Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čestitao sam i tamo, čestitat ću i ovdje, zaista odličan fudbal naročito u drugom poluvremenu.solinas je napisao/la:Pipicarapica
Kao sto ti rekoh,nema potrebe da dolazite na revans.Kup je nas.
Sramota je da prozivate Tuzlake a strasno kakve psovke upucene prvenstveno Zebi i Husrefu.
Nevjerovatno.
Ako imate imalo stida i ponosa nemojte vise ovdje nikoga prozivati kao sto ste prije za te psovke i slicno.kao sto su nas za Jesica,recimo.
Morati cu promjeniti tribinu drugi put,pa ovo ni ja nisam mogao slusati jbg.
Onda uđem na temu Slobode i odmah zažalim što sam im čestitao.PipiDugaCarapa je napisao/la:Čestitao sam i tamo, čestitat ću i ovdje
ispostuj sada opkladu, rekli smo 7 danadejavu je napisao/la:
Kao npr koje trenere? Mulalica? Zar ga taj nije dobio u sred Tuzle?RedEvil je napisao/la:Al Husref za uzinu jede ove ,,velike trenere''samo tako![]()
Chinaglia je napisao/la:ispostuj sada opkladu, rekli smo 7 danadejavu je napisao/la:
sada cu ti pronaci avatar
Virtu4l je napisao/la:Kao npr koje trenere? Mulalica? Zar ga taj nije dobio u sred Tuzle?RedEvil je napisao/la:Al Husref za uzinu jede ove ,,velike trenere''samo tako![]()
morao sam pokusat'dejavu je napisao/la:Nismo se kladili za kup tekme mojne zajebavatChinaglia je napisao/la:ispostuj sada opkladu, rekli smo 7 danadejavu je napisao/la:
sada cu ti pronaci avatar
RedEvil je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kao npr koje trenere? Mulalica? Zar ga taj nije dobio u sred Tuzle?RedEvil je napisao/la:Al Husref za uzinu jede ove ,,velike trenere''samo tako![]()
Kako ga je dobio
,vise sretno ocigledno
Vjeruj mi da i ja ne razumijem frustracije pojedinaca, dal je to propatilo u djetinjstvu, dal im je dohakao forum i prepucavanja i sto se svi sjatili protiv Tuzle i tuzlaka pa jos vise momci to srcu uzimaju, al' pobijedili smo, umjesto da uzivamo u pobjedama i dobrim rezultatima, ono se na svaku mora psovati, vrijedjati, marskati i sl. Treba biti dostojanstven u svakom momentu, ali hajde ti to objasni danasnjem covjeku.Virtu4l je napisao/la:Onda uđem na temu Slobode i odmah zažalim što sam im čestitao.PipiDugaCarapa je napisao/la:Čestitao sam i tamo, čestitat ću i ovdje
Razlika je velika između postova nakon naše, i ove vaše, današnje pobjede. U svakom slučaju, uzivajte jer imate na čemu. Odlična ste ekipa, i zasluzili ste bar jedan pehar ove sezone. Slavite, pa prcajte, ja se evo naguzih kad moram poslije ko zna koliko kola.Beduin je napisao/la:Vjeruj mi da i ja ne razumijem frustracije pojedinaca, dal je to propatilo u djetinjstvu, dal im je dohakao forum i prepucavanja i sto se svi sjatili protiv Tuzle i tuzlaka pa jos vise momci to srcu uzimaju, al' pobijedili smo, umjesto da uzivamo u pobjedama i dobrim rezultatima, ono se na svaku mora psovati, vrijedjati, marskati i sl. Treba biti dostojanstven u svakom momentu, ali hajde ti to objasni danasnjem covjeku.Virtu4l je napisao/la:Onda uđem na temu Slobode i odmah zažalim što sam im čestitao.PipiDugaCarapa je napisao/la:Čestitao sam i tamo, čestitat ću i ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.