FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem koji idioti posjecuju ovaj forum . Pa zar ste toliko retardirani da ne mozete skontat sta je sala a sta ozbiljnost . Boze sacuvaj , toliko gluposti na jednom mjestu jos nigdje nisam procitao . I dosadili ste sa pricom o cijeni karata , o raspadanju , supljiranju , ajde malo ozbiljnosti . Imal neko konkretne informacije o mogucim pojacanjima 

-
- Kontakt:
Doso Benzema is Reala.M al ga je Osim odbio.. Nije zadovoljio njegove kriterije 

realno gdje ce Benzema pored Laze igratiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Doso Benzema is Reala.M al ga je Osim odbio.. Nije zadovoljio njegove kriterije

haha vidim i dalje po starom niss pametno nema da se procita 

- elninho_resTO
- Kontakt:
aha jja zaboravio da sa osimom ulazemo u buducnost,al bitno je da se sad raspadamoSpleeN_TM je napisao/la:To nam treba do kraja sezone da imamo![]()
to cemo nadoknaditi u grupnoj fazi LP

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:slika
To je ta sampionska ekipa 99...Granov je bio predsjednik
Beton smo bili
Zuban-polje ispod Trebevića,
Rodi majka petnes' pitarčića,
Udario pitar sa svih strana,
Polomi se od stative grana,
Ali ne daj, željovačka krvi,
U plavih je mladi Hadis prvi,
Pehli ne da u aut da ode,
Šopa posla loptu do slobode,
Zuban primi, krenu prema golu,
Ništa mali ne mogu sokolu,
Pade Deda i popase travu,
Zamislio iz svog sela kravu,
Gleda za njim, a ne može ništa,
Od Švabe se oglasila pišta,
Željo vodi, Baho se sekira,
Na sjeveru niko nema mira,
Na istoku sitna majka plače,
A spremila sarmu, dolmu, pače,
Za proslavu sve je spremno bilo,
O moj Bože, šta se ovo zbilo?!
Oj, Avdiću, kukavče moj crni!
Od Švaba ti parice obrni!
Kakve pite i kakvi bakrači,
Šta ćeš kad je plavi Željo jači,
Hamo Granov zatvorio banku,
Štrumfovi su pobijedili stranku
Eto vam odgovor na pitanje " Zasto i dan danas slavite Zubandan ? "
LEGENDA SI NEMA STA
To je ta sampionska ekipa 99...Granov je bio predsjednik
Beton smo bili
Zuban-polje ispod Trebevića,
Rodi majka petnes' pitarčića,
Udario pitar sa svih strana,
Polomi se od stative grana,
Ali ne daj, željovačka krvi,
U plavih je mladi Hadis prvi,
Pehli ne da u aut da ode,
Šopa posla loptu do slobode,
Zuban primi, krenu prema golu,
Ništa mali ne mogu sokolu,
Pade Deda i popase travu,
Zamislio iz svog sela kravu,
Gleda za njim, a ne može ništa,
Od Švabe se oglasila pišta,
Željo vodi, Baho se sekira,
Na sjeveru niko nema mira,
Na istoku sitna majka plače,
A spremila sarmu, dolmu, pače,
Za proslavu sve je spremno bilo,
O moj Bože, šta se ovo zbilo?!
Oj, Avdiću, kukavče moj crni!
Od Švaba ti parice obrni!
Kakve pite i kakvi bakrači,
Šta ćeš kad je plavi Željo jači,
Hamo Granov zatvorio banku,
Štrumfovi su pobijedili stranku
Eto vam odgovor na pitanje " Zasto i dan danas slavite Zubandan ? "
LEGENDA SI NEMA STA
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Nikolić: Dvoumim se između Slobode i Željezničara
Tačno je da imam dvije ponude i nije mi ni malo lako da se odlučim. Radi se o Slobodi i Željezničaru, rekao bih da Sloboda ima malu prednost jer to moj klub, klub gdje sam počeo igrati i rado bih se vratio. Sa druge strane, imam priliku igrati u ligi prvaka, za najveći tim u BiH, tu su sjajni navijači, sredina i još mnogo toga. Sve bi se trebalo znati u naredna dva dana a ja ću donijeti onu odluku koja bude najbolja za mene i moju porodicu, kazao je Staniša Nikolić

Tačno je da imam dvije ponude i nije mi ni malo lako da se odlučim. Radi se o Slobodi i Željezničaru, rekao bih da Sloboda ima malu prednost jer to moj klub, klub gdje sam počeo igrati i rado bih se vratio. Sa druge strane, imam priliku igrati u ligi prvaka, za najveći tim u BiH, tu su sjajni navijači, sredina i još mnogo toga. Sve bi se trebalo znati u naredna dva dana a ja ću donijeti onu odluku koja bude najbolja za mene i moju porodicu, kazao je Staniša Nikolić

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Ajmo Staniša, jug je uz tebe
, samo potpisuj, zna se ko je bolji
. Inače, kakav je Nikolić, čuo sam da je veoma dobar, sad treba mi konkretnijih informacija

stanisa nikolic prosao omladinski pogod slobode i igrao za prvi tim do 2005-2006 kada prelazi u zrinjski sa kojim uzima titulu ,igra na poziciji desnog bocnog a moze biti iskoristen u veznom redu jer posjedju prodornost i brzinu ,u pl koliko se sjecam bio je jedan od najstandardnijih i najboljih igraca zrinjskog nakon cega odlazi u slovacku ,uglavnom voli bi da dodze kod nas za bh ligu vise nego kvlitetan
Nikolic bi bio fino pojacanje za Zelju,imat ce veliku podrsku pune grbavice na svakoj utakmici,igrat ce ligu prvaka,trenirao bi ga najbolji trener u regionu ,zivio bi u glavnom gradu BIH,i sta mu vise treba!? nadam se da ce preovladati u njemu sportski duh i ambicije da jos nesto napravi u karijeri... Nikolicu dobro dosao u klub koji ce narednih godina dominirati nasom ligom i ocekivati je napraviti nesto u Evropi...
p.s.
Ovih dana za Zelju potpisuju dva vrhunska igraca! Imena cemo vrlo brzo saznati,ali siguran sam da ce svi biti odusevljeni tim pojacanjima!!!
p.s.
Ovih dana za Zelju potpisuju dva vrhunska igraca! Imena cemo vrlo brzo saznati,ali siguran sam da ce svi biti odusevljeni tim pojacanjima!!!
izvor borovina ili izvor blizak klubu?bosnas_ je napisao/la:p.s.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Blizak klubu, pouzdan pravo.Seyo_TM je napisao/la:izvor borovina ili izvor blizak klubu?bosnas_ je napisao/la:p.s.

-
- Kontakt:
ja sam mu izvor jeli neki problemDino_TM je napisao/la:Blizak klubu, pouzdan pravo.Seyo_TM je napisao/la:izvor borovina ili izvor blizak klubu?bosnas_ je napisao/la:p.s.

-
- Kontakt:
izdao si me za skoru danaspile87 je napisao/la:Kraj izvora dva putica

Ma jarane sa ciganima se nevalja ni zajebavat oni se odmah krenu pljuvat ili tako nesto pustivjeran1987 je napisao/la:izdao si me za skoru danaspile87 je napisao/la:Kraj izvora dva putica![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
pametno zborispile87 je napisao/la:Ma jarane sa ciganima se nevalja ni zajebavat oni se odmah krenu pljuvat ili tako nesto pustivjeran1987 je napisao/la:izdao si me za skoru danaspile87 je napisao/la:Kraj izvora dva putica![]()

pošto nisam čitao nekoliko dana postove, bil mi neko mogao reći ko je sve otišao, i ko bi mogao otići, a ko je došao i ko bi mogao doći?
al neko upućen
al neko upućen

Otisli : Bucan,Bajic,Bekric i Simiccatatm87 je napisao/la:pošto nisam čitao nekoliko dana postove, bil mi neko mogao reći ko je sve otišao, i ko bi mogao otići, a ko je došao i ko bi mogao doći?
al neko upućen
Dosli : Karic i Gancev
Imena koja se spominju kao moguca pojacanja su : Zeba, Osmanagic, Nikolic i Hasanovic (tako nekako)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
hvala puno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.