Ja svršavam na Lillarda, jel to znači da moram reć da je bolji od Curry-a?Sarmelino je napisao/la:Licno misljenje, ne moramo svi svrsavati na iste igrace, zar ne?Epidaurus je napisao/la:Sad im IT i ispred Paula, Boze mili i dragi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja svršavam na Lillarda, jel to znači da moram reć da je bolji od Curry-a?Sarmelino je napisao/la:Licno misljenje, ne moramo svi svrsavati na iste igrace, zar ne?Epidaurus je napisao/la:Sad im IT i ispred Paula, Boze mili i dragi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NeLillard je napisao/la:
Ja svršavam na Lillarda, jel to znači da moram reć da je bolji od Curry-a?
Dobro, niej bas koristan al uglavnom CP3 ga cini ako nista podnosljivim. On bi s nekim scoring playom bio obicno ****.Belmin6 je napisao/la:Kad je to Deandre postao koristan ofanzivac ?
Pa i tebi je Kobe bolji od LeBrona iako je svima jasno da nije tako. Jbg.Epidaurus je napisao/la:Niko ti ne kaze da moras svrsavati al reci da je IT bolji od covjeka koji od j.e.b.e.n.o.g DeAndre Jordana pravi korisnog ofanzivca je, da izvines, glupostSarmelino je napisao/la:Licno misljenje, ne moramo svi svrsavati na iste igrace, zar ne?Epidaurus je napisao/la:Sad im IT i ispred Paula, Boze mili i dragi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je nas rookie KAT.JoseeMourinho je napisao/la:A cekaj ko je ovaj sarma sto je uletio u gang sto nas **** u mozak?
Jedini navijac Oklahome na forumuJoseeMourinho je napisao/la:A cekaj ko je ovaj sarma sto je uletio u gang sto nas **** u mozak?
MIsliš jedan od mnogih koji svoje slodobno vrijeme troše degradirajući učinak Warriorsa i Currya ? Svaki drugi post tvoje se zasniva na tomeSarmelino je napisao/la:Jedini navijac Oklahome na forumuJoseeMourinho je napisao/la:A cekaj ko je ovaj sarma sto je uletio u gang sto nas **** u mozak?![]()
A i nije da sam tu tek sedmicu il dvije, ima vise
Ne bas svaki drugi, barem svaki 5.topnik1 je napisao/la:MIsliš jedan od mnogih koji svoje slodobno vrijeme troše degradirajući učinak Warriorsa i Currya ? Svaki drugi post tvoje se zasniva na tomeSarmelino je napisao/la:Jedini navijac Oklahome na forumuJoseeMourinho je napisao/la:A cekaj ko je ovaj sarma sto je uletio u gang sto nas **** u mozak?![]()
Što momak sebe laže da je jedini navijač OklahomeSarmelino je napisao/la:Jedini navijac Oklahome na forumuJoseeMourinho je napisao/la:A cekaj ko je ovaj sarma sto je uletio u gang sto nas **** u mozak?![]()
Dobro on je jedini istinski navijac Oklahome, ti i ostatak ekipe ste bandwagoneriDex je napisao/la:
Što momak sebe laže da je jedini navijač Oklahome
Donnie Darko je napisao/la:Dobro on je jedini istinski navijac Oklahome, ti i ostatak ekipe ste bandwagoneriDex je napisao/la:
Što momak sebe laže da je jedini navijač Oklahome
Kawhi je napisao/la:Ne može. Treba nam i negativac.
Gre napisa maloprije da bi nas Memphis dobio da su im svi zdravi. Nećemo pričati više. De potraži još koji post kad nemaš pametnijeg posla.L-Train je napisao/la:A kao Grevis MVP,ja da sam na mjestu Grevisa nikada se ne bih druzio sa Kawhiem.Taj isti decko je dana 10 januara 2010 godine u 22h i 10 minuta na temi Real Madrida napisao citiram "Kada Memphis osvoji NBA ligu tada ce i Arsenal LP" sto bi trebalo valjda da znaci da nece nikad i to pod svojim starim nickom LBJ MVP.Ta informacija je vrlo lako provjerljiva a on se vjerovatno toga i ne sjeca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.