Nema se tu šta njemu zamjerat, on kad je počeo red zavodit, naišao je na ogromni otpor i evidentan bojkot igrača, plus nije dobio podršku uprave i gudbaj čarli.bordobijeli je napisao/la:e to je jedino sto Mehi zamjerim sto nije regovao i rijesio te stvari u svlacioniciuNbx je napisao/la:Da su pojedini igrači imali malo ljudskosti, profesionalizma, iskrejog žara za fudbalom i odanosti šefu, svi bi se redom kleli sad u Mehu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo tih nema, je li Jesic naisao na kakav otpor, je li imao podrsku uprave ili je jednostavno trener kojeg je vrijeme pregazilo?uNbx je napisao/la:Nema se tu šta njemu zamjerat, on kad je počeo red zavodit, naišao je na ogromni otpor i evidentan bojkot igrača, plus nije dobio podršku uprave i gudbaj čarli.bordobijeli je napisao/la:e to je jedino sto Mehi zamjerim sto nije regovao i rijesio te stvari u svlacioniciuNbx je napisao/la:Da su pojedini igrači imali malo ljudskosti, profesionalizma, iskrejog žara za fudbalom i odanosti šefu, svi bi se redom kleli sad u Mehu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što mene to pitaš? Ješić je ubleha svoje vrste. Vjerovao sam u njega u početku, ali me ubrzo razuvjerio. Hvala Bogu pa ga više ne moram gledat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pitam te jer si 100% siguran da su Mehi sve krivi odredjeni igraci. Jesic je te iste igrace otjerao i dosao na jos gore. Meho je gospodin i nije trener za PLBIH.uNbx je napisao/la:Što mene to pitaš? Ješić je ubleha svoje vrste. Vjerovao sam u njega u početku, ali me ubrzo razuvjerio. Hvala Bogu pa ga više ne moram gledat.
Ješiću je krivo isključivo njegovo neznanje. A Mehi je bila mana i pretjerana rotacija u jednom periodu. Slažem se sa zadnjom rečenicom, mada su se mogli stvoriti uslovi da njegova ideja zaživi.Sabinho je napisao/la:Pitam te jer si 100% siguran da su Mehi sve krivi odredjeni igraci. Jesic je te iste igrace otjerao i dosao na jos gore. Meho je gospodin i nije trener za PLBIH.uNbx je napisao/la:Što mene to pitaš? Ješić je ubleha svoje vrste. Vjerovao sam u njega u početku, ali me ubrzo razuvjerio. Hvala Bogu pa ga više ne moram gledat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
odes i pogledas izjavu igraca nakon odlaska kodre i ne trebas se pitati jesu li krivi određeni igraci nego ukljucis 10% kapaciteta mozdanih ćelija i sve ce ti biti jasno... igraci koji dan poslije odlaska trenera prave sastanak i pricaju kako ce "od sad se truditi" ne zasluzuju ni minut u dresu sarajeva. **** do ****, ljudski jad i čemer.Sabinho je napisao/la:Pitam te jer si 100% siguran da su Mehi sve krivi odredjeni igraci. Jesic je te iste igrace otjerao i dosao na jos gore. Meho je gospodin i nije trener za PLBIH.uNbx je napisao/la:Što mene to pitaš? Ješić je ubleha svoje vrste. Vjerovao sam u njega u početku, ali me ubrzo razuvjerio. Hvala Bogu pa ga više ne moram gledat.
Meho je prijavio ovo sve, odstranio krstu iz ekipe zbog odlaska u split i jos par poteza je povukao ali je onda naisao na nesto s cim se nije htio "boriti" i fino spakovao kofere...
Kakav je trener mogli smo vidjeti na pocetku mandata kada je hladno stigao dzenanovuu zajebanciju od boddovnog minusa i oplodio bazu sa dva amogao je jos 3-4
O upaavi necu , bezmuda skupina antisportista koji veze nemaju od fudbala a mješali bi se u sve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovako to nekako izgleda:
Uprava smjenila Husrefa, dio navijaca mu uvjek pominjao kukesi, dio zdravstveno stanje,
Uprava smjenila Jarnija navijaci smatrali da ne rotira igrace i da forsira taktiku koja ne prolazi
Uprava smjenila Petkovica navijaci nisu mogli preci preko slike
Uprava smjenila Dzenana prvi put, navijaci smatrali da forsira iste igrace i nisu mu halalili blamazu protiv Borusije
Uprava smjenila Kodru navijaci smatrali da su bitni rezultati i nije se znao izboriti sa klanom
Uprava smjenila Dzenana drugi put navijaci mu zamjerali jaranski odnos sa igracima
Uprava otjerala klan navijaci to trazili
Uprava smjenila Jesica iako je Tan stao iza njega, navijaci smatrali da forsira taktiku koja nije za nas zim i gorsira menadzerske igrace
Uprava nije smjenila sebe iako su navijaci smatrali da je uprava napravila propuste, konacno uprava ne slusa navijace i sama donosi odluke
Uprava smjenila Husrefa, dio navijaca mu uvjek pominjao kukesi, dio zdravstveno stanje,
Uprava smjenila Jarnija navijaci smatrali da ne rotira igrace i da forsira taktiku koja ne prolazi
Uprava smjenila Petkovica navijaci nisu mogli preci preko slike
Uprava smjenila Dzenana prvi put, navijaci smatrali da forsira iste igrace i nisu mu halalili blamazu protiv Borusije
Uprava smjenila Kodru navijaci smatrali da su bitni rezultati i nije se znao izboriti sa klanom
Uprava smjenila Dzenana drugi put navijaci mu zamjerali jaranski odnos sa igracima
Uprava smjenila Jesica iako je Tan stao iza njega, navijaci smatrali da forsira taktiku koja nije za nas zim i gorsira menadzerske igrace
Uprava nije smjenila sebe iako su navijaci smatrali da je uprava napravila propuste, konacno uprava ne slusa navijace i sama donosi odluke
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Registrovan
- Kontakt:
Jeste li umrli?
5000
SARAJEVO
SARAJEVO
[youtube][/youtube]

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Takvo sto mozes uraditi ako imas podrssku uprave.bordobijeli je napisao/la:e to je jedino sto Mehi zamjerim sto nije regovao i rijesio te stvari u svlacioniciuNbx je napisao/la:Da su pojedini igrači imali malo ljudskosti, profesionalizma, iskrejog žara za fudbalom i odanosti šefu, svi bi se redom kleli sad u Mehu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Okić zadobio lakšu povredu aduktora na zadnjem treningu 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- prdimahovina
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Ma ja sam se opek'o s trazenjem za tjeranje "nestasnih". Boli me vise qrac pije li neko, drogira li se, guzi li kurave po Stupu ili pusi nargile po Argeliniju. Od sad ce me jedino zanimati kako igra na terenu i kakve rezultate ima ekipa. Ovo sa profesionalizmom, Kasapima, kurcima palcima me je toliko dotuklo da mi vise svejedno za zivot i nacin zivota van terena nasih igraca.
Svaka ti je zlatna.
Samo srce na teren i pamet u glavu i nijedan igrač neće proći bez pohvale i aplauza.
" srce na teren i pamet u glavu "
- saskend444
- Kontakt:
Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Nije tačno, navijači nisu bili nezadovoljni nego je Dino Selimovic rekao u dogovoru sa upravom da zdravlje ne dozvoljava husrefu da vodi FKS. Naravno, navijaci su povjerovali i stali iza odluke UO i DIREKTORA kao sto su iza njih stali i 2011 afera vrsle, i dve do prije 3 mjeseca... uvijek su navijaci podrzavali upravu, od 2011 je bilo kikseva, sramocenja kluba lai nikada niko prozvao upravu nije NI JEDNOM! Imali su ponu podrsku u svim odlukama...ShofaII je napisao/la:Ovako to nekako izgleda:
Jarnija je uprava izvukla iz naftalina, i bilo je mnogih koji su govorili da nije trener za FKS da nema iskustva ni rezultata... dovođenje jarnija je njihova odluka a ne moja ili navijaca, pa i sam odlazak je njihova krivica jer nije imao rezultate a igra je bila jako loša i negledjiva, bitka za prvenstvo izgubljena a u kupu bili pred ispadanje... dakle ovo je bila greska urpave, a tjeranje jarnija je bilo logicno jer smo imali jedino 30% sanse da preko kupa osvojimo trofej.ShofaII je napisao/la:
odlazak Petkovica je bila reakcija uprave, koja je podlegla pritisku medija, najavili tuzbe, ovo ono i na kraju prdimahovina. Uprava je rekla da nece petkovic sjesti na klupu i to je to... navijaci su bili 70% za i 30% protiv petkovica tako da ti to ne pije vodeShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Petkovica navijaci nisu mogli preci preko slike
Dzenan je smjenjen jer nije imao licencu prvi put i to je Dino Selimovic rekao na press konferenciji.... ako Dino laze, lazem i ja .. veze to nije imalo sa navijacima iako su bili nezadovoljni BLAMAŽOM protiv borusije i velikim zaostatkom za prvoplasiranim.ShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Dzenana prvi put, navijaci smatrali da forsira iste igrace i nisu mu halalili blamazu protiv Borusije
Koodro kada je dosao imao je ekstra igru i ekstra rezultate... i imao je podrsku svih navijaaca. Kada je klan poceo da bojkotuje istog nakon tjeranja Krste na tribine zbog odlaska u Split, uprava nije stala iza kodre ni jednog sekunda iz raznoraznih razloga (to im je jedna od najvecih gresaka), i na zalost, zbog losih rezultata i igre (ne zbog Kodre) uprava je smjenila Kodru... Korina jedina greska je bila sto nije javno izasao i rekao taj taj i taj...ShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Kodru navijaci smatrali da su bitni rezultati i nije se znao izboriti sa klanom
da su ovi zaista isli protiv kodre pokazuje sastanak nakon njegovog odlaska, pokazuje i rastjerivanje istih prije pola godine.
Dzenan je drugi put odletio jer je imao katastrofalan nastup u LP, a jos gori pocetak sezone u ligi gdje nas je trpao ko je stigao ... i otisao je upravo zbog LOŠE igre i rezultata ... jesu to navijaci trebali da ga slave i uzdizu jer nas Travnik buši?ShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Dzenana drugi put navijaci mu zamjerali jaranski odnos sa igracima
klan je otjerao Ješić, koji je došao na čelo tima jer je uprava to htjela, njega navijaci nisu doveli. I da, to tjeranje je jedna od boljih stvari koja se desila u FKS u zadnjih par godnaShofaII je napisao/la:
Tan nije stao iza jesica, jer da jeste, on ne bi bio smjenjen taman da smo ispali iz lige, ono pismo je jos jedna lakrdija u reziji uuprave cime su pokusali da kupe jos malo vremena. Da je pismo postojalo, dva dana kasnije jesic ne bi dobio nogu.ShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Jesica iako je Tan stao iza njega, navijaci smatrali da forsira taktiku koja nije za nas zim i gorsira menadzerske igrace
Kada je dosao imao je kao i svaki trener punu podrsku, nakon 5 komada od slobode, ne bi podrzavao rodjenog oca... uz to da je dovodio mendazerske igrace, jeste.
Uprava je sama sebe smjenila svim ovim gore nabraojanim postupcima, niko njih nije tjerao da dovode ovakve trenere i igrace.. navijaci nisu trazili ni jednog od ovih trenera.... osim mozda kodre za kojeg garantujem da bi napravio nesto da je moga i imao prostora a ne da uprava lize kiticu igracima i njihovim mendazerima.ShofaII je napisao/la: Uprava nije smjenila sebe iako su navijaci smatrali da je uprava napravila propuste, konacno uprava ne slusa navijace i sama donosi odluke
Oni ce otici, i to je onos to navijaci traze jer ocito je da klub pada umjesto da napreduje , to pokazuje i broj navijaca na tribinama, to pokazuje i interesovanje za klub... sami sebe su unistili potezima, memnadzerisanjem i slicnim idiotlucima iako su PET GODINA imali punu podrsku od navijaca.... dakle, PET godina svaka njihova odluka je pozdravljena od navijaca i podrsku su imali svi treneri... to sto su pravili promasaj za promasajem, lagali, lagali sami sebe je njihov poblem.
Uprava ne slusa sada naviace jer znaju da ih isti ne pordzavaju vise ali koliko su sposobni pokazuje to da u nedelju jesic ima podrsku u utorak nema
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 13 apr 2016, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Dzenan je smjenjen jer nije imao licencu prvi put i to je Dino Selimovic rekao na press konferenciji.... ako Dino laze, lazem i ja .. veze to nije imalo sa navijacima iako su bili nezadovoljni BLAMAŽOM protiv dortmunda i velikim zaostatkom za prvoplasiranim.ShofaII je napisao/la: Uprava smjenila Dzenana prvi put, navijaci smatrali da forsira iste igrace i nisu mu halalili blamazu protiv Borusije
To tuzan zbog ovog laksuBesic je napisao/la:Okić zadobio lakšu povredu aduktora na zadnjem treningu
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:To tuzan zbog ovog laksuBesic je napisao/la:Okić zadobio lakšu povredu aduktora na zadnjem treningu
Joj @besa jesi lud. 
Borac - 4.000 KM
Velež - 3.500 KM
Zrinjski - 3.000 KM
Travnik - 2.500 KM (1.500 KM klub, 1.000 KM sekretar)
Sloboda - 1.500 KM
Željezničar - 1.500 KM
Sarajevo - 1.000 KM
Slavija - 1.000 KM
Jel moguce da se nalazimo na predposljednjem mjestu
Stedimo za derbi pare

Velež - 3.500 KM
Zrinjski - 3.000 KM
Travnik - 2.500 KM (1.500 KM klub, 1.000 KM sekretar)
Sloboda - 1.500 KM
Željezničar - 1.500 KM
Sarajevo - 1.000 KM
Slavija - 1.000 KM
Jel moguce da se nalazimo na predposljednjem mjestu
Stedimo za derbi pare
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Ferroviere1987 i 47 gostiju.