Pepi ide do kraja.Karlo je napisao/la:Nači hegemonićari down.
Rajaz@ i mesila@ momci bice bolje drugi put castimo vas b.pivom i kobasicama ako prodjemo u finale i osvojimo.![]()
.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pepi ide do kraja.Karlo je napisao/la:Nači hegemonićari down.
Rajaz@ i mesila@ momci bice bolje drugi put castimo vas b.pivom i kobasicama ako prodjemo u finale i osvojimo.![]()
.
Vcrs vise licio na goat nego na GOATjuanitomaravillaa je napisao/la:samo postavio zanimljiv podatak,o tzv GOATU,Lillard je napisao/la:I šta oš dokazat svega ti? Al ozbiljno?juanitomaravillaa je napisao/la:Los 7 KOs de Messi :
07 Liverpool: 0 goles-0 asist
08 United: 0-0
10 Inter: 0-0
12 Chelsea: 0-1
13 Bayern: 0-0
14 Atleti: 0-0
16 Atleti: 0-0
Dobro onda kolko morete ti rajaz kobasica i pive pojesti i popit da pripremimo ha jamessilla je napisao/la:Pepi ide do kraja.Karlo je napisao/la:Nači hegemonićari down.
.
A fašistički klub to ništa?Trocki je napisao/la:Navija se za Atletico dakako, do kraja. U ovoj polufinalnoj konstelaciji, oni su simbol proleterijata i proleterske borbe protiv okrutne burzoazije i kapitalistickih zvijeri koje treba kastrirati i zakopati pod pustinjski pijesak.
Koji je to klub?Lillard je napisao/la:A fašistički klub to ništa?Trocki je napisao/la:Navija se za Atletico dakako, do kraja. U ovoj polufinalnoj konstelaciji, oni su simbol proleterijata i proleterske borbe protiv okrutne burzoazije i kapitalistickih zvijeri koje treba kastrirati i zakopati pod pustinjski pijesak.
Kol'ko ho'š.Karlo je napisao/la:Dobro onda kolko morete ti rajaz kobasica i pive pojesti i popit da pripremimo ha ja![]()
Fašistički klub koji zadnjih 10 godina gleda u guz'cu sakupljačima željeza.madridist je napisao/la:Koji je to klub?Lillard je napisao/la:A fašistički klub to ništa?Trocki je napisao/la:Navija se za Atletico dakako, do kraja. U ovoj polufinalnoj konstelaciji, oni su simbol proleterijata i proleterske borbe protiv okrutne burzoazije i kapitalistickih zvijeri koje treba kastrirati i zakopati pod pustinjski pijesak.
Zna li mandrax ?
I mene je , pravo da ti kažemmadridist je napisao/la:I tebe je ovo veceras izgleda dotuklo drug mandrax
Ne znam, znam samo da ste vi aktivniji veceras nego sinoc nakon prolaza Reala.madridist je napisao/la:I tebe je ovo veceras izgleda dotuklo drug mandrax
Nemam nista protiv romarija meni je ok lik mozda loma preponosan ali sigurno ok lik.FRANK RIBERY je napisao/la:Zadnje informacije, Romariooo pobjegao od roditelja, prijavio se u Jagomir zbog nervnog sloma, dijeli sobu sa Al Dinom.
Gdje nestade betonska kevlar hegemonija, neunistiva, nepobjediva, najmocnija, svevisnja, ultradominantna, nepokolebljiva, nebeska,...?
Atletico finale igra sa Bayernom.
Trebao je tamo Iniesti dati crveni i onda bi bez problema svirao penal.let3 je napisao/la:I mene je , pravo da ti kažemmadridist je napisao/la:I tebe je ovo veceras izgleda dotuklo drug mandrax![]()
Ovo da se sviralo, kompletan internet bi pao u kolaps od silnih teorija zavjere, masona, uefalone, ovo ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.