Uzećemo samo duplu krunu ove sezone kuknjavaBigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Neymar bi u Arsenalu bio ono što je Messi u Barceloni.
Realno, jedino je Lucho i pokušao nametnuti svoj neki stil i autoritet, (pocalio na klupu Messija i NeymaraBigBigBang je napisao/la:Zato ja ne mirisem te trenere koji nemaju plan b, ovise o vrhunskim igracima, ne znaju odigrati drugacije ne prilagodjavaju se ne kalkulisu...

Ali poenta je - yebeno je biti trener sa stavom, svojim idejama i mudima u Barci, jako teško jer treba titrati muda zvijezdama, to je mogao samo Krojf nametnuti svoj autoritet . Lakše je biti oportunista i gurati kako zvijezde i veterani žele

Enrique je rijetko pošten covjek, nekad veliki igrac, nikad nije bio beskičmenjak, da ne sad ulazim kakav je trener - ali ce ga ovi pojesti, ako im bude glumio autoritet. To i on zna, ako želi ostati u Barci.
Rajaz je napisao/la:Uzećemo samo duplu krunu ove sezone kuknjavaBigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa

Za koga navijas da dize pehar u milanu

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Sutra Atletico-Bayern,Karlo je napisao/la:Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa![]()
![]()
,ostaces gluh od tolkog pricanja na telefon
.
pripemi gajbu heinekena, @messillu pitaj šta će.
Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.
Kako ti je bola svejedno, uz Pepuna do kraja!Rajaz je napisao/la: Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.

Rajaz je napisao/la:Sutra Atletico-Bayern,Karlo je napisao/la:Rajaz buraz kako te ne zaboli vilica od tolkog zvakanja haaaa![]()
![]()
,ostaces gluh od tolkog pricanja na telefon
.
pripemi gajbu heinekena, @messillu pitaj šta će.
Što se tiče klempe, svejedno mi, samo da ne budu fašisti.

naci bayern

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Za Atletico Madrid se može reći da ima sve što je potrebno da osvoje LP ovaj put, još imaju i dodatni motiv zbog poraza u finalu 2014. Bit će nabrijani kao nikada.
Zanima me kakvi će biti Bayern i Real, morali bi još dosta toga pokazati.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Ne smeta nama da nas zovu ni one man team, ako cemo tako gledati taj one man je donio 3 lige prvaka u par godina,i u cetvrtoj je sa 17 godina dao doprinos lijep, a sinoc nas je one man i kostao, svaka cast cholovim ratnicima, al glavni razlog sto nas prodjose je one man i to sto se evo mjesec dana setka po terenu, da je povukao barem pola sata u tom dvomechu pricha bi bila drugacijaBigBigBang je napisao/la:Jes jes gledao sma te utakmice sto je Barcelona kao pobjedila, pobjede ali uz bar jedan crveni karton za Atletico...Enriqe je dokazao da je trenerska neznalica, a Barcelnoa da je one man team. Ako Messi sam ne povuce ovi ostali ne znaju uvijek sam govorio cak i dok se svrsavalio na isto kakadu je smijesan igrac koji se slepa uz Messija i Suareza cirkusant zongler za cirkusa...Trener Barclene je jad moze pobjedjivati kad je Messi u top formi i Suarez cim to nije u slucaju taj trener ispada...jer mozeze braniti istog koliko hocete ja akd sam vidio da voejrova prcija stvara Barceloni onoliko sansi sve mi ej bilo jasno
Al opet ce one man tim biti strah i trepet i naredne sezone i ovaj ritam uzimanja titula ce vjerovatno biti nastavljen,ostaje zal sto mesi nije barem malo povukao jer imao je lijepu priliku da impresivnoj biografiji doda i odbranu lige prvaka,al jos je 5-6 godina karijere vrhunske pred njim i vrlo je moguce i to da ubiljezi,kao i kopu i svjetsko prvenstvo
I ja se nadam kao i vecina neutralnih da ce cholovi ratnici uzeti klempu,jesu i sinoc bili jedan dobar dio utakmice u bunaru kad su bili stjerani i samo je sekunda falila da prime gol,ponajvise nisu jer je one man u tih nekih pola sata odluke bio odsutan, al nadam se da atletico to nece dozivjeti u polufinalu i finallu, mislim da ce ipak imati snage za full kontrolu meca jer nece se trositi toliko ko protiv barce, i da ce uspjeti
Jest da ce to biti ruzna igra,al u ovom svijetu fudbala s napuhanim transferima,platama, baleom od sto miliona,naftasima itd, kozmicka pravda bi bila da atletico osvoji i hegemonija ce biti uz njih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Atletico je tipična seljačko/krkanska ekipa i iskreno se nadam da će njihov antifudbal biti zaustavljen već u polufinalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kaže obožavatelj lika i djela Josea Mourinha.Virtu4l je napisao/la:Atletico je tipična seljačko/krkanska ekipa i iskreno se nadam da će njihov antifudbal biti zaustavljen već u polufinalu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.Virtu4l je napisao/la:Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Virtu4l je napisao/la:Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
bolji prijedlog, neka pogleda neki El Clasico dok je Mourinho bio u MadriduManuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.Virtu4l je napisao/la:Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ono 5:0 jelmiki_92 je napisao/la:bolji prijedlog, neka pogleda neki El Clasico dok je Mourinho bio u MadriduManuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.Virtu4l je napisao/la:Murinjov fudbal je poezija za ovaj krkanluk.

Niko ne prelazi centar od igraca Reala

Koje tekme, podsjeti me, one kad mu sudija odmah u startu da crvene kartone, da bi uefa osigurala svoje miljenike?Manuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pogledaj postavku Intera 2010-te.Pa ovaj Atletico protiv Barse je bio preofanzivan sta je ono bilo.Virtu4l je napisao/la:Koje tekme, podsjeti me, one kad mu sudija odmah u startu da crvene kartone, da bi uefa osigurala svoje miljenike?Manuel je napisao/la:Haj pogledaj tekmu Celzija i Intera protiv Barse ako si zaboravio.Ako je ono poezija onda ne znam.
cipiripi je napisao/la:Za Atletico Madrid se može reći da ima sve što je potrebno da osvoje LP ovaj put, još imaju i dodatni motiv zbog poraza u finalu 2014. Bit će nabrijani kao nikada.
Sjetite se valencie ovi stariji .dva uzastopna finala protiv reala i bayerna i oba puta ostadose kra tkih rukava.

Gledam sinoć utakmicu Benfica - Bayern, pa večeras Liverpool - Dortmund, jbt, kako je sve drugačije kad nema španskog i italijanskog ciganluka, uživanje u fudbalu bez zadržavanja, destrukcije, fudbal čist kao suza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.