada pogledas nas igracki kadar i Atletika, smijesno.
Kimih fakat nepouzdan za jace utakmice, ali do toga ce Boateng biti spreman nadam se, pa ce Boateng i Martinez koliko toliko unijeti sigurnosti u odbranu.
Samo se nadati da ce Vidal igrati bez Alonsa, a mozda i Tiaga, poznavajuci njegovu "leprsavost"
@soe Fakat, pogledaj individualce malo bolje

Mia San Mia
Ako bi posmatrali individualce smio bih se zakleti da je Bayern jaca ekipasoe je napisao/la:Da su Real i Barca jaci od Bayerna kazu mi zadnje dvije sezone lige prvaka a i zdrav razum pogledaj samo individualce ta dva kluba a pogledaj Bayernove pogotovo napad ali to apsolutno ne znaci da se podcjenjuje Bayern koji je beton ekipa dobro pokrivena na skoro svakoj poziciji.

Ti mozda posmatras stvari kroz 2 ili 3 bitna igraca iz tih ekipa, ali ako bi bodovali kompletan roster te tri ekipe onda siguran budi da bi Bayern bio ispred.
Sto se sezona tice, svaka sezona je prica za sebe. Nemoj da te to dovodi u zabludu. Bayern je sa slabijim rosterom eliminisao super jaki Real 2012 ako ne grijesim, a sta je uradio Barci sezonu kasnije da ne govorim.
Znam, sada bi se s pravom moglo reci ono "tada ih je vodio Jupp", ali sacekajmo ipak i tog Pepa da vidimo sta ce uraditi takticki.
-
- Kontakt:
Ne da mi se dokazivati čiji je veći i ne bi to radio ni pod razno ali ne mogu ostati nijem na neistinite tvrdnje
Tvrditi na osnovu dvije utakmice da je neki tim jači od nekog drugog je smiješno.
Znamo da tu jačina nije igrala toliku ulogu koliko neke druge stvari koje su nama dobro znane.
Ako uopšte postoji razlika između Barcelone, Reala i Bayerna to je neznatna razlika a ne npr 5:0 u dvomeču sa Madriđanima.
Ko tu ima jači napad i više kvalitetnih individualaca?
Ja znam da je Atletiko jak ko' zemlja ali malo objektivnosti nije na odmet.
Po toj logici je i Atletico jači od Barcelone, a Juve od Reala jer je Atletico ove sezone izbacio Barcu a Juve prošle Reala.soe je napisao/la:Da su Real i Barca jaci od Bayerna kazu mi zadnje dvije sezone lige prvaka
Tvrditi na osnovu dvije utakmice da je neki tim jači od nekog drugog je smiješno.
Znamo da tu jačina nije igrala toliku ulogu koliko neke druge stvari koje su nama dobro znane.
Ako uopšte postoji razlika između Barcelone, Reala i Bayerna to je neznatna razlika a ne npr 5:0 u dvomeču sa Madriđanima.
Messi, Suarez, Neymar kod Barce. Kod Reala Bale, Ronaldo, Benzema, Rodriguez, Isco. Kod Bayerna Muller, Lewandowski, Ribery, Robben, Costa, Coman, Gotze.soe je napisao/la:samo individualce ta dva kluba a pogledaj Bayernove pogotovo napad
Ko tu ima jači napad i više kvalitetnih individualaca?
Ja znam da je Atletiko jak ko' zemlja ali malo objektivnosti nije na odmet.
Napadii Reala i Barce su jaci od Bayernovog i stojim pri tome svaki igrac po pozicijima u ova dva kluba je bolji bar sto se napada tice,Bayern ima najboljeg golmana i mozda ponajbolju sredinu kad su svi zdravi naravno.
ajde stoji pri tome, nije problem 

-
- Kontakt:
Možeš ti stojati pri čemu hoćeš, to je tvoje pravo naravno.
Rekao si da Real i Barcelona imaju bolje individualce u napadu a to nikako ne možeš potkrijepiti argumentima jer se vidi ko ima bolje individualce na onome što sam napisao iznad.
Rekao si da Real i Barcelona imaju bolje individualce u napadu a to nikako ne možeš potkrijepiti argumentima jer se vidi ko ima bolje individualce na onome što sam napisao iznad.
Pa ko je u Bayernu i blizu nivoa Messija i Ronalda sta ce mi argunemti za to kolku samo njih dvojica prevagu donose dovoljno je a pored sebe jos imaju po dva vrh igraca sto ne znaci da Bayern nema odlicne igrace u napadu.
To mozda preplaceni Bejl ili cirkusant Neymar bolji od pojedinih igraca Bayerna u napadu?
Ne bih se slozio nimalo s tobom, ali opet tvoje misljenje.
Cast i Ronaldu i Mesiu, njih ne treba puno komentarisati. Ali je također vec viđeno kako se mogu strpati u dzep u 2 utakmice.
Ne bih se slozio nimalo s tobom, ali opet tvoje misljenje.
Cast i Ronaldu i Mesiu, njih ne treba puno komentarisati. Ali je također vec viđeno kako se mogu strpati u dzep u 2 utakmice.
Mia San Mia
Neymar je bolji od Byarnovih krila sada ne od Riberija dok je bio u primeu onda Suarez i Benzema su za mene bolji napadaci od Levandovskog kojeg ne cjenim toliko.
-
- Kontakt:
U Bayernu igraju 2 najbolja krila u posljednjih 6 ili 7 godina. Ribery i Robben su igračine i u formi su ako ne na istom nivou onda stepenicu niže od Ronalda i Messija. Ribery 2013 bio bolji od obojice i opet nije dobio zlatnu loptu zbog hajpa koji se stvara oko ove dvojice već godinama.
Za Robbena je Mourinho rekao kako je u top 3 igrača svijeta kada nije povrijeđen.
Tome dodaš jednog od najpodcjenjenijih napadača na svijetu Mullera koji je zvijer.
Lewandowski fantastičan ubica ove sezone.
Costa se odmah uklopio u Bayu, prvi dio sezone odigrao maestralno, drugi lošije ali neosporan igrački kvalitet.
Coman je već igračina, a kakav će tek biti za par godina, prevaga protiv Juventusa.
Gotze bez obzira u koliko lošoj formi bio je čovjek koji je odlučio finale SP-a, uvijek može riješiti utakmicu, samo treba povjerenje trenera te rad na sebi i mnogo veći trud.
Kada se ovo sve zbroji ne treba više ništa objašnjavati.
Za Robbena je Mourinho rekao kako je u top 3 igrača svijeta kada nije povrijeđen.
Tome dodaš jednog od najpodcjenjenijih napadača na svijetu Mullera koji je zvijer.
Lewandowski fantastičan ubica ove sezone.
Costa se odmah uklopio u Bayu, prvi dio sezone odigrao maestralno, drugi lošije ali neosporan igrački kvalitet.
Coman je već igračina, a kakav će tek biti za par godina, prevaga protiv Juventusa.
Gotze bez obzira u koliko lošoj formi bio je čovjek koji je odlučio finale SP-a, uvijek može riješiti utakmicu, samo treba povjerenje trenera te rad na sebi i mnogo veći trud.
Kada se ovo sve zbroji ne treba više ništa objašnjavati.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 15 apr 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.