FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E ako ne izborimo Europu nek nam je Bog na pomoci,imat cemo prave europske utakmice na Kosevu,ZG i Zeljko J.,ma oderat ce nam kozu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- molotovljev
Dobri moj Hilmaga... molotovljev ovakve jede za doručak i šalje na trafiku po novine, nego nemam vremena u posljednje vrijeme,hilmo je napisao/la:Nije u redu da napadate forumaša @majkl. Kao ni @molotovljeva proteklih dana.
To što je on još uvijek na strani rukovodstva kluba ne znači da je neko od njih i da je tu s ciljem. I ja sam na strani uprave pa svi ovi forumaši koji me lično poznaju mogu potvrditi da nemam apsolutno nikakve veze sa ljudim. Jednostavno je mnogo više dobrih stvari koji su napravili nego loših. Čujem i ja svakodnevne priče o svemu ali sve to uzimam s rezervom.
lagano ljudi..
inače bi pojedinci 'dizali dva prsta' da pitaju mogu li napisati post. Neka ih još malo, proći će njihovih pet minuta slave...
Pozdrav za bolesnike sa Istoka, a posebno za našeg Seju 'inspektora'.
PITARI SMO BORDO KRVI UVIJEK ĆEMO BITI PRVI
F.K.SARAJEVO
Pitar6785 je haos legenda šteta što ga nema " KLAUDIO "
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jesi to izgubio neku opkladu pa držiš tog ''velemajstora'' ove drevne igre na avataru ?Besic je napisao/la:Pitar6785 je haos legenda šteta što ga nema " KLAUDIO "
SARAJEVO
Haj na fejs pa mi na brzinu prepričaj.joker90 je napisao/la: Ne napadaju oni njega sto brani upravu, nisi u zadnje vrijeme na forumu pa ne pratis sta pise frajer..
Evo @totti mi napominje ovaj post.
Cijenjeni kolega.Majkl je napisao/la:Kakva publika ,ko nije do sad dolazio ne treba ni dolaziti.Kakva je to ljubav prema klubu čekali da se formira liga 12 pa da dođu na stadion.
Mi nismo ni Evropu zaslužili ,koliko nas je bilo sinoć na tekmi a ne titulu.Sramota
Ja sam bio za trokruzni sistem ,a ovo je sranje ,ali eto nadam se da neće brisati bodove nego koliko se osvoji da toliko i ostane.Ko god jučer nije bio na tekmi a mogu je nek se stidi.I molim upravu da još više od slijedeće sezone digne karte radi ovih "ljubitelja fudbala"koji će dolaziti radi lige 12 ,molim vas dignite cijene maksimalno pa makar ja nikad ne mogu kupiti kartu.
FK Sarajevo ima pravih navijača do nekih 4000, znači onih pravih bolesnika, 70% od tih će uvijek naći način da dođe na utakmicu. I mi dolazimo radi ljubavi, ne bitno ko je protivnik. Liga 12 će sigurno poboljšati kvalitet fudbala na našim terenima, a samim tim će oni koji više vole ostati kući da gledaju EPL, BL, SPL nego sa podrže lokalnog premijerligaša, odlučiti da dođu na domaće utakmice jer će imati šta vidjeti. Kvalitet igrača će biti skoncentrisan na manji broj klubova.
I cijena karata dosta utiče na te simpatizere tu naši trebaju mnogo bolje odraditi posao za narednu sezonu. Bar što se tiče ovih "manjih" utakmica, tu karta MORA biti jeftinija a onda ih "zapali" na derbijima i vrati ono što si zijanio. Meni je svejedno, ja ću kartu pratiti koliko god bude, ne kupujem godišnju jer mi posao ne dozvoljava da prisustvujem svakoj domaćoj pa tako kupujem pojedinačne i nije mi cijena bitna. Ali tim "ljubiteljima fudbala" je bitna a i oni su bitni nama pa ih moramo pripaziti.
Što se tiče toga, jesmo li Evropu zaslužili, rezultatski realno i ne baš, ali ja se nadam da ćemo se plasirati, jer bi neizlazak u evropska takmičenja mnogo uticao na sve oko kluba.
majkl je osoba koja nije uracunljiva ocigledno i neko ko onako naziva navijace sarajeva i govori onako o njima smrdi, smrdi uzasno smrdi
a sto se molte tice, on ili je iz uprave ili iz Bp
sto ti dodje na isto... ugl. neko ko ne gleda racionalno nego jaranski ... a to ne ide
hilmo, ja kad bi na poslu radio "malo vise dobro nego lose" dobio bi otkaz koliko sutra...
a sto se molte tice, on ili je iz uprave ili iz Bp
sto ti dodje na isto... ugl. neko ko ne gleda racionalno nego jaranski ... a to ne ide
hilmo, ja kad bi na poslu radio "malo vise dobro nego lose" dobio bi otkaz koliko sutra...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
[youtube][/youtube] Po meni jedna od najjačih poslijeratnih ekipa Sarajeva, da smo tada imali para i zadrzali ove momke, daleko bi dogurali i danas bi pričali o tome
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pantelija je napisao/la:majkl je osoba koja nije uracunljiva ocigledno i neko ko onako naziva navijace sarajeva i govori onako o njima smrdi, smrdi uzasno smrdi
a sto se molte tice, on ili je iz uprave ili iz Bp![]()
sto ti dodje na isto... ugl. neko ko ne gleda racionalno nego jaranski ... a to ne ide![]()
I ja u želji da nešto nabrzinu uradim dobro, pogriješim pa zbog toga ne dobijem otkaz, nego ukorhilmo je napisao/la: Jednostavno je mnogo više dobrih stvari koji su napravili nego loših.
Nije nikakva opklada ovo sam ja uradio jer su mi forumaši na mnogim forumima otvorili oči i dokazali kakva je igračina Šele , ne mogu obećat al držim ga na havataru sve dok ne ode , a to će biti jedan veoma tužan dan za FK Sarajevo kao i za sve kladionice od Dobrinje do Sedrenika.fico je napisao/la:Jesi to izgubio neku opkladu pa držiš tog ''velemajstora'' ove drevne igre na avataru ?Besic je napisao/la:Pitar6785 je haos legenda šteta što ga nema " KLAUDIO "Kad ga vidim na internetu nemam napretka 3 dana, a njegov izlazak na teren budi u mnogim navijačima posebne emocije...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sto bi objavljivali? Boli portale qurac sto si ti ponosanMajkl je napisao/la:Ja sam najviše ponosan što svaku utakmicu imamo Mihojevica,Radovca,Kadusica,Catakovica,Herica među 18 a trojicu najmanje među 11.To Niko od portala neće da pohvali i objavi ali etoprdimahovina je napisao/la:Pozdrav.............
haman se Samke devranisao,nadati se da mu je došlo iz guzice u glavu.
Lično mi se najviše dopao Kalaš,rastrčan,pun energije i u svaki duel ulazio sa .udima.Centaršuteve školski odrađivao i mnogi bi se trebali ugledati na njega.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Mi smo Hordeeee Zlaaaaa sa sjevera Šeleee Okić našaa legenda.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj sistem za novu ligu 12 je dobar..ALI mora se napraviti sljedeca stvar (moje misljenje):
Gornji dio ima 6 ekipa; nakon 22+10 kola prvi je sampion i ide u kvale LP, a 2. 3. 4. i 5. se bore za ostala dva mjesta koja vode u EL, po sistemu Kupa, dakle 2.vs5. i 3.vs4. polufinala, pobjednici dvomeca u finale (pobjednik finala u 2. 3. kolo kvala EL, gubitnik u finalu u 1. kolo kvala eL). Dakle, bilo bi zanimljivo i od ovih 'slabijih' niko ne bi volio biti 6., pa bi se svi borili.
Dole imamo 6 ekipa isto; nakon 22+10 kola zadnja dva ispadaju.
Gornji dio ima 6 ekipa; nakon 22+10 kola prvi je sampion i ide u kvale LP, a 2. 3. 4. i 5. se bore za ostala dva mjesta koja vode u EL, po sistemu Kupa, dakle 2.vs5. i 3.vs4. polufinala, pobjednici dvomeca u finale (pobjednik finala u 2. 3. kolo kvala EL, gubitnik u finalu u 1. kolo kvala eL). Dakle, bilo bi zanimljivo i od ovih 'slabijih' niko ne bi volio biti 6., pa bi se svi borili.
Dole imamo 6 ekipa isto; nakon 22+10 kola zadnja dva ispadaju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Besic je napisao/la:Nije nikakva opklada ovo sam ja uradio jer su mi forumaši na mnogim forumima otvorili oči i dokazali kakva je igračina Šele , ne mogu obećat al držim ga na havataru sve dok ne ode , a to će biti jedan veoma tužan dan za FK Sarajevo kao i za sve kladionice od Dobrinje do Sedrenika.fico je napisao/la:Jesi to izgubio neku opkladu pa držiš tog ''velemajstora'' ove drevne igre na avataru ?Besic je napisao/la:Pitar6785 je haos legenda šteta što ga nema " KLAUDIO "Kad ga vidim na internetu nemam napretka 3 dana, a njegov izlazak na teren budi u mnogim navijačima posebne emocije...
SARAJEVO
Jasta brate,legenda...Besic je napisao/la:Pitar6785 je haos legenda šteta što ga nema " KLAUDIO "
Bordo loz,dobar skroz..
Pade mi nesto napamet.Ko zna,sjetice se..Zoran Kapetanovic
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 11 apr 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
čekaj džokera da ti odgovori , već je jednom imao kvalitetan odgovor na isto pitanje

Sve do sad sam mislio da si ti ozbiljan forumas, a ti si izgleda veci zajebant od nas iz ''prepucavanja''hilmo je napisao/la:I ja u želji da nešto nabrzinu uradim dobro, pogriješim pa zbog toga ne dobijem otkaz, nego ukorhilmo je napisao/la: Jednostavno je mnogo više dobrih stvari koji su napravili nego loših.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Koju brzinu?hilmo je napisao/la:Pantelija je napisao/la:majkl je osoba koja nije uracunljiva ocigledno i neko ko onako naziva navijace sarajeva i govori onako o njima smrdi, smrdi uzasno smrdi
a sto se molte tice, on ili je iz uprave ili iz Bp![]()
sto ti dodje na isto... ugl. neko ko ne gleda racionalno nego jaranski ... a to ne ide![]()
hilmo, ja kad bi na poslu radio "malo vise dobro nego lose" dobio bi otkaz koliko sutra...I ja u želji da nešto nabrzinu uradim dobro, pogriješim pa zbog toga ne dobijem otkaz, nego ukorhilmo je napisao/la: Jednostavno je mnogo više dobrih stvari koji su napravili nego loših.
daj hilmo nismo djeca
Ovo se ne radi "na brzinu"
Smjena trenera bez ikakve vizije i cilja (Hus,Kodro,Jarni, Ješić, Petković, Uščuplić)
-Dovođenje igraca bez ikakve vizije
-Dovođenje igraca sa hroničnim ozljedama i jakim ugovorima (Alispahić, ikande)
-dovođenje meadnzerskih igrača (Bulić i co)
-dpvpđenje igrača koji u startu se znalo da ne mogu biti pojacanja fks tipa Kostića
-do dolaska ješića jedini trener koji je pokusao sa mladim igračem je Kodro
-Jako loš skauting lige gdje nam ispred nosa bježe igrači tiba Subića, Grahovca, Ordagića iitd a dovođenje 25- godsinjeg Hebibovića
-Odlazak Cimirota i Stojčeva za 1.5 mil eura a ne dovođenje NI JEDNE ZAMJENE bilo za jednog ili drugo
-50 igraca na platnom spisku, i ne bi to bilo lose da je tu 18 iskusnih i dobrih i 32 MLADA IGRAČA
- Bodovni zaostatak i grčevita borba za evropu nakon osvajanja titule u sezoni kad bi u LIGI PRVAKA bili nosioci u prvom pretkolu
-Nakon svakog poraza izbjegavaju se press konferencije i uprava se sklanja u stranu
-Nakon par dobrih rezultata izskači iz paštete kda doručkuješ
-Katastrofalna politika kluba sto se tiče izjava, koje su jako naštetile imidzu i ugledu kluba kakav je FKS, od toga da ne zele igrati ovu ligu i utakmice u nedođijama, do objave rata savezu za korupciju pa zavrse na ispitivanju u savezu, ismijavanju Neokupanih javno a onda isti dovedu bolje igrace nego mi, pa sve do toga da nam predsjednik kluba pijan pjeva na slavlju sto po meni nije ok pa taman i onim **** pjevao, ipak je on DIREKTOR FKS
-Vječito trazenje alibija u svemu osim u njihovom neznanju!
- Jako spora realizacija izgradnje kampa za koji postoje sredstva
-nevjervatno los odnos s navijacima, posebno u pogledu cijena u fan shopu, cijena ulaznica
-Nedisciplina igraca, ljudi iz uprave pri iznosenju izjava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Maid Delic : Svima koji napadaju Sarajevo već godinama, kabadahijama i neprijateljima kluba poručujem da naš klub nije poligon za ničije iživljavanje i sve ćemo uraditi da ga zaštitimo.
e nemojte bas na prazno pricati nego i ucinite da zastitite klub.
e nemojte bas na prazno pricati nego i ucinite da zastitite klub.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, James1987, jurisicduska, nedimmmm1337 i 38 gostiju.