Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Rajaz
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Rajaz » 14 apr 2016, 19:54

BigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
Uzećemo samo duplu krunu ove sezone kuknjava

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2016, 19:54

Neymar bi u Arsenalu bio ono što je Messi u Barceloni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2016, 19:58

BigBigBang je napisao/la:Zato ja ne mirisem te trenere koji nemaju plan b, ovise o vrhunskim igracima, ne znaju odigrati drugacije ne prilagodjavaju se ne kalkulisu...
Realno, jedino je Lucho i pokušao nametnuti svoj neki stil i autoritet, (pocalio na klupu Messija i Neymara :!: ) , pa je doživio lani Anoetu, razapinjali ga katalonski mediji danima, bio na rubu otkaza....pa su ga veterani i zvijezde (Xavi kao kapiten) pocalili ispred sebe i objasnili mu kako treba voditi ekipu, rezultat toga - Tripleta.
Ali poenta je - yebeno je biti trener sa stavom, svojim idejama i mudima u Barci, jako teško jer treba titrati muda zvijezdama, to je mogao samo Krojf nametnuti svoj autoritet . Lakše je biti oportunista i gurati kako zvijezde i veterani žele ;) Cholu je to mnogo lakše u Atleticu, tamo je on njima ajatolah. Gledaju ga ko pejgambera.

Enrique je rijetko pošten covjek, nekad veliki igrac, nikad nije bio beskičmenjak, da ne sad ulazim kakav je trener - ali ce ga ovi pojesti, ako im bude glumio autoritet. To i on zna, ako želi ostati u Barci.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2016, 20:08

Rajaz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
Uzećemo samo duplu krunu ove sezone kuknjava

Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa :eh: :think: :mrgreen: ,ostaces gluh od tolkog pricanja na telefon :mrgreen: .

Za koga navijas da dize pehar u milanu :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 apr 2016, 20:23

Karlo je napisao/la:Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa :eh: :think: :mrgreen: ,ostaces gluh od tolkog pricanja na telefon :mrgreen: .

Sutra Atletico-Bayern,

pripemi gajbu heinekena, @messillu pitaj šta će.

Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2016, 20:30

Rajaz je napisao/la: Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.
Kako ti je bola svejedno, uz Pepuna do kraja! :kafa:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 apr 2016, 20:32

Rajaz je napisao/la:
Karlo je napisao/la:Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa :eh: :think: :mrgreen: ,ostaces gluh od tolkog pricanja na telefon :mrgreen: .

Sutra Atletico-Bayern,

pripemi gajbu heinekena, @messillu pitaj šta će.

Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.

:salut: :cool:

naci bayern :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 14 apr 2016, 20:42

Za Atletico Madrid se može reći da ima sve što je potrebno da osvoje LP ovaj put, još imaju i dodatni motiv zbog poraza u finalu 2014. Bit će nabrijani kao nikada.

Zanima me kakvi će biti Bayern i Real, morali bi još dosta toga pokazati.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2016, 23:32

:shh:
BigBigBang je napisao/la:Jes jes gledao sma te utakmice sto je Barcelona kao pobjedila, pobjede ali uz bar jedan crveni karton za Atletico...Enriqe je dokazao da je trenerska neznalica, a Barcelnoa da je one man team. Ako Messi sam ne povuce ovi ostali ne znaju uvijek sam govorio cak i dok se svrsavalio na isto kakadu je smijesan igrac koji se slepa uz Messija i Suareza cirkusant zongler za cirkusa...Trener Barclene je jad moze pobjedjivati kad je Messi u top formi i Suarez cim to nije u slucaju taj trener ispada...jer mozeze braniti istog koliko hocete ja akd sam vidio da voejrova prcija stvara Barceloni onoliko sansi sve mi ej bilo jasno :lol:
Ne smeta nama da nas zovu ni one man team, ako cemo tako gledati taj one man je donio 3 lige prvaka u par godina,i u cetvrtoj je sa 17 godina dao doprinos lijep, a sinoc nas je one man i kostao, svaka cast cholovim ratnicima, al glavni razlog sto nas prodjose je one man i to sto se evo mjesec dana setka po terenu, da je povukao barem pola sata u tom dvomechu pricha bi bila drugacija

Al opet ce one man tim biti strah i trepet i naredne sezone i ovaj ritam uzimanja titula ce vjerovatno biti nastavljen,ostaje zal sto mesi nije barem malo povukao jer imao je lijepu priliku da impresivnoj biografiji doda i odbranu lige prvaka,al jos je 5-6 godina karijere vrhunske pred njim i vrlo je moguce i to da ubiljezi,kao i kopu i svjetsko prvenstvo

I ja se nadam kao i vecina neutralnih da ce cholovi ratnici uzeti klempu,jesu i sinoc bili jedan dobar dio utakmice u bunaru kad su bili stjerani i samo je sekunda falila da prime gol,ponajvise nisu jer je one man u tih nekih pola sata odluke bio odsutan, al nadam se da atletico to nece dozivjeti u polufinalu i finallu, mislim da ce ipak imati snage za full kontrolu meca jer nece se trositi toliko ko protiv barce, i da ce uspjeti

Jest da ce to biti ruzna igra,al u ovom svijetu fudbala s napuhanim transferima,platama, baleom od sto miliona,naftasima itd, kozmicka pravda bi bila da atletico osvoji i hegemonija ce biti uz njih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2016, 00:23

Atletico je tipična seljačko/krkanska ekipa i iskreno se nadam da će njihov antifudbal biti zaustavljen već u polufinalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2016, 00:24

Virtu4l je napisao/la:Atletico je tipična seljačko/krkanska ekipa i iskreno se nadam da će njihov antifudbal biti zaustavljen već u polufinalu.
Kaže obožavatelj lika i djela Josea Mourinha.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2016, 00:28

Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.
Voli te tvoje Sarajevo.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 apr 2016, 00:32

Virtu4l je napisao/la:Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.
Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2016, 00:34

:rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 apr 2016, 00:36

Manuel je napisao/la:
Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
bolji prijedlog, neka pogleda neki El Clasico dok je Mourinho bio u Madridu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 apr 2016, 00:37

miki_92 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
bolji prijedlog, neka pogleda neki El Clasico dok je Mourinho bio u Madridu
Ono 5:0 jel :mrgreen:

Niko ne prelazi centar od igraca Reala :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2016, 00:38

Manuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
Koje tekme, podsjeti me, one kad mu sudija odmah u startu da crvene kartone, da bi uefa osigurala svoje miljenike?
Voli te tvoje Sarajevo.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 apr 2016, 00:40

Virtu4l je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
Koje tekme, podsjeti me, one kad mu sudija odmah u startu da crvene kartone, da bi uefa osigurala svoje miljenike?
Pogledaj postavku Intera 2010-te.Pa ovaj Atletico protiv Barse je bio preofanzivan sta je ono bilo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 apr 2016, 00:41

cipiripi je napisao/la:Za Atletico Madrid se može reći da ima sve što je potrebno da osvoje LP ovaj put, još imaju i dodatni motiv zbog poraza u finalu 2014. Bit će nabrijani kao nikada.

Zanima me kakvi će biti Bayern i Real, morali bi još dosta toga pokazati.

Sjetite se valencie ovi stariji .dva uzastopna finala protiv reala i bayerna i oba puta ostadose kra tkih rukava. :zviz:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2016, 00:42

Gledam sinoć utakmicu Benfica - Bayern, pa večeras Liverpool - Dortmund, jbt, kako je sve drugačije kad nema španskog i italijanskog ciganluka, uživanje u fudbalu bez zadržavanja, destrukcije, fudbal čist kao suza.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.