2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Svak cast Kobe-u na svemu, ali ovo sinoc je bilo kao revijalna utakmica. Nesto kao All-Star preimenovan u All-Kobe. Ukupno 50 uzetih suteva, od toga 21 opucana trica i jos 12 slobodnih bacanja. Budimo realni malo...
Nek mu je sretno dalje u zivotu...
Nek mu je sretno dalje u zivotu...
Još ga onaj u ekstazi proglasi najvecim, boktemazo 
daj svakom igracu u ovoj ligi 50 šuteva, 90 % ce ih prebacit 40 poena yebote.

daj svakom igracu u ovoj ligi 50 šuteva, 90 % ce ih prebacit 40 poena yebote.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma dobro sada,necemo raspravljati sta je Kobe sinoc uradio!?Takav je bio cijelu ovu sezonu,a i vecinu svoje karijere i to se ne mijenja.Mi koji cijenimo neke druge vrijednosti necemo reci da nam se to svidja,ali to nije ni poenta.Poenta je da se sinoc oprostio jedan velikan koji ce nedostajati svima i koji je bio veliki sampion.Pustimo ove druge stvari sada,jer znam koliko on znaci svojim fanovima i tacno se bojim osjetiti to kad ti ode neko tako drag u ovom sportu,a blizi se i nama taj dan,nazalost.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Jesi li gledao tekmu ?YaSSaL je napisao/la:Svak cast Kobe-u na svemu, ali ovo sinoc je bilo kao revijalna utakmica. Ukupno 50 uzetih suteva, od toga 21 opucana trica i jos 12 slobodnih bacanja...
2. Revijalna nije bila , eventualno su na kraju sudije mogle svirati koji faiul vise za Utah , oni su sve do kraja vodlili i to dvocifrenom razlikom , valjalo je ubaciti poene , sa ovakvim tijelom .
3. 21 trica jeste previse , ali uslo ih je samo 6 , znaci da ga je sluzila trica bilo bi 80 , to je bilo vecinom na pocetku nije se htio trositi , ali sutevi nisu ulazili. Ovo je bilo postovanje igraci su zeljeli da on sutira, kao sto je on sam rekao , uvjek su mi goviri dodaj loptu , sad su mu svi govorili i suigraci i navijaci nedaj nikom loptu .....
4. Ti nisi trol , kao belmin, l_train ili grevis , ali da je bilo koja druga tekma bilo bi previse, ovako trebalo je dati 17p sto kaze Edin Avdic i protiv stolica bez promasaja kada ne smijes promasiti jer je 2 min do kraja....
zadnja tekma Kobe Bryanta je bila 2013 protiv GSW kada mu je pukla ahilova tetiva, od tada samo povreda za povredom jer previse kilometara i tekmi, ovo sad su samo sjecanja , nazalost , ali zato nas je sve koji smo odrasli zajedno ivolimo kosarku i nba vratio u neka lijepsa vremena, starimo ....

ostat ce praznina u mom opsesivnom pracenju nba ...
#mamba out

p.s. za sve SAS simpatizere , ja sam mislio da vi postujete svog "tvorca" i trenera dinastije Popovica , samo procitajte sta je on rekao o Bryantu

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 14 apr 2016, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ipak treba se zahvaliti Kobaji kako je ukrao show Woriorsima i Stephu.Postavise ljudi rekord jos Steph dade 46p za 29 minuta i niko ne prica o tome nisu mogli gori dan naci da obaraju rekord 
Sad malo citam komentare jes se brat @kokuz zanio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rekord je srusen protiv Spursa, plisani medvjedici su bili formalnost.L-Train je napisao/la:Ipak treba se zahvaliti Kobaji kako je ukrao show Woriorsima i Stephu.Postavise ljudi rekord jos Steph dade 46p za 29 minuta i niko ne prica o tome nisu mogli gori dan naci da obaraju rekord
Nemoj tako,plisane mede su bili ozbiljan protivnik 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Imamo slijedećih 6-7 godina vremena da se divimo prstenjem i rekordima, Kobe je ovo zaslužio. A sad svi u apoteku po vazelin.L-Train je napisao/la:Ipak treba se zahvaliti Kobaji kako je ukrao show Woriorsima i Stephu.Postavise ljudi rekord jos Steph dade 46p za 29 minuta i niko ne prica o tome nisu mogli gori dan naci da obaraju rekord
Anfernee "Penny" Hardaway #1
1. Samo spominjanje rijeci "trol" govori sta mislis o nekome ko ima drugacije misljenje od tvog, tako da ne bih dalje ulazio u polemiku. Svoje misljenje ne mijenjam naravno, a zao mi je sto ti tesko pada bilo kakvo nevelicanje Kobe-a...Kobe Bryant je napisao/la:1. Jesi li gledao tekmu ?YaSSaL je napisao/la:Svak cast Kobe-u na svemu, ali ovo sinoc je bilo kao revijalna utakmica. Ukupno 50 uzetih suteva, od toga 21 opucana trica i jos 12 slobodnih bacanja...
2. Revijalna nije bila , eventualno su na kraju sudije mogle svirati koji faiul vise za Utah , oni su sve do kraja vodlili i to dvocifrenom razlikom , valjalo je ubaciti poene , sa ovakvim tijelom .
3. 21 trica jeste previse , ali uslo ih je samo 6 , znaci da ga je sluzila trica bilo bi 80 , to je bilo vecinom na pocetku nije se htio trositi , ali sutevi nisu ulazili. Ovo je bilo postovanje igraci su zeljeli da on sutira, kao sto je on sam rekao , uvjek su mi goviri dodaj loptu , sad su mu svi govorili i suigraci i navijaci nedaj nikom loptu .....
4. Ti nisi trol , kao belmin, l_train ili grevis , ali da je bilo koja druga tekma bilo bi previse, ovako trebalo je dati 17p sto kaze Edin Avdic i protiv stolica bez promasaja kada ne smijes promasiti jer je 2 min do kraja....
zadnja tekma Kobe Bryanta je bila 2013 protiv GSW kada mu je pukla ahilova tetiva, od tada samo povreda za povredom jer previse kilometara i tekmi, ovo sad su samo sjecanja , nazalost , ali zato nas je sve koji smo odrasli zajedno ivolimo kosarku i nba vratio u neka lijepsa vremena, starimo ....(stariji sam par mjeseci samo od Bryanta , tako da sam sa njim od pocetka...)
ostat ce praznina u mom opsesivnom pracenju nba ...
#mamba out
p.s. za sve SAS simpatizere , ja sam mislio da vi postujete svog "tvorca" i trenera dinastije Popovica , samo procitajte sta je on rekao o Bryantu
2. Uostalom, ti dobro znas sta sam ja o njemu napisao nakon njegovog posljednjeg gostovanja u San Antoniu na SAS podforumu...
3. Ako to sto slijepo ne slijedim necije misljenje implicira da ga ne postujem, onda ce biti da je stvarno tako i da Popa nikad postovao nisam. Give me a break, man...
Kraj jedne ere.. Je li ovo rekord u poenima sto se tice oprostajne tekme?
GSW oborio rekord.. a Mamba je to skroz zasjenio. Svaka cast i njima..
Inace, mali rezime sto se tice eks-Ju igraca:
Bjelica 5.1p, 3.5s i 1.4a
Jokic 10p, 7s, 2.4a
Marjanovic 5.5p, 3.6s
Nurkic 8.2p, 5.5s, 1.3a
Teletovic 12.2p, 3.8s, 1.1a
Hezonja 6.1p, 2.2s, 1.4a
Samo Bobi ce igrati u PO.. tj, mozda igrati
Jokic 10p, 7s, 2.4a
Marjanovic 5.5p, 3.6s
Nurkic 8.2p, 5.5s, 1.3a
Hezonja 6.1p, 2.2s, 1.4a

Stephu falila 2 poena da bude najbolji strijelac lige i opet presjedio cijelu četvrtu
Da li bi Westbrook takođe presjedio ?

Da li bi Westbrook takođe presjedio ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bogdanović 11.2p, 3.2s, 1.3adscile je napisao/la:Kraj jedne ere.. Je li ovo rekord u poenima sto se tice oprostajne tekme?
Jokic 10p, 7s, 2.4a
Marjanovic 5.5p, 3.6s
Nurkic 8.2p, 5.5s, 1.3a
Hezonja 6.1p, 2.2s, 1.4a
Nisam baš volio Bryanta, jer mi je franšiza odvratna, ali kad ode jedan od najvećih, a pogotovo u ovakvom stilu, moraš se nakloniti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
E moje dijete.Belmin6 je napisao/la:dao frajer 60 poena iz 50 šuteva i sad kao neki![]()
smiješno
pa i gaynie bi zabio brat bratu 50
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nema smisla pljuvati po jednom od najvecih, znalo se da ce ovako bit zadnju utakmicu a i nije da im je nesto znacila.
1 legenda manje.. Jos malo pa Duncan,Dirk itd..
1 legenda manje.. Jos malo pa Duncan,Dirk itd..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Najzanimljivija serija prve runde će dakako bit LAC- POR 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Joj Belmina, cry me a river. kuknjava kuknjava
Napokon i da na istoku bude nesto zanimljivo.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta će biti zanimljivo tamo, samo malo jači trening za Lebrona, taman da se zagrije za finaleSarmelino je napisao/la:Napokon i da na istoku bude nesto zanimljivo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.