FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 14 apr 2016, 11:08

argentarium80 je napisao/la:Ma ljudi, i u Tuzli je utakmica dobijena na guzove.Kjosevski je cupao dobre lopte, sto juce nije.Iako on nije kriv, ali jednom je naplata morala doci.Mislim da su svi igraci podbacili, i trener malo i da se mora bolje i agresivnije krenuti u utakmicu u Tuzli.Inace , tesko do evrope da ce se doci....
Bas tako. Mi smo u Tuzli iz jedne šanse dali gol i cak smo sinoć bolje igrali. Kad čitaš raju reklo bi se da je zamjenio Bekrica.da bi zabili pet komada a nidje veze s mozgom. Toliko utakmica nam izmjene Enis i niko nista ne govori a sad svi pametni sta se trebalo uradit.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 14 apr 2016, 11:20

tmtmtmtm je napisao/la:
ScoutInternational je napisao/la:Hvala na odgovorima. @TikTak i @amazon

Ako cemo realno gledati. Ova trenutna ekipa je dovoljna za ove lige, ali za lige 12. i Evrope nama trebaju nogometasi na sljedecim pozicijama:
- Jedan igrac koji igra na poziciji CB (od 25 do 28);
- Klasican No. 10 ili koji igra na pozicijima AM ili CM koji moze biti konkurencija Bekricu, (takoder izmedu 25 do 28);
- Dobar i brz LM posto ce se Memija 90% prodati, i
- Iskusan CF po mogucnost Afrikanac sa razvijenom fizickom konstrukcijom (pretezno od 29 do 31 god.) koji ce znati pogoditi kada najvise treba, tako da bi imali dva ozbiljna napadaca (Lendric, Pozder) i ovoga kada ti bas treba da se moze kombinovati a da je fizicki nadmocan na nogoma i skok igri.

Od igraca kojima se treba zahvaliti su sljedeci:
- Nedo Turkovic, i
- Enis Sadikovic.

Od igraca koje treba poslati na posudbu su sljedeci:
- Ajdin Mujagic.

Od igraca koji ce se prodati su sljedeci:
- Kerim Memija

Od igraca kojima se zavrsavaju posudbe su sljedeci:
- Nermin Zolotic

Ma ja Scout...Otjeraj Nedu kad mu je najteze kad nece moci naci klub i njega i bogdanovica fikni...taj isti Nedo je dozivio povredu na grbavici gdje bi ti sve otjerao....Mujagica koji je 98 godiste i ima pravo za juniore na posudbu , pametno...Svrsavali na Zolu kad se vracao i njega tjeraj...ma ja sve redom noga...pametno skroz...aplauz !
Hvala tebi na odgovoru @tmtmtmtm, ali ja te jos jednom pozivam da procitas prvo post par puta, svatis sta sam zapravo zelio sa istim istaci pa onda napisi svoje videnje.

Ja cu ti samo dodati da je ovo moje videnje, a ja iskljucivo gledam samo kvalitet i kapacitet nogometasa. Dakle, ne gledam kroz "emotivnu prizmu", vec posmatram nogomet kao business, na kojem se zaraduje novac.

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 14 apr 2016, 11:48

tmtmtmtm je napisao/la:
ScoutInternational je napisao/la:Hvala na odgovorima. @TikTak i @amazon

Ako cemo realno gledati. Ova trenutna ekipa je dovoljna za ove lige, ali za lige 12. i Evrope nama trebaju nogometasi na sljedecim pozicijama:
- Jedan igrac koji igra na poziciji CB (od 25 do 28);
- Klasican No. 10 ili koji igra na pozicijima AM ili CM koji moze biti konkurencija Bekricu, (takoder izmedu 25 do 28);
- Dobar i brz LM posto ce se Memija 90% prodati, i
- Iskusan CF po mogucnost Afrikanac sa razvijenom fizickom konstrukcijom (pretezno od 29 do 31 god.) koji ce znati pogoditi kada najvise treba, tako da bi imali dva ozbiljna napadaca (Lendric, Pozder) i ovoga kada ti bas treba da se moze kombinovati a da je fizicki nadmocan na nogoma i skok igri.

Od igraca kojima se treba zahvaliti su sljedeci:
- Nedo Turkovic, i
- Enis Sadikovic.

Od igraca koje treba poslati na posudbu su sljedeci:
- Ajdin Mujagic.

Od igraca koji ce se prodati su sljedeci:
- Kerim Memija

Od igraca kojima se zavrsavaju posudbe su sljedeci:
- Nermin Zolotic

Ma ja Scout...Otjeraj Nedu kad mu je najteze kad nece moci naci klub i njega i bogdanovica fikni...taj isti Nedo je dozivio povredu na grbavici gdje bi ti sve otjerao....Mujagica koji je 98 godiste i ima pravo za juniore na posudbu , pametno...Svrsavali na Zolu kad se vracao i njega tjeraj...ma ja sve redom noga...pametno skroz...aplauz !
Zeljo nije merhamet. Najbolji igraci trebaju biti na platnom spisku a ostali out.

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 14 apr 2016, 12:11

amazon je napisao/la:
argentarium80 je napisao/la:Ma ljudi, i u Tuzli je utakmica dobijena na guzove.Kjosevski je cupao dobre lopte, sto juce nije.Iako on nije kriv, ali jednom je naplata morala doci.Mislim da su svi igraci podbacili, i trener malo i da se mora bolje i agresivnije krenuti u utakmicu u Tuzli.Inace , tesko do evrope da ce se doci....
Bas tako. Mi smo u Tuzli iz jedne šanse dali gol i cak smo sinoć bolje igrali. Kad čitaš raju reklo bi se da je zamjenio Bekrica.da bi zabili pet komada a nidje veze s mozgom. Toliko utakmica nam izmjene Enis i niko nista ne govori a sad svi pametni sta se trebalo uradit.
Ma da je zamijenio Bekrica isto bi bilo.Nije bilo konstantnog pritiska, k'o da su Slobodini igraci, od kojih pola su cisti prosjek su bolji od Zeljinih.Nisu , nego jednostavno se mora bolja taktika i ofanziva postaviti, iako nisam ja tu sad nesto da pametujem treneru i slicno...Po meni od svih ovih pridoslica Zahirovic najmanje pokazuje, jer trebao bi vise i da trci i da ga ima svugdje.Npr utakmica protiv Portugala je bila primjer gdje je igrao odlicno, a sad nije ni na 50% toga...Ali svejedno ko igra, ovu Slobodu koja ima par dobrih igraca, Zeba, Ordagic se morala dobiti..Ali , imaju jakog trenera, malo jeste lud al je solidan trener za nasu ligu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 apr 2016, 12:56

argentarium80 je napisao/la: Ma da je zamijenio Bekrica isto bi bilo.Nije bilo konstantnog pritiska, k'o da su Slobodini igraci, od kojih pola su cisti prosjek su bolji od Zeljinih.Nisu , nego jednostavno se mora bolja taktika i ofanziva postaviti, iako nisam ja tu sad nesto da pametujem treneru i slicno...Po meni od svih ovih pridoslica Zahirovic najmanje pokazuje, jer trebao bi vise i da trci i da ga ima svugdje.Npr utakmica protiv Portugala je bila primjer gdje je igrao odlicno, a sad nije ni na 50% toga...Ali svejedno ko igra, ovu Slobodu koja ima par dobrih igraca, Zeba, Ordagic se morala dobiti..Ali , imaju jakog trenera, malo jeste lud al je solidan trener za nasu ligu.
Kad se pobjeduje i kad ulazi Enis napise se da nije trebao uci pljuvac si, unosis negativnu energiju i slicno. Ali, ekipi koja je pobjedila toliko utakmica u nizu, da neko dode i napise kako je Bekric levat, kako ga je trebao zamjeniti u 20 minuti, kako je sebican, to je presmijesno i to se odobrava i smije se pisati, ne unosis negativnu energiju nego si fol realan. A da ne pisem o ovim kritikama o Zahirovici a do juce svi svrsavali. Svrsavali neki dan na golove Bekrica protiv Sirokog u isto jako bitnoj utakmici. Umjesto da se prihvati poraz,svi su losi bili od trenera do svih igraca i Boze moj. Idemo dalje nije smak svijeta.Ovdje se preseravaju i poslije jednog poraza svi odreduju ko je trebao uci, izaci, i igrati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 apr 2016, 13:01

Cijela ekipa je odigrala kao da je prije utakmice istrcala polumaraton i onda dosli na utakmicu...
Umorno su djelovali i bezidejno

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 14 apr 2016, 14:10

Pogresnu dijagnozu pravite.

Ljudi su jednostavno znali da ne mogu igrati nas tempo igre, i jedini nacin je bio da nas natjeraju da se mi prilagodimo njihovom. Oni su u tome uspjeli maksimalno. Dakle, nikakav umor, vec jednostavno greska struke sto nije imala plan B za ovakve sitvacije. To pokazuje kako smo pasivnu usli u utakmicu, a takoder pasivno djelovati kod njihovog drugog gola. Zatvorili su nam tri glavna igraca, Bekrica, Stevanovica i Sinisu, a plus jos mnoge pogreske o kojima smo pisali sve radi tempa igre koji nama ne odgovara, a to je ono mrcvarenje po terenu, tako da smo bili satjerati u mat poziciju.

Idemo dalje, bitno je nauciti iz gresaka.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 apr 2016, 16:24

Dobra ste i vi ekipa, sa dobrim igracima. Medjutim, dosta ste opasniji kad vas neko napadne, nego kad vi to morate raditi.
Niko, niko, samo Sloboda

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 apr 2016, 17:26

Pobjedis 10 jednu zijanis i sta se pamti pa ta jedna **** joj misa.Odmarat drugu tekmu i napast pitare i zrinjski pa celik u gostima.Nema nista OD evrope opet cekat iducu sezonu za neki pehar a bogami nema ga odavno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 apr 2016, 19:41

Raspadamo se, sve se rastalilo,Evrope nema ..

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 14 apr 2016, 20:21

Nemamo igre, svi nasi golovi su rezultat protivnickih gresaka.. Poceli smo igrati na srecu i na to da cekamo da odbrana pogrijesi i mi ga dadnemo nekako.. Tako je bilo skoro svaku utakmicu ove sezone, osim protiv slobode, jer nismo imali srece a i oni su odigrali odlicno..

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 apr 2016, 21:04

Malo su nas rezultati razmazili. Izgubili smo, ostajemo jos jednu godinu bez pehara ali jos uvijek smo u igri za Evropu. Najvjerovatnije imamo jos sedam utakmica u sezoni, trebamo se stisnuti i pokusati dobiti sve do kraja. Losi smo juce bili i tu se nema sta pricati. Sad protiv Travnika napuniti stadion i odmah stisnuti od prve minute.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 14 apr 2016, 21:10

Manijakxxx je napisao/la:Nemamo igre, svi nasi golovi su rezultat protivnickih gresaka.. Poceli smo igrati na srecu i na to da cekamo da odbrana pogrijesi i mi ga dadnemo nekako.. Tako je bilo skoro svaku utakmicu ove sezone, osim protiv slobode, jer nismo imali srece a i oni su odigrali odlicno..
Daj covjece, manijace, ono sto je Sloboda odigrala je antinogomet, 43 minute izdrkavali horizontalno, Sloboda je seoska ekipa i za Premijer ligu je ono korak nazad. Samo sam realan. Zelji se dogodio izrazito los dan i vjeruj da ima nade. Sablja ima talent da to vrati. Svakako moras i Tuzli 2 za prolaz i da dobijes nije kraj svijeta.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 14 apr 2016, 21:58

UltrasNotRed je napisao/la:
Manijakxxx je napisao/la:Nemamo igre, svi nasi golovi su rezultat protivnickih gresaka.. Poceli smo igrati na srecu i na to da cekamo da odbrana pogrijesi i mi ga dadnemo nekako.. Tako je bilo skoro svaku utakmicu ove sezone, osim protiv slobode, jer nismo imali srece a i oni su odigrali odlicno..
Daj covjece, manijace, ono sto je Sloboda odigrala je antinogomet, 43 minute izdrkavali horizontalno, Sloboda je seoska ekipa i za Premijer ligu je ono korak nazad. Samo sam realan. Zelji se dogodio izrazito los dan i vjeruj da ima nade. Sablja ima talent da to vrati. Svakako moras i Tuzli 2 za prolaz i da dobijes nije kraj svijeta.
Ma ja samo kazem svoje misljenje, a to je da mi nemamo igre i nemamo taktiku napadanja.. Nego igrao na silu pa eto ako prode. Sloboda je odigrala bolje nego sto smo mi odigrali na Tusnju, i dosla je do zasluzene pobjede i tjt.. Idemo sad na Travnik, bit ce vjerovatno tesko posebno ako ga ne zajebijemo u prvom poluvremenu...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 apr 2016, 22:02

Niko nije ocekivao kad smo doveli 13 novih igraca da cemo napraviti 9 pobjeda u nizu. Za nesto vise potrebno je vrijeme. Ova ekipa da je igrala od pocetka sezone borila bi se za titulu. Ono sto je bitno, da ce svaki igrac imati oscilijacija. Idemo u Tuzlu probati pobjediti i otici u finale. Ako smo ih vec jednom pobjedili u Tuzli, zasto ne bi opet?! Vraca nam se Tiago, isto tako mislim da svoj doprinos mogu dati Beganovic i Djermanovic. Jedino koga sad ne bi gurao to je Sadikovic. Treba njemu vremena da se vrati, a mi nemamo prostora za to. Njegov ulazak je to pokazao.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 14 apr 2016, 22:12

Hajde ne blatite i ne jedite ****
I da je izgubio 100 -0 ja ga volim i navijacu za njeg
Boli me racku koga je mjenjo koga nije ko se trudio ko nije, zna se koga to treba da zanima, a taj koji se brine o tome ako nebude imao rezultat na kraju sezone mozda onda mjenjat ili dati jos jednu priliku
Imamo drugo poluvrijeme i nista jos nije gotovo, ja mislim da ce krv propisat al slobodu batje
I jos nesto da nam je neko ponudio ove rezultate prije starta ove polusezone mislim da bi svaki od nas podpisao, ja znam da ja bi
Prema tome pozdrav i uzivajte, idemo Travnig uzet
Vidite da dusmani koriste svaku priliku nebil neku kost ubacili svadju napravili i tako jer zavidni su ljudi kad vide svaku utakmicu grbavica puna a imali smo i rezultate
Toliko odmene pozdrav
"Volim te Zeljo"

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 14 apr 2016, 23:20

Malo da skrenem sa teme i da vas pitam je li možda neko upratio rešetanje mreže od strane Dade Sadikovića na poluvrmenenu?
|***Against Modern Football***|

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 apr 2016, 23:35

Vjeruj da sam bio nasikiran toliko da do sada nisam ni znao da je bilo zagrijavanje na poluvremenu. Inace drago mi je sto se Dado vraca nakon povrede ali od njega u ovoj sezoni necemo imati neke koristi. Nadam se da ce pripreme dobro proci i da ce biti u punoj snazi za narednu sezonu.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 14 apr 2016, 23:53

amazon je napisao/la:Niko nije ocekivao kad smo doveli 13 novih igraca da cemo napraviti 9 pobjeda u nizu. Za nesto vise potrebno je vrijeme. Ova ekipa da je igrala od pocetka sezone borila bi se za titulu. Ono sto je bitno, da ce svaki igrac imati oscilijacija. Idemo u Tuzlu probati pobjediti i otici u finale. Ako smo ih vec jednom pobjedili u Tuzli, zasto ne bi opet?! Vraca nam se Tiago, isto tako mislim da svoj doprinos mogu dati Beganovic i Djermanovic. Jedino koga sad ne bi gurao to je Sadikovic. Treba njemu vremena da se vrati, a mi nemamo prostora za to. Njegov ulazak je to pokazao.
Zasto Zolotic ne igra? Momak je u Puli dok je igra za Istru protiv nas jeo zivu djecu, uzeo cijelu sredinu, skok dominirao, ima voljni moment, bas je jucer morao igrati, takav razdrma ekipu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 14 apr 2016, 23:57

UltrasNotRed je napisao/la:
amazon je napisao/la:Niko nije ocekivao kad smo doveli 13 novih igraca da cemo napraviti 9 pobjeda u nizu. Za nesto vise potrebno je vrijeme. Ova ekipa da je igrala od pocetka sezone borila bi se za titulu. Ono sto je bitno, da ce svaki igrac imati oscilijacija. Idemo u Tuzlu probati pobjediti i otici u finale. Ako smo ih vec jednom pobjedili u Tuzli, zasto ne bi opet?! Vraca nam se Tiago, isto tako mislim da svoj doprinos mogu dati Beganovic i Djermanovic. Jedino koga sad ne bi gurao to je Sadikovic. Treba njemu vremena da se vrati, a mi nemamo prostora za to. Njegov ulazak je to pokazao.
Zasto Zolotic ne igra? Momak je u Puli dok je igra za Istru protiv nas jeo zivu djecu, uzeo cijelu sredinu, skok dominirao, ima voljni moment, bas je jucer morao igrati, takav razdrma ekipu.
Mislim da jos nije bio spreman,jer je nedavno imao gnojnu anginu(tako nesto).

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.