mojne zezat da ne radi više, a postavio sam ga prije samo tri dana?senad82 je napisao/la:moze li drugi link ovaj neradi višeakisarajevo92 je napisao/la:https://www.youtube.com/channel/UCScLDK ... 121Vg/livearmin dju je napisao/la:ima neko dobar link?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Don't believe the hype.
Nakon što je oborio NBA rekord star 23 po broju postignutih trojki kao igrač sa klupe (trnutno je na brojci od 177), Mirza je sjajnim partijama u mjesecu aprilu oborio rekord Sunsa star 27 godina.
Naime, u sezoni 1988./1989. Eddie Johnson je kao igrač sa klupe u mjesecu aprilu postizao u prosjeku 21,5 poena po utakmici a naš Teletović u ovih šest utakmica u aprilu kao igrač sa klupe u prosjeku postiže 23,8 poena po susretu.

Naime, u sezoni 1988./1989. Eddie Johnson je kao igrač sa klupe u mjesecu aprilu postizao u prosjeku 21,5 poena po utakmici a naš Teletović u ovih šest utakmica u aprilu kao igrač sa klupe u prosjeku postiže 23,8 poena po susretu.

-
- Kontakt:
pts ko nije imao prilike vidjet
-
- Kontakt:
kako sam vidio na 12 poena prosjecno je otisao 

Kako laganu ruku ima lik, to je nevjerovatno..
Sve bolji i bolji..
Sve bolji i bolji..

^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
179 trojki u sezoni, 177 sa klupe .. Ako da još 3 u zadnjoj, imaće 180 sa klupe i taj rekord će biti teško oboriti jer npr. drugi u ovoj sezoni sa klupe koji je dao najviše trojki je Patty Mills sa 116 trica. Više od 60 trojki od drugoplasiranog, impresivno

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
akisarajevo92 je napisao/la:mojne zezat da ne radi više, a postavio sam ga prije samo tri dana?senad82 je napisao/la:moze li drugi link ovaj neradi višeakisarajevo92 je napisao/la: https://www.youtube.com/channel/UCScLDK ... 121Vg/live

bravo Mirza, molim Boga da ostane u Sunsima samo iz jednog razloga, onda bi sigurno igrao za BiH.

Semper Fidelis
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma sad sam bira gdje će. Prošlo ljeto je bio blizu da ostane bez angažmana i nije mogao postavljati uslove, ove godine itekako može tražiti šta hoće.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kakve su sanse da Mirza bude proglasen. " 6th Man" ? Cuo sam na par komentara americkih komentatora , jedino bi ga moglo zeznuti lose plasirani Sunsi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- alan_kardec
- Kontakt:
Idu li Suns-i u PO?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Najbolja ekipa na Zapadu poslije Goldena i Spursaalan_kardec je napisao/la:Idu li Suns-i u PO?

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
nikakve, imaju igraci s boljom statistikomemir79 je napisao/la:Kakve su sanse da Mirza bude proglasen. " 6th Man" ? Cuo sam na par komentara americkih komentatora , jedino bi ga moglo zeznuti lose plasirani Sunsi.
ako sljedece sezone ostane u Sunsima i bude imao ovakvu minutazu i ovlasti, sigurno ce biti u uzoj konkurenciji
kakve su ovo provokacijealan_kardec je napisao/la:Idu li Suns-i u PO?
- alan_kardec
- Kontakt:
ma šta to serete, veze nemam gdje je ko na nba tabelama, nemam uvida uopšte niti pratim tabele, nego ovaj iznad mene spominje loše plasirane Suns-e pa zato pitam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
BoltDevil je napisao/la:Najbolja ekipa na Zapadu poslije Goldena i Spursaalan_kardec je napisao/la:Idu li Suns-i u PO?![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
alan_kardec je napisao/la:Idu li Suns-i u PO?
Idu na Oklahomu

emir79 je napisao/la:Kakve su sanse da Mirza bude proglasen. " 6th Man" ? Cuo sam na par komentara americkih komentatora , jedino bi ga moglo zeznuti lose plasirani Sunsi.
tesko,nemoguće pored holidaya,andersona,kantera,bartona,crawforda
- Goalgetter
- Kontakt:
Ostaje li Watson i sljedece sezone u Sunsima?
na to pitanje ti niko ne moze dati odgovor trenutnoGoalgetter je napisao/la:Ostaje li Watson i sljedece sezone u Sunsima?
za Teleta bi najbolje bilo da ostane, ako se i on odluci da ostane u Sunsima
inace, Sunsi bi mogli napast' PO naredne sezone ako se stvari posloze, pa mozda potegnu za iskusnim trenerom
rijesiti se Chandlera i njegovog ugovora i dovesti mladjeg solidnog centra,zahvaliti se Price-u ipak su godine svoje odradile + rijesiti se klovna Gudvina, za nekog vrhunskog pleja veterana tipa Ronda ili D-willa koji ce prvo gledati da doda pa onda na sut, jer ako budu svi zdravi plus Mirza ostane, deff ima ko da suta, a imaju i visoke pikove ove godine
Zadnja izmjena: armin dju, dana/u 13 apr 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Good luck with thatarmin dju je napisao/la:rijesiti se Chandlera

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.