Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 apr 2016, 12:24
Mislim da nasi klubovi ove godine mogu DOSTA bolje proci nego proslih. Nadam se da ce Sloboda osvojiti duplu krunu.
Sloboda Tuzla- uz kvalitetna pojacanja na pozicijama koje trebamo, ako ne naletimo na neku jaku mozemo doci do 3 pretkola LS, pa onda u playoff EL... Nikad se ne zna, Azmir i Husref znaju sta im je radit, para imamo, extra ekipu imamo, tako da uz pojacanja mislim da mozemo dosta!
Zrinjski Mostar- mislim da ce oni zavrsiti na 2 mjestu. Imaju odlicnu ekipu, tako da mislim da i oni mogu daleko dogurati. Ko zna mozda 3 pretkolo EL ili mozda cak playoff EK. Naravno i oni ako ne nalete na neku ekipu.
Zeljeznicar Sarajevo- mislim da oni imaju najvece sanse od svih klubova! Defintivno najjaca ekipa u BiH, i sigurno uz nekoliko pojacanja, mozda mogu i do grupne faze EL. Dosta odlicnih igraca, koji ce biti uigrani nakon pola godine igranja zajedno. Iskreno se nadam da se ova ekipa nece raspasti!
Sarajevo- Sarajevo ima nesto slabiju ekipu, ali siguran sam da bi se i oni pojacali na ljeto, tako da bi mogli i oni doci do 3 pretkola EL, maximalno do playoffa EL!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!