FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda momak nije mislio tako, mozda samo kaze da bi sama Tuzla trebala imati kapacitet da se popuni Tusanj. Meni puno srce kad na Tusnju vidim nekog ko nije iz Tuzle. Sjecam se protiv Zrinjskog momak neki do mene iz Gracanice, kad smo dali oba gola ja ga grlim kao najrodjenijeg a prvi put ga u zivotu vidim, tek kasnije s jaranima slavio 

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo hrabro u nedelju pa šta bude...svi ste dobrodošli na našu mala maskaradu...
..coooommmmoooonnnn crveno-crni... PORAZ NIJE NASA OPCIJA

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ne treba zaboraviti i momke iz kladnjafukaratz je napisao/la:
halo d.ebilcino ti neki ljudi koji nisu iz Tuzle idu na svako gostovanje (posebno mislim na momke iz Zivinica) tako da pokazes malo respektaSloboda koliko je klub Tuzlaka toliko je klub svih ljudi iz kantona i sjeveroistocne Bosne
i ovdje ima odlicnih forumasa iz drugih gradova naseg kantona tipa Zoom, sadaacm, cesc...... momci iz Banovica i Gradačca (ove iz Srebrenika ne moram ni nabrajati (Benjo, crni i ostali) jer su vec duze vrijeme uz nas)
a moguce da si napravio profil samo da ovo pises i siris neku netrepeljivost......kako god glup si i poluretardiran

je li bio trening, hoce li biti jos jedan poslije podne, hoce li biti spremni Ivica Kostic i Haris Mehmedic
ili barem jedan da bude spreman
ili barem jedan da bude spreman
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle ima sve tih ekipa... Kladanj,Gračanica, Dubrave Zivinice,Doboj, prije Brčko bilo neznam sad...sad i Srebrenik je tu...imal još neko da se prijavi...hahaha
ko ce mu postavit' antibot pitanje
Možel' ovako, antibot pitanje:
Koji navijač "ga je vadio" kada su mu fukare tražile da ga izvadi?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Re:
DobrodosaoNighthawk je napisao/la:Pozdrav ekipa. Par godina citam samo ovu temu. Danas registracija.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mogu ja mogu jawobly92 je napisao/la:Možel' ovako, antibot pitanje:

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@Beduin i ostali, na sljedećem linku koji vodi do Excel sheet-a možete vidjeti trenutne moguće protivnike Slobode u EL (pošto smo trenutno drugi), u prvom a pogotovo u drugom pretkolu ima strašnih protivnikaBeduin je napisao/la:
Ne znam, od 2. pretkola u LP kreces i svi znamo da bismo tesko to prosli, mada nije ni nemoguce. U LE kreces od 1. pretkola i vjerovtno se moze proci cak i 2. pretkolo, a tu ce se zaraditi velika cifra para. Pogotovo znajuci da u LE ako kreces od 2. pretkola, onda ne dobijas pare od 1. Ali kako god, meni je titula najbitnija, para ce biti i u buducnosti ako budemo radili kao do sada, pametno i promisljeno.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... Nv4hXH3YuQ
-
- Kontakt:
Osijek, Vinkovci, Orasje .. Ali to su vecinom stariji ljudi koji nisu toliko cesti.staragarda je napisao/la:Odakle ima sve tih ekipa... Kladanj,Gračanica, Dubrave Zivinice,Doboj, prije Brčko bilo neznam sad...sad i Srebrenik je tu...imal još neko da se prijavi...hahaha
-
- Kontakt:
Ovi u plavom dijelu su moguci protivnici ovima ispod njih ?Biban25 je napisao/la:@Beduin i ostali, na sljedećem linku koji vodi do Excel sheet-a možete vidjeti trenutne moguće protivnike Slobode u EL (pošto smo trenutno drugi), u prvom a pogotovo u drugom pretkolu ima strašnih protivnikaBeduin je napisao/la:
Ne znam, od 2. pretkola u LP kreces i svi znamo da bismo tesko to prosli, mada nije ni nemoguce. U LE kreces od 1. pretkola i vjerovtno se moze proci cak i 2. pretkolo, a tu ce se zaraditi velika cifra para. Pogotovo znajuci da u LE ako kreces od 2. pretkola, onda ne dobijas pare od 1. Ali kako god, meni je titula najbitnija, para ce biti i u buducnosti ako budemo radili kao do sada, pametno i promisljeno.
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... Nv4hXH3YuQ
-
- Kontakt:
Sve OK sa Pirićem,vitaminska infuzija, specijal.tablete za virozu crijeva vec popivene(stigle iz Austrije)danas je mačka na treningu!- Admir Husarić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ima vremena za one koji su skrenuli sa puta, vratiće se pravoj vjeri. 

Izvadi ga ****epewobly92 je napisao/la:Možel' ovako, antibot pitanje:

joj kaće nedjelja

Solina navija za Slobodu!
-
- Kontakt:
Slo- Slo- Slobodo najviše te volimo! Slo- Slo- Slobodo najviše te volimo!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma de idi u k u r a c krasni bawobly92 je napisao/la:Možel' ovako, antibot pitanje:

Kalesija, Tojsici, Vukovije. Oni su mi najjaci bili. Skupljam ih za tekme a oni nece jedni s drugima imaju ta neka lokalna rivalstva.staragarda je napisao/la:Odakle ima sve tih ekipa... Kladanj,Gračanica, Dubrave Zivinice,Doboj, prije Brčko bilo neznam sad...sad i Srebrenik je tu...imal još neko da se prijavi...hahaha

Vecina je iz Doboj İstoka, ali sam upoznao momka koji je tacno iz grada. To je bilo davno, ne znam gdje su sta su sada. Ovo sto pricam je staro par godina.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dje je on, jel živ on...SOLINA je napisao/la:Izvadi ga ****epewobly92 je napisao/la:Možel' ovako, antibot pitanje:
Koji navijač "ga je vadio" kada su mu fukare tražile da ga izvadi?(mala pomoć)
joj kaće nedjelja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.