Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
10 dobijes 1 zijanis i ta te jedna kosta vise nego onih 10 .**** probalo se dovelo se Ali kasno .Nista OD kupa 3 mjesto nema sansi jer imamo 3 teske utakmice a neki pehar CE dodji Ali pitanje je kad.Mozda vec iduce sezone.
Ovo neki pokusaj kopiranja brata @RN nestaAlipasino je napisao/la:10 dobijes 1 zijanis i ta te jedna kosta vise nego onih 10 .**** probalo se dovelo se Ali kasno .Nista OD kupa 3 mjesto nema sansi jer imamo 3 teske utakmice a neki pehar CE dodji Ali pitanje je kad.Mozda vec iduce sezone.

Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Evolve
- Kontakt:
:
Ako osvajac kupa bude medju 3 ekipe u prvenstvu, onda ide 4 iz ligeTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
NK Široki Brijeg
moze ako Kup osvoje Sloboda ili Siroki, pod uslovom da Siroki izbori evropu kroz ligu, mi de facto hocemoTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
Cetvrti ide ako bi kojim slucajem sloboda osvojila dupluTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nisam siguran ali mislim da ide ekipa koja izbori finale kupa.Evolve je napisao/la::Ako osvajac kupa bude medju 3 ekipe u prvenstvu, onda ide 4 iz ligeTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
U slucaju da ekipa koja je kroz ligu izborila evropu uzme kup onda ide i 4.
Jel moguce da Sarajevo i Zeljo jednim dijelom navijaju za Slobodu jer trougao Zeljo -Sarajevo-Siroki jako je nezahvalno prognozirati neko ce ispusiti momacki.
(Prednost Zelji u prvenstvu).moje misljenje.
Jel moguce da Sarajevo i Zeljo jednim dijelom navijaju za Slobodu jer trougao Zeljo -Sarajevo-Siroki jako je nezahvalno prognozirati neko ce ispusiti momacki.
(Prednost Zelji u prvenstvu).moje misljenje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Evolve
- Kontakt:
Nije finalist, 4 iz lige prijatelju.slana_krv je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da ide ekipa koja izbori finale kupa.Evolve je napisao/la::Ako osvajac kupa bude medju 3 ekipe u prvenstvu, onda ide 4 iz ligeTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
NK Široki Brijeg
Bit ce teško za Zeljezničar pravo. Mada bi ih moglo isčupat ta naša dupla ili naš kup, ako bi ispali iz kupa, a velike su šanse. Puno se pitaju Široki i Sarajevo tu, a ako bude borba između Željezničara i Sarajeva za Evropu prednost dajem Sarajevu.
Racunica je jasna,pobjednik derbija ide 100%,ako bude pobjednika
da ovo kolo prodje bez iznenadjenja

grb sto kuca,umjesto srca
Željezničar je uništila prošla polusezona pod vodstvom Odovića, kukavička taktika (za BH ligu) i strašno loše odrađen prelazni rok. Na ruku ne ide ni težak raspored jer u rasponu od 10 dana ima utakmice protiv Slobode, Sarajeva i Zrinjskog. Sloboda bi pobjedom za vikend dosta pomogla sebi, ali i Željezničaru koji bi u slučaju pobjede nad Travnikom prestigao Široki. A onda bi i Željezničar mogao vratiti "uslugu" ako pobjedi Zrinjski na Grbavici te tako pogura sebe u evropu, a i Slobodu ka tituli. Dosta kombinacija, dosta mogućnosti, ali neko će na kraju sigurno izvisiti.TzXHc je napisao/la:Bit ce teško za Zeljezničar pravo. Mada bi ih moglo isčupat ta naša dupla ili naš kup, ako bi ispali iz kupa, a velike su šanse. Puno se pitaju Široki i Sarajevo tu, a ako bude borba između Željezničara i Sarajeva za Evropu prednost dajem Sarajevu.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Mislim da je Odović veći stručnjak od Mulalića. Opet kažem teško će plavima biti, ali imam osjećaj da će baš tako i biti do kraja tj. da će Sloboda pomoći Željezničaru, a ovi nama, ali naravno sve čisto pošteno.newborn je napisao/la:Željezničar je uništila prošla polusezona pod vodstvom Odovića, kukavička taktika (za BH ligu) i strašno loše odrađen prelazni rok. Na ruku ne ide ni težak raspored jer u rasponu od 10 dana ima utakmice protiv Slobode, Sarajeva i Zrinjskog. Sloboda bi pobjedom za vikend dosta pomogla sebi, ali i Željezničaru koji bi u slučaju pobjede nad Travnikom prestigao Široki. A onda bi i Željezničar mogao vratiti "uslugu" ako pobjedi Zrinjski na Grbavici te tako pogura sebe u evropu, a i Slobodu ka tituli. Dosta kombinacija, dosta mogućnosti, ali neko će na kraju sigurno izvisiti.TzXHc je napisao/la:Bit ce teško za Zeljezničar pravo. Mada bi ih moglo isčupat ta naša dupla ili naš kup, ako bi ispali iz kupa, a velike su šanse. Puno se pitaju Široki i Sarajevo tu, a ako bude borba između Željezničara i Sarajeva za Evropu prednost dajem Sarajevu.
Pa da. Prije svega pomažete sami sebi pobjedom isto kao i mi, eh sad što te pobjede i drugim odgovaraju, Bože moj takva je situacija.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
-
- Kontakt:
Moze li neko napisati jesu li odredjene sudije za predstojece kolo, ako jesu da nam postavi ko gdje sudi.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
narodniheroj je napisao/la:Moze li neko napisati jesu li odredjene sudije za predstojece kolo, ako jesu da nam postavi ko gdje sudi.
Hvala unaprijed
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11665
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Moze li neko napisati jesu li odredjene sudije za predstojece kolo, ako jesu da nam postavi ko gdje sudi.
Hvala unaprijed
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11665

Ne mogu vjerovati Valjic u Vitezu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:wobly92 je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Moze li neko napisati jesu li odredjene sudije za predstojece kolo, ako jesu da nam postavi ko gdje sudi.
Hvala unaprijed
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11665Hvala drug
Ne mogu vjerovati Valjic u Vitezubice cirkusa tamo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, tako se i radi. Ako vi osvojite kup i zavrsite medju top 3 onda ce 4. ekipa ici u Europu.TzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Stari jaraninarodniheroj je napisao/la:wobly92 je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Moze li neko napisati jesu li odredjene sudije za predstojece kolo, ako jesu da nam postavi ko gdje sudi.
Hvala unaprijed
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11665Hvala drug
Ne mogu vjerovati Valjic u Vitezubice cirkusa tamo

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.