ultrasegamega je napisao/la: Prije vase Evrope ili poslije?
Dobar pokušaj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ultrasegamega je napisao/la: Prije vase Evrope ili poslije?
Ma zajebavam se yebo Zrinjski nego malo da vas luftam.pinoglavi je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Ako izgubimo od pitara (nedaj Boze) treba pustiti Zrinjski.![]()
![]()
Mogli smo i mi ŠB pustit, svakako ćemo u Evropu.MuhamedTM je napisao/la: Ako izgubimo od pitara (nedaj Boze) treba pustiti Zrinjski.
Brato smanji bublu puca te na agresivuMuhamedTM je napisao/la:Ako izgubimo od pitara (nedaj Boze) treba pustiti Zrinjski.
Sad cu ko Solinas opsovat I reci stakvirulah.wobly92 je napisao/la:Mogli smo i mi ŠB pustit, svakako ćemo u Evropu.MuhamedTM je napisao/la: Ako izgubimo od pitara (nedaj Boze) treba pustiti Zrinjski.![]()
Al fakat, šteta bi bilo da oni propuste opet Evropu, ajd mjenjajte se malo, a sljedeće godine Torpedo nek pauzira.
Ti si bas ultra.giga, mega, debilultrasegamega je napisao/la:Bili da nas pohvale sto smo jedini bez duga u drzavi!!
Pitaj Zahirovica, Stevanovica i Lendrica gdje ce na ljeto. Fol ekipa za ligu 12.
amazon je napisao/la:Ti si bas ultra.giga, mega, debilultrasegamega je napisao/la:Bili da nas pohvale sto smo jedini bez duga u drzavi!!
Pitaj Zahirovica, Stevanovica i Lendrica gdje ce na ljeto. Fol ekipa za ligu 12.
Majstor zna šta igrači kod nas imaju u ugovoru, a ne znaju da njihovi kakve ugovore rade njihovi iz uprave, ili se prave ludiultrasegamega je napisao/la:
Kakva uvreda od nekog ko ima vise slova u niku nego sto mu je koeficient inteligencije.
Svi ti nabrojani igraci imaju klauzulu u ugovorima da mogu ici u slucaju dobre ponude, a ti nastavi vrijedjati, pa se vidimo za 7-14 dana, zavisi kako ce biti adminiatracija raspolozena.
Hahaha cuj ako kiksaju, ako ih dobijemo, ako mi dobijemo sve do kraja, ako pobjedimo u Tuzli 2 razlike, ako, ako, ako....
Mitomani.
Isto kao sto ti znas za razne inspekcije.kyrgios je napisao/la:Majstor zna šta igrači kod nas imaju u ugovoru, a ne znaju da njihovi kakve ugovore rade njihovi iz uprave, ili se prave ludiultrasegamega je napisao/la:
Kakva uvreda od nekog ko ima vise slova u niku nego sto mu je koeficient inteligencije.
Svi ti nabrojani igraci imaju klauzulu u ugovorima da mogu ici u slucaju dobre ponude, a ti nastavi vrijedjati, pa se vidimo za 7-14 dana, zavisi kako ce biti adminiatracija raspolozena.
Hahaha cuj ako kiksaju, ako ih dobijemo, ako mi dobijemo sve do kraja, ako pobjedimo u Tuzli 2 razlike, ako, ako, ako....
Mitomani.
Evo i od mene jedna. Malo OSDoeTz je napisao/la:De se vi malo opustiteee
Jesi gledao Liverpool? Kakvaaa utakmica jbtCocaine je napisao/la:Evo i od mene jedna. Malo OSDoeTz je napisao/la:De se vi malo opustiteee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.