Je li nakon dolaskom Jesica bilo tog soka? Nije brate. Ja ne tezim ljepoti, dosta je toga dominiraj i napadaj pa primi otpadak i stizi do kraja tekme, cupaj bod. Drugi takodje ne igraju za ljepotu vec za bodove. Pojacanja su svakako potrebna, to stoji. Zivio.FrancescoTotti je napisao/la:Da, ekipa pobjedjuje otkako je Hurtic trener, al to je samo stvar psihe. Isto kao poslije svakog trenera koji nam tek dodje.Sabinho je napisao/la: Imamo mi odlicnu ekipu brate. Navikli smo na neka imena i slicne stvari ali kako je Hurtic dosao, igra odlicno funkcionise.
A da imamo odlicnu ekipu, i da igramo odlicno...
Nije niko lud moj sabinho. Jesmol mi gledali sad istu utakmicu protiv Radnika? Ako je igra koja se oslanja na probijanje sevke okica po krilu tebi dobra onda ok.
Na ljeto obavezno pojacati roster, kao sto se vec ranije pisalo, sa najboljim (mladjim) igracima iz nase lige.
Prestati dovoditi Kramare, purice, protice, ristevske i slicne polovnjake!
Te naravno rijesiti se preostalog skarta u ekipi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Matej Burager nije iz teretane izlazio 
samo nećural bajo moj
kad nam antidoping komisija otvori poslovnicu u klubu
samo nećural bajo moj
kad nam antidoping komisija otvori poslovnicu u klubu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cimirot?Lakoste je napisao/la:Ciji je ovo list![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Đeste qičići.
Radovac, Obi, Reis, Harba, Dulja, Benko? More l' vako? Reisa na desetku, ne bi bilo loše. Inace na derbiju nam se ne piše dobro :Đ
Radovac, Obi, Reis, Harba, Dulja, Benko? More l' vako? Reisa na desetku, ne bi bilo loše. Inace na derbiju nam se ne piše dobro :Đ
Nije se ni Zelji na proslom pisalo, pa sta bi?OsmanhodzicBuco je napisao/la:Đeste qičići.
Amer Dupovac!
Znači mali je sa prvim timom.

Ja bih u derbiju ovako nes volio vidjeti
Pavlovvic
Berberovic. Barbaric. Mihojevic. Kalasi
Kovavevic. Rustemovic
Emerson.
Harba. Dulja.
Benko.
Pavlovvic
Kovavevic. Rustemovic
Emerson.
Harba. Dulja.
Benko.
Samo Sarajevo
Imamo utakmicu prije derbija. Prvo sa Vitezom zavrsiti i onda gledati dalje 
Amer Dupovac!
Frizura ko pticije ebalistehilmo je napisao/la:Znači mali je sa prvim timom.![]()
![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Friz je najjači [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Lakoste je napisao/la:Frizura ko pticije ebalistehilmo je napisao/la:Znači mali je sa prvim timom.![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
E jbg sad.
Ma kakv friz mali ima dobar centaršut
Ma kakv friz mali ima dobar centaršut
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Definitivno najjace sto imamo.kanarinac je napisao/la:Ja bih u derbiju ovako nes volio vidjeti
Pavlovvic
Kovavevic. Rustemovic
Emerson.
Harba. Dulja.
Benko.
Svidja mi se kako si stavio Dzemu ispred Kadusica.
A ovaj dvojac Kovacevic-Rustemovic cini mi se da je jedno vrijeme oslicno funkcionisao na sredini pa ih je Jesic pokvario ili je nekako drugacije bilo ne sjecam se..
Uglavnom volio bi vidjet da ovaj tim istrci u svakoj sljedecoj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Almir Bekic će igrati na lijevom beku,već on u Vitezu može igrati,ali će ga vjerovatno ostaviti do derbija.Radovac ce naravno igrati,i on kao gradsko dijete uvijek treba da igra takve utakmice,a i po trenutnoj formi mjesto mu je sigurno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Što si tužan prijatelju kakva li te mora mori
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bekić rovit , Kadušić povrijeđen znači Kalaš desno Kramar lijevo ili ako Hurtu udari kakva dobra misao u vugla pa stavi Kalaša lijevo a Džemu desnu bombona.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sta mislite ko je najbolji Seletov prijatelj u ekipi?
flaša i bingo listićLakoste je napisao/la:Sta mislite ko je najbolji Seletov prijatelj u ekipi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ebi ti to, mi da sad imamo na okupu klan(Dzemo, Tatko, Puza, Milos, Uscuplic) imali bi vise bodova i bili bi mozda i prvi.
Bolje nasmrkan Puza nego Kramar, bolje indisponiran Milos nego Emerson, bolji jaro Uscuplic na klupi nego celavac iz Mijanmara...
Bolje nasmrkan Puza nego Kramar, bolje indisponiran Milos nego Emerson, bolji jaro Uscuplic na klupi nego celavac iz Mijanmara...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], Railwayman30, Vanja8 i 74 gosta.