Čudna sezona, čudni mi, mogli smo puno više i imali smo mnogo prilika za to. Ali eto, možda i ne bude tako loše na kraju, kako prolazi vrijeme sve sam više uvjerena da možemo proći.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jel ovo origi prešao broj od tri ligaska gola sto sam mu prognoziraoCarlo je napisao/la:Fera, Origi proradiVidjeh na twitteru Liverpool Echo izdvoji twit: Pierre-Emerick Origiyang
fera je napisao/la:Jel ovo origi prešao broj od tri ligaska gola sto sam mu prognoziraoCarlo je napisao/la:Fera, Origi proradiVidjeh na twitteru Liverpool Echo izdvoji twit: Pierre-Emerick Origiyang
![]()
Ako jeste super hahah drago je meni i kad nisam u pravu.
Pohvale za kloppa ono je sastav kakv sam prizeljkivao dao je sansu i mlađim igračima a k ovjm koji manje igraju i posrecilo se da sve odigraju ok i borbeno sto se vidi i na rezultatu.
Drago mi jesto je ojo dobio i iskoristio odlicno ovu šansu i minutazu. On je nakon sterlinga po meni najbolji igrač iz akademije.
Udinese midfielder Piotr Zielinski, currently on loan at Empoli, has revealed he has held talks with Jurgen Klopp over a potential move.
E ovo bi bilo pravo pojačanje.mcmanaman je napisao/la:Bayern Munich fitness coach Andreas Kornmayer is set to join Liverpool in the summer.
Having worked for Van Gaal, Jupp Heynckes & Guardiola Kornmayer has accepted Jürgen Klopp's offer to head the fitness team.
Nek povede Gocu taman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.