Nisu se njemu potrefili igrače kakve voli, već sebi frajer jednostavno napravi takve igrače. To je umjetnost.HankMoody je napisao/la:Ali nevjerovatno kako mu se poklopila ekipa s igračima kakve on voli, jbt nikakav trener prije Atlética nije bio, šutali ga iz Catanije, nekih prosječnih klubova Argentine, i dođe na Calderón i gledaj šta radi, kakve rezultate pravi...Romagnoli13 je napisao/la:Atletico je najbolja ekipa u polufinalu.Nadam se da će oni biti jedan od finalista u Milanu i da će Simeone uzeti i ovaj trofej i tako pokazati nanovo da je najbolji trener na planeti.
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Ko zna, mozda Pelle napravi cuda pred oprostaj. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Baš nevjerovatno.Sve se čovjeku poklopilo.Još da mu se poklopi da ovu nebitnu LP uzme i može u mirovinu.HankMoody je napisao/la:Ali nevjerovatno kako mu se poklopila ekipa s igračima kakve on voli, jbt nikakav trener prije Atlética nije bio, šutali ga iz Catanije, nekih prosječnih klubova Argentine, i dođe na Calderón i gledaj šta radi, kakve rezultate pravi...
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 13 apr 2016, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek se Cholova stenad kolje sa Pepunom, daj nama inzinjerajuanitomaravillaa je napisao/la: Atletiko-Real
Bayern-City
- L'Avvocato
- Kontakt:
A što mi se izvinjavaš?let3 je napisao/la: Ma jasta.
Izvinite molim vas, što nemamo po 40-50 godina i ne pamtimo starije generacije...jbg, dešava se i to

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A ranit ću seDiego Simeone has just won 2 out of 17 games vs Barcelona as Atlético manager, but both times it was to knock Barcelona out of the Champions League

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Od ova 4 ko god da osvoji nece biti nezasluzeno.
U polufinale lp mogu doci iskljucivo najbolji,nema tu prostora za mediokritete.
U polufinale lp mogu doci iskljucivo najbolji,nema tu prostora za mediokritete.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hegemonija doživila krah Godin >> MSN prc.
E jeste se bili digli mi ovo mi ono, al' vas Cholo spusti na zemlju ko Tyson.

E jeste se bili digli mi ovo mi ono, al' vas Cholo spusti na zemlju ko Tyson.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
O ovome sam ja neku vecer pricao, moderatori ne reaguju, ni opomene cak...madridist je napisao/la:I u porazu dostojanstveni rom arioo
Sram te bilo.
Da jer su oni klub koji ne zna napadati i ne daju mnogo golova ove sezone. Oni uvijek igraju bolje protiv najboljih klubova. Ne bi me iznenadilo da izbace Real ili Bayern pa da u finalu padnu od City-a.juanitomaravillaa je napisao/la:Vise je PSV namucio Atleti nego zastrasujuca Barca sa strasnim MSN trojcem![]()
Atletiko-Real
Bayern-City
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamislite da živimo u univerzumu u kojem je moguće da Atletico izvuče City u petak.
tesko je to i zamislitiDonnie Darko je napisao/la:Zamislite da živimo u univerzumu u kojem je moguće da Atletico izvuče City u petak.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Moze li neko naci podatak , koliko je Koke pretrcao ? Yebi me ako je ispod 15 km.
27.10.2020
Cholo je najbolji trener svijeta, jasno ko dan.
Inace, zelim Bayern protiv Atletica. To je jedini dvomec koji nedostaje svjetskom fudbalu zadnjih godina.
Inace, zelim Bayern protiv Atletica. To je jedini dvomec koji nedostaje svjetskom fudbalu zadnjih godina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Barca nema plana B kada ovako krene u utakmici..
Nije Enrique neki strucnjak ali ima dobre igrace. Mada je najgore ovo kada se Messi malo primjeti, bas kao neka utakmica Argentine. Odmah znas da nece zavrsiti povoljno..
Nije Enrique neki strucnjak ali ima dobre igrace. Mada je najgore ovo kada se Messi malo primjeti, bas kao neka utakmica Argentine. Odmah znas da nece zavrsiti povoljno..
Barca za sledecu sezonu dogovorila povratak starog igraca, nije nesto brz ali iskusan do bola (ko Maldini).
Tom Hening Ovrebo
Tom Hening Ovrebo

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imas na uefi, cini mi se da je pretrcao 10-11km, nije vise.leorey je napisao/la:Moze li neko naci podatak , koliko je Koke pretrcao ? Yebi me ako je ispod 15 km.
Ali upalo mi je u oci da je ter Stegen pretrcao 4,6km a Messi samo 7km. Mada to nije razlog poraza Barcelone ali eto...
Po meni je lakse trenirati veliki klub kao sto je Atletico nego Cataniu. Imas vise para i vece mogucnosti da dovedes igrace po tvojoj zelji dok u manjim klubovima uglavnom radis sa onim sto imas na raspolaganju.HankMoody je napisao/la:Ali nevjerovatno kako mu se poklopila ekipa s igračima kakve on voli, jbt nikakav trener prije Atlética nije bio, šutali ga iz Catanije, nekih prosječnih klubova Argentine, i dođe na Calderón i gledaj šta radi, kakve rezultate pravi...
Pa što ih ne napravi u Cataniji, Racingu, San Lorenzu?Donnie Darko je napisao/la:Nisu se njemu potrefili igrače kakve voli, već sebi frajer jednostavno napravi takve igrače. To je umjetnost.HankMoody je napisao/la:Ali nevjerovatno kako mu se poklopila ekipa s igračima kakve on voli, jbt nikakav trener prije Atlética nije bio, šutali ga iz Catanije, nekih prosječnih klubova Argentine, i dođe na Calderón i gledaj šta radi, kakve rezultate pravi...Romagnoli13 je napisao/la:Atletico je najbolja ekipa u polufinalu.Nadam se da će oni biti jedan od finalista u Milanu i da će Simeone uzeti i ovaj trofej i tako pokazati nanovo da je najbolji trener na planeti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
heheBobadilla je napisao/la:Barca za sledecu sezonu dogovorila povratak starog igraca, nije nesto brz ali iskusan do bola (ko Maldini).
Tom Hening Ovrebo
Nemam taj podatak, ali sve ti je bilo jasno nakon prvih 45 minuta.leorey je napisao/la:Moze li neko naci podatak , koliko je Koke pretrcao ? Yebi me ako je ispod 15 km.
Osam kilometara više, to je 12-ti igrač u polju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.