2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Nadam se da će KAT ići koracima KG-a 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kobe Bryant je napisao/la:1. Jesi li gledao tekmu ?YaSSaL je napisao/la:Svak cast Kobe-u na svemu, ali ovo sinoc je bilo kao revijalna utakmica. Ukupno 50 uzetih suteva, od toga 21 opucana trica i jos 12 slobodnih bacanja...
2. Revijalna nije bila , eventualno su na kraju sudije mogle svirati koji faiul vise za Utah , oni su sve do kraja vodlili i to dvocifrenom razlikom , valjalo je ubaciti poene , sa ovakvim tijelom .
3. 21 trica jeste previse , ali uslo ih je samo 6 , znaci da ga je sluzila trica bilo bi 80 , to je bilo vecinom na pocetku nije se htio trositi , ali sutevi nisu ulazili. Ovo je bilo postovanje igraci su zeljeli da on sutira, kao sto je on sam rekao , uvjek su mi goviri dodaj loptu , sad su mu svi govorili i suigraci i navijaci nedaj nikom loptu .....
4. Ti nisi trol , kao belmin, l_train ili grevis , ali da je bilo koja druga tekma bilo bi previse, ovako trebalo je dati 17p sto kaze Edin Avdic i protiv stolica bez promasaja kada ne smijes promasiti jer je 2 min do kraja....
zadnja tekma Kobe Bryanta je bila 2013 protiv GSW kada mu je pukla ahilova tetiva, od tada samo povreda za povredom jer previse kilometara i tekmi, ovo sad su samo sjecanja , nazalost , ali zato nas je sve koji smo odrasli zajedno ivolimo kosarku i nba vratio u neka lijepsa vremena, starimo ....(stariji sam par mjeseci samo od Bryanta , tako da sam sa njim od pocetka...)
ostat ce praznina u mom opsesivnom pracenju nba ...
#mamba out
p.s. za sve SAS simpatizere , ja sam mislio da vi postujete svog "tvorca" i trenera dinastije Popovica , samo procitajte sta je on rekao o Bryantu
Lik zabi 60 sa 38 god

bice MVP za koju god., nemoj da brinesrio_Ferdy88 je napisao/la:Nadam se da će KAT ići koracima KG-a

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Lijep oprostaj Kobaje. Vidim da je uzeo 50 suteva ali je ipak pogodio 44% sto je za njega vise nego uspjesno.
Basketasi ocekivano uzeli Memphis. Malo koji tim bi i izborio playoff sa ovoliko osakacenim timom tako da svaka cast Medvjedima.
Nadam se da ce Sunsi dobiti prvi pick jer su posteno igrali do kraja i prestigli Brooklyn.
Basketasi ocekivano uzeli Memphis. Malo koji tim bi i izborio playoff sa ovoliko osakacenim timom tako da svaka cast Medvjedima.
Nadam se da ce Sunsi dobiti prvi pick jer su posteno igrali do kraja i prestigli Brooklyn.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kobe je top 50 svih vremena bez ikakve sumnje 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fun Fact: Kobe Bryant ima vise titula nego Grevisov tim i L-Trainov tim (ili mozda bolje receno igrac) zajedno 

Zaključak nakon fenomenalnog načina kojim je Kobiša zaključio svoju karijeru je taj da najviše negativnih komentara na istu dolazi upravo od Lebronovih guzolizaca 

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- IlCapitano
- Kontakt:
Karl napokon i zvanično dobio otkaz. Vjerovatno zadnji posao koji je dobio kao trener u NBA.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Karl napokon i zvanično dobio otkaz. Vjerovatno zadnji posao koji je dobio kao trener u NBA.
Negdje pročitah da su zainteresirani za Thibsa.
Upravo takav trener bi im sjeo k'o budali šamar.
- IlCapitano
- Kontakt:
Svi su zainteresovani za Thibsa, ali neće Thibs svakog.LeSa je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Karl napokon i zvanično dobio otkaz. Vjerovatno zadnji posao koji je dobio kao trener u NBA.
Negdje pročitah da su zainteresirani za Thibsa.
Upravo takav trener bi im sjeo k'o budali šamar.

Realno, bio bi odličan iz mnogo aspekata, pogotovo za Cousinsa, a i poznaje se dobro i sa njim i sa Gayem i sa Rondom i Belinellijem, ali bio bi i 'budala' da ne uzme posao u Minnesoti ili Houstonu ako uspiju KD-a dovesti.
Thibs navodno zeli u NYK, Melo zeli Thibsa, Phil je na potezu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa istina, mene čudi da još nije uspio pronaći adekvatan angažman za sebe.
Ja bih volio vidjeti kako bi Rođo izgledao pod njegovom palicom :- )
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pitanje je koliko dugo bi izgledao jer nema šanse da će se još dugo zadržati u Sacramentu.LeSa je napisao/la:Pa istina, mene čudi da još nije uspio pronaći adekvatan angažman za sebe.
Slažem se, a nema ni fajde više da ostaje ako se nešto drastično ne promijeni.Donnie Darko je napisao/la:Pitanje je koliko dugo bi izgledao jer nema šanse da će se još dugo zadržati u Sacramentu.LeSa je napisao/la:Pa istina, mene čudi da još nije uspio pronaći adekvatan angažman za sebe.
Sa Thibsom bi bili sigurni za PO, (barem).
- IlCapitano
- Kontakt:
Thibs želi u NYK, Melo želi Thibsa i Ronda, ali Phil želi samo trokut i ni da čuje ništa drugo. Čisto sumnjam da će on odustati od toga.miki_92 je napisao/la:Thibs navodno zeli u NYK, Melo zeli Thibsa, Phil je na potezu
Ma ovo ljeto im je generalno zadnja šansa u Cousinsovoj eri. I Kingsima da se dovedu u red i naprave prave poteze, a i Cousinsu da se dovede u red i prestane cmizdriti previše.Donnie Darko je napisao/la:Pitanje je koliko dugo bi izgledao jer nema šanse da će se još dugo zadržati u Sacramentu.LeSa je napisao/la:Pa istina, mene čudi da još nije uspio pronaći adekvatan angažman za sebe.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mislim da je aludirao na NBA titulu u dresu Bostonamiki_92 je napisao/la:bice MVP za koju god., nemoj da brinesrio_Ferdy88 je napisao/la:Nadam se da će KAT ići koracima KG-a

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Phil i trener koji nece vrtit trokut ? Nece da mozemiki_92 je napisao/la:Thibs navodno zeli u NYK, Melo zeli Thibsa, Phil je na potezu

Kakvi bogovi.IlCapitano je napisao/la:Washington, Minnesota već otpustili trenere, očekuje se i Sacramento u toku dana.
Washington ganja Brooksa, D'Antonija i Hornaceka, Minnesota Thibsa i Brooksa, Kingsi McHalea i Brooksa.
Phil hoće da zadrži Rambisa, Lakersi Scotta da tankiraju još jednu godinu, moguće da i Colangelo istjera Browna i postavi D'Antonija da bi spriječio da ga neko drugi uzme. Netsi će vjerovatno uzeti nekog od Popovichevih asistenata (Messina, Udoka).
Bickerstaff zavisi od nastupa u PO, mada vjerujem da će i oni krenuti po Thibsa odmah nakon metle od Warriorsa.
Što se trejdova tiče, Divac ne da Cousinsa još, njihovi reporteri kažu da će probati još jednom sa novim trenerom. Bullsi kažu da je Butler dostupan za pravu cijenu. Zamalo su ga trejdli na deadlineu, ali Boston nije htio uključiti Crowdera uz pick od Netsa.

Btw valjda i Thibs konačno dobije posao da se vidi da nije neki glavni trener.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Golden State Warriorsi pobijedili su u jučerašnjem dvoboju Memphis Grizzliese i tako sezonu završili s najboljim omjerom u povijesti lige, 73-9. Jedan od najzaslužnijih za taj pothvat sigurno je Draymond Green koji je odigrao fenomenalno regularni dio sezone s ostvarenih 13 triple-double učinaka.
„To znači da sam dio najbolje ekipe svih vremena. Kada konstantno slušaš nekog kako priča protiv vas, kao natjecatelj, želite mu pokazati suprotno.“, izjavio je Green.
Warriorsi su Greena „ukrali“ na draftu 2012. godine kao 5. izbor 2. runde. Od njegove karijere nije se očekivalo puno zbog manjka atleticizma i visine za poziciju visokog krila, no on je svojim radom i košarkaškom inteligencijom pokazao da se na njega može itekako računati. Postao je elitni defenzivac te odlična stretch četvorka.
„Posrećilo nam se prvenstvo prošle godine. I ove godine nam se posrećilo sa 73 pobjede.“, sarkastično se osvrnuo na hatere.
Iako trojac Curry-Thompson-Green igra fenomenalno, ništa još nije gotovo. Rekord im neće puno značiti ako ne osvoje prsten prvaka, a put do njega neće biti ni malo lagan pored ekipa kao što su San Antonio Spursi, Oklahoma City Thundersi i Cleveland Cavaliersi.
malo bahato po mom misljenju
„To znači da sam dio najbolje ekipe svih vremena. Kada konstantno slušaš nekog kako priča protiv vas, kao natjecatelj, želite mu pokazati suprotno.“, izjavio je Green.
Warriorsi su Greena „ukrali“ na draftu 2012. godine kao 5. izbor 2. runde. Od njegove karijere nije se očekivalo puno zbog manjka atleticizma i visine za poziciju visokog krila, no on je svojim radom i košarkaškom inteligencijom pokazao da se na njega može itekako računati. Postao je elitni defenzivac te odlična stretch četvorka.
„Posrećilo nam se prvenstvo prošle godine. I ove godine nam se posrećilo sa 73 pobjede.“, sarkastično se osvrnuo na hatere.
Iako trojac Curry-Thompson-Green igra fenomenalno, ništa još nije gotovo. Rekord im neće puno značiti ako ne osvoje prsten prvaka, a put do njega neće biti ni malo lagan pored ekipa kao što su San Antonio Spursi, Oklahoma City Thundersi i Cleveland Cavaliersi.
malo bahato po mom misljenju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.