FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 15 apr 2016, 12:02

sekerbay je napisao/la:neeeeeeeeeeeeeee :(
da sam ja trener, ova ekipa bi istrcala u madridu:
-------------------leva------------------
riberi------------muler-----------roben
----------javi-------------vidal----------

prepusti im posjed, pa nek se pate ko protiv holandjana.
onda ih fino masakriras kontrama ko barcu.
al jok, nece se gvardiola nikom prilagodjavat.

sa gvardom, mrka kapa. nadam se da grijesim.
ps.
zasto mi trenutno ova pjesma ne izlazi iz glave :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ekipa top, ali znamo svi kak ce to Pepun izvesti na kraju, neka je atletico da se posaketamo ko ljudiii..

Pjesma je super, al bolje da ne tugujemo, znamo svi na cemu smo, ali ZBIJMO REDOVEEEE...

VICTORY IS OUR THEIR FORCES WILL FALL
THROUGH THE GATES OF HELL AS WE MAKE OUR WAY TO HEAVEN
THROUGH THE ATLETICO MADRID'S LINES PRIMOO VICTORIAAAA... AJMOO
FC Bayern !!!!!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 apr 2016, 12:12

BavaracZenica je napisao/la:ali znamo svi kak ce to Pepun izvesti na kraju
ako se samo roben vrati, onda ce to kod peponje izgledati ovako:

-----------------leva-------------
rib-------------mulija-------roben
---vidal na pogresnoj poziciji---
----------mrtvi alonso------------
alaba-----javi----kimih------lam

i da, naravno da ce ´stoperi´ biti na 40 m od naseg gola.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 apr 2016, 12:15

sekerbay je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:ali znamo svi kak ce to Pepun izvesti na kraju
ako se samo roben vrati, onda ce to kod peponje izgledati ovako:

-----------------leva-------------
rib-------------mulija-------roben

---vidal na pogresnoj poziciji---
----------mrtvi alonso------------
alaba-----javi----kimih------lam

i da, naravno da ce ´stoperi´ biti na 40 m od naseg gola.

:thumbup: 100% samo moliti boga da roben bude fit a kad se roberi spoji ore se teren manje vise :mrgreen: :cool: .Misljenja sam da u ovom mecu sve ovisi o guardioli ali bukvalno sve jer taktika je ta koja bi mogla def.presuditi ,ne znam iskreno kako cu gledati ovaj dvomec i nasom visoko postavljenom odbranom ali zaista ,to je kao da idemo ravno pred streljacki vod strah me kontri pravo :( :pray:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 15 apr 2016, 12:22

Boateng bi trebao biti spreman za polufinale ljudi.
Martinez - Boateng i napokon imamo obranu.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 apr 2016, 12:24

agentzero7 je napisao/la:Boateng bi trebao biti spreman za polufinale ljudi.
kaj je sa mehagom :eh: ,jel ziv ,mrtav kaj se dogajda sa njim :think: :kafa: ,
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 apr 2016, 12:40

Taman. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 15 apr 2016, 12:45

Nismo imali srece jbg ali ako prodjemo Atletico ko ce nas zaustavit da osvojimo LP :hmmmmm:
Nisam veliki optimista malo zbog povreda malo zbog Pepa,ali Boze moj nadam se najboljem.
Mogli bi lose proci i sto se kartona tice,u svakom slucaju Atletico je jako nezgodna ekipa i ne odgovara nam nikako :thumbdown:

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 15 apr 2016, 13:25

agentzero7 je napisao/la:Boateng bi trebao biti spreman za polufinale ljudi.

Živ je haha ali iskreno ne vidim ga u prvih 11 protiv Atletica.
Jel netko zna što je s Robbenom ?
Znam da je počeo trčati,znači za jednu utakmicu ce bit spreman sigurno.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 apr 2016, 13:31

Ovo ce biti dominacija don't worry be happy :D
Samo Sarajevo

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 apr 2016, 14:10

Želja mi se ispunila, da vidimo sad Pepa u trećem polufinalu opet španski tim hoće li na bolje ili na još gore. Valjda na bolje Boateng trebamo te za ovo

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 apr 2016, 14:50

Ukoliko prodjete Atletico , osvajate LP 100%. Kako god, uvjerljivo najtezi moguci protivnik jer oni najbolje igraju protiv ovakvih klubova. Kljuc da ih prodjete je da ih uspijete nekako dobiti bar 2 razlike, sto je gotovo nemoguce protiv njih za svaki klub ove sezone.
27.10.2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 apr 2016, 14:53

Bayo ce ubiti hljeb u Atleticu. Ocekujem dvije pobjede u hendiju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 apr 2016, 15:21

Hare_BvB je napisao/la:Bayo ce ubiti hljeb u Atleticu. Ocekujem dvije pobjede u hendiju.
I ja sam ubijeđen u to :thumbup:
Mia San Mia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 apr 2016, 15:55

Uhh,ako budemp na visini zadatka npr kao i 1. Pol sa juvetom mozemo ih dobiti uz to da ce nam oni zavaliti go kakvi god da budemo.Volio bi da smo dobili Real sa njima bi se dosta lakse nadigravali nego sa ovim tvrdim madridom.Sve u svemu,oni se nas plase sigurno i nije im lagodno.Smatram da bi ih trebali proci,ako nista onda zbog toga sto Pep poznaj njihovu igru,i nadam se da ce napokon dosegnuti finale.Bez obzira sto ga ne gotivim,nadam se da ce pomoci ekipi da se dođe do finala.
VOLIM BAYERN

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 apr 2016, 16:33

Atletico Madrid President Enrique Cerezo would like to play Bayern Munich in the Champions League Final - if his side get there.

Los Colchoneros reached the semi-final by knocking out holders and La Liga leaders Barcelona and Cerezo has spoken to Radio CRC, who asked about the team’s secrets.

“There are two, the Coach and the players. Diego Simone is fantastic and has created a very strong group,” Cerezo said, Marca reports.

“I had a good night. We played a beautiful game, we defended well and we are very happy.”

Cerezo was questioned who of the other three sides in the final four he would like to meet in the showpiece on May 28 - Bayern Munich, Manchester City or Real Madrid?

I would like a final against Bayern because we want revenge for the defeat 42 years ago,” he replied, citing the occasion Atleti reached the European Cup Final and drew with the Bavarians before losing a replay. :kafa:

The subject of the referee was raised too, after Cerezo was one of a number of Atleti representatives critical of first leg official Felix Brych.

“When we played in Barcelona the referee wasn’t very good, but this is football, if the referee sees something he whistles it,” Cerezo noted, Nicola Rizzoli having been in charge at Vicente Calderon.

“The game [on Wednesday] was very difficult for everyone but I think the result is fair because Atleti, on the balance of the two games, played better than Barca.”

Follow Football Espana on Facebook and Twitter for the latest Spanish football :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2016, 16:55

Najteži protivnik bez sumnje vrijeme je da Guardiola isplati onih 17 mil prije nego ode.U ovom dvomeču moramo biti spremni na sve ona pogan iz Madrida je podmukla. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 15 apr 2016, 17:56

Hare_BvB je napisao/la:Bayo ce ubiti hljeb u Atleticu. Ocekujem dvije pobjede u hendiju.
100 % lave jace ekipe kao sto su Real i Barsa to ne mogu ali eto Bayern ce,tezak duel ali mislim da igra Bayerna apsolutno odgovara Atleticu i da se moze proci.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 15 apr 2016, 18:03

Najtezi moguci protivnik koji nam zbog nacina igre nikako ne odgovara dok mi njima savrseno odgovaramo. Posto ce Pep ponovo glavom kroz zid, trebati ce nam luda sreca da ih izbacimo.
Takoder u zadnjih 5 godina sva polufinala smo igrali protiv neke spanjolske ekipe.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 apr 2016, 18:18

Realno sad nas svi potcjenjuju nakon Atleticove predstave protiv Barce i otprilike to mi odgovara i navikao sam na to kao navijač tuzlanske Slobode i osjećaj je izvanredan kad ti tim potcjenjuju a oni samo uz dlaku idu, mislim da će tako biti u ovom dvomeču, pogotovo sa našom fit odbranom.

Nemamo mi tu šta biti zadovoljni odnosno nezadovoljni žrijebom, daa nije Atletico prošao, pratkički bi Barcu dobili, polufinale je ljudi, lahkih protivnika nema, da bi osvojio bilo šta moraš izbacit najjačeg, naša je prednost što smo Jorgandžije dobili u polufinalu, a ne recimo u nekom izvjesnom finalu, jer mislim da su nam veće šanse na dvomeč da ih izbacimo, nego na jedan meč, s obzirom na to kako znaju jedan meč odigrat super, pa onda i podbacit sljedeći ili obrnuto...

Ako nas treću godinu zaredom ponizi, u tom trenutku kada igramo, španski top tim to isključivo ide Guardioli na obraz, mislim ukaljaće on Bayernovu reputaciju, ali ako prethodna dva polufinala protiv ovako podjednako jakih protivnika nije ništa naučio, onda mu džaba svi trenerski uspjesi s Barcom nekad prije, zadnja šansa da pokaže zube jednom dobrom taktičaru prekoputa.

Bayern uvijek ide na pobjedu, ja uvijek navijam za Bayern, Guardiole će nestat a Bayerna će biti vijekovima iza njega i iza mene i ako Pep želi da uđe u historiju Bayerna(osim to što je trenutno najplaćeniji trener) neka da sve od sebe da motiviše ekipu za pobjedu.

mia san mia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 apr 2016, 20:35

Sta ce ovaj anti-pep klan, kad Gvardo digne klempu. :think:
Ne bi im bio u kozi. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 5 gostiju.