Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav si kralj brate mojRinuka je napisao/la:Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nikad ne mogu zaboraviti ljeto 92 i dan kada sam se sa grupom dobrovoljaca preko okupiranih dijelova prvo HR a kasnije i BiH, probili do slobodne teritorije i kad sam se pojavio na vratima rodne kuce moja majka je pala u nesvijest i dozivjela toliki sok da je 2 dana samo sjedila i plakala..solinas je napisao/la:To nase rano djetinjstvo cekajuci oca da se pomoci niz sokak....majcine suze u nocima dok grmi sa majevice....I sreca kada se nakon par sedmica pomoli na kapiji,odrastanje uz pjesme kao sto su "Branioci Sarajeva,vojnik srece,odoh i ja majko "......
Imam jos amblem ljiljana koji mi je babo zakacio baslijom kada je 93 dosao iz brckog![]()
Momci sretan vam dan heroja, pamtimo ga jer njih 33 000 vise nije sa nama.
Znale su tako sjediti u mrklom mraku mati i nena, i osluskivati gudljavinu iz daljine negdje sa Majevice,nekada blizu,i jaku poput grmljavine a nekada tihu i tupu,sto bi nena rekla "ko iz bunara"...Rinuka je napisao/la:Ja nikad ne mogu zaboraviti ljeto 92 i dan kada sam se sa grupom dobrovoljaca preko okupiranih dijelova prvo HR a kasnije i BiH, probili do slobodne teritorije i kad sam se pojavio na vratima rodne kuce moja majka je pala u nesvijest i dozivjela toliki sok da je 2 dana samo sjedila i plakala..solinas je napisao/la:To nase rano djetinjstvo cekajuci oca da se pomoci niz sokak....majcine suze u nocima dok grmi sa majevice....I sreca kada se nakon par sedmica pomoli na kapiji,odrastanje uz pjesme kao sto su "Branioci Sarajeva,vojnik srece,odoh i ja majko "......
Imam jos amblem ljiljana koji mi je babo zakacio baslijom kada je 93 dosao iz brckog![]()
Momci sretan vam dan heroja, pamtimo ga jer njih 33 000 vise nije sa nama.
MuhamedTM je napisao/la:Poruka je s neba dosla neka dusman sada "znade" pobjeda ce nasa biti mi smo borci ? brigade![]()
Moze I ova
Pitala me majka kud to ides sine, nemoj ici tamo, tamo gdje se gine.
Onaj sto ima americko ime I zivotinjsko prezime se ulizivo Fikri samo tako.
Nazif Mushroom je isto bio popularan u to doba
Sad trenutno je stari hit, Rosna livada, trava zelenaRinuka je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Poruka je s neba dosla neka dusman sada "znade" pobjeda ce nasa biti mi smo borci ? brigade![]()
Moze I ova
Nazif Mushroom je isto bio popularan u to doba![]()
![]()
ja upravo cugam i slusam te tadasnje hitove nazifa pecurke
Meni u sjecanju kada ima struje odma vijesti ovo ono na spotu onaj cikica sto "kuje"sablju i na kraju kaze armija BiH ni pedalj bosne a preko citavog ekrana amblem ljiljana.MuhamedTM je napisao/la:Poruka je s neba dosla neka dusman sada "znade" pobjeda ce nasa biti mi smo borci ? brigade![]()
Moze I ova
Samnom je bilo momaka koji su navijali za Borac..Neki nazalost nisu prezivjeli..Beduin je napisao/la:RZ Hz TM FK RA... za BiH su krv lili
sjetimo se onih koji su zivote dali da bi mi domovinu imali!! ARBIH!
Oni I braca bluz, švercer ojhaha švercer ojhala na pijaci danju stojim a po noci pare brojimsolinas je napisao/la:Meni u sjecanju kada ima struje odma vijesti ovo ono na spotu onaj cikica sto "kuje"sablju i na kraju kaze armija BiH ni pedalj bosne a preko citavog ekrana amblem ljiljana.MuhamedTM je napisao/la:Poruka je s neba dosla neka dusman sada "znade" pobjeda ce nasa biti mi smo borci ? brigade![]()
Moze I ova
Ali **** depresivne stvari sajgonci su zakon![]()
![]()
Imal zivih medju njima znal neko...
Pa kaze radioo sajgon
Dva dana nemogu bit u srbiji vec ja odo u seher bosnu svome aliji
Joj sajgonci i ona baba kad prica sa mirovnjacima, kao trazi vopi i govori BIRA, BIRAA..OTKAD BABA NIJE POTEGLAsolinas je napisao/la:Meni u sjecanju kada ima struje odma vijesti ovo ono na spotu onaj cikica sto "kuje"sablju i na kraju kaze armija BiH ni pedalj bosne a preko citavog ekrana amblem ljiljana.MuhamedTM je napisao/la:Poruka je s neba dosla neka dusman sada "znade" pobjeda ce nasa biti mi smo borci ? brigade![]()
Moze I ova
Ali **** depresivne stvari sajgonci su zakon![]()
![]()
Imal zivih medju njima znal neko...
Pa kaze radioo sajgon
Dva dana nemogu bit u srbiji vec ja odo u seher bosnu svome aliji
Meni duplu whey-a.PipiDugaCarapa je napisao/la:Meni veliku točenu, i daj raji sa prepucavanja šta pije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.