Sportski komentatori

patriota_90
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la patriota_90 » 13 jun 2010, 17:57

A majko moja ko ovoga pusti da komentarise :twisted: :twisted: haj sto navija za srbiju al sto mi utakmicu smuci da sam je pola odgledo na mute i jos ka zada na kod penala Zdravko Krsmanovic umjesto Kuzmanovic. :mrgreen: .Sigurno mu je isti davao upute kako komentarisati pa jezik hoce pravo :mrgreen: :mrgreen:

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 13 jun 2010, 18:01

Danas je Suko rekao jedno deset puta Brazil umjesto Alzir , ne kontam sto ...
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 18:07

Može li mi ko reći da li je ovaj "komentator" zamijenio Marjana na PTPC-u? Ako jeste onda bih svakome ko je "zvao" dotičnu tv kuću preporučio da si kupe štrik i objese se.

Samo sam čekao kada će reći "Naša reprezentacija" i da ugasim tv i nikad ne odgledam niti jednu utakmicu kada vode ovi "lijevi" likovi, koji ne znaju sastaviti jednu prostu rečenicu.

Barem je priznao da je crveni karton bio zaslužen, te da je penal bio regularan. Inače, smiješan komentator; za ovoga je Ahmetović mila majka.

Btw, da li je neko primijetio da je na početku htio reći:"Reprezentacija republike Srpske"?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 13 jun 2010, 18:09

Ljudi samo pratite na htv profi su najbolje prenos još Ćosić legenda....no sikiriki ;)
naši su luzeri nažalost.
Fi hajati.
GO Bosno.

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 18:15

Ako neko ima broj od FTV ili RTRS da se zalimo za ovog komentatora Dragisu Cos(r)ovica,ovo je Bosna,a ne srbija !
Ne zelim da na FTV slusam komentatore koji ce podrzavati srbiju !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2010, 18:16

Ova frka oko komentatora postade zanimljivija nego li samo svjetsko prvenstvo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 jun 2010, 18:20

Ne postoji vise ni jedna recenica koja ce predhoditi onoj....I MIRNA BOSNA.....
Neka nam je dragi Bog na pomoci.......

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 jun 2010, 18:22

Ukoliko ste gledali prenos utakmice Svjetskog prvenstva između Srbije i Gane mogli ste čuti komentatora koji se odaziva na ime Dragiša Ćosović.

"Kolega" Ćosović, komentator Radio televizije Republike Srpske, nije sakrivao svoju naklonjenost Srbiji, što je svakako krajnje neprofesionalno, ali nije 'smrtni grijeh'. Međutim, to nije jedini problem.

Naime, "kolega" Ćosović bio je najzaslužniji zašto je sa komentara utakmice RTRS-a u petak tokom drugog poluvremena skinut Marjan Mijajlović. Možda se ostarjeli "kolega" Ćosović prepao mlađe konkurencije, pa je urgirao da se skine Mijajlovića, ili je možda u pitanju, ipak, nešto drugo.
Dragiša Ćosović je prijeratni novinar ugaslog sarajevskog tabloida AS. Tokom rata u Bosni i Hercegovini bio je dio medijske mašinerije televizije sa Pala, koje je predvodio pokojni Risto Đogo. A, onda je, u ljeto 1993. godine, prilikom jednog priloga za televiziju sa Pala u eter izdiktirao imena i prezimena novinara srpske nacionalnosti koji su ostali u opkoljenom Sarajevu, radeći za najstariji i najugledniji bh. dnevni list, Oslobođenje.

Ćosović je tako doveo članove porodica gore spomenutih novinara Oslobođenja koji su živjeli na teritorijama pod kontrolnom Vojske Republike Srpske, u neposrednu opasnost, a ime Dragiše Ćosovića spominje se u brojim knjigama i analizama stranih novinara koji se bave širenjem mržnje kroz medije.

Kasnije je, komentarišući utakmicu Barcelone, za koju je tada igrao Meho Kodro, izbjegavao izgovoriti ime bh. fudbalera, nazivavši ga na terenu "igrač sa brojem devet"!?

Danas se Dragiša Ćosović preziva Ćorsović, a zašto je dodao slovo "r" u svoje prezime ne znamo. Pretpostavljamo, ali ne znamo, a vi prosudite sami.

I jedan takav "novinar" odabran je da komentariše utakmicu Svjetskog prvenstva na Javnom tv-servisu Bosne i Hercegovine!? Zar je moguće da niko iz RTRS-a, Federalne televizije i BHTV-a ne zna ko je Dragiša Ćosović? Kako je moguće da jedan takav "novinar" može urgirati da se sa prenosa skine Marjan Mijajlović?

Gore postavljena pitanja uputićemo redakcijama javnih tv-servisa u Bosni i Hercegovini i u interesu cjele javnosti u BiH očekujemo odgovore i objašnjenja. A do tada bi bolje bilo slušati vuvuzele negoli "kolegu" Ćosovića.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 jun 2010, 18:27

Marjan Mijajlovic: Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se **** da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah

Ne mogu da smislim ove proklete kretene s PTPC-a :S
Pa na koju god lik TV dodje oni ga skidaju sa posla pa stvarno do kada vise -.-
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 jun 2010, 18:30

Hvala Bogu pa ima drugih kanala edukativnih informacija tako da pratim druge emisije :Pnaš prijenos siromašan bio oduvijek :roll:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 jun 2010, 18:31

*p!p!t@* je napisao/la:Marjan Mijajlovic: Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se **** da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah

Ne mogu da smislim ove proklete kretene s PTPC-a :S
Pa na koju god lik TV dodje oni ga skidaju sa posla pa stvarno do kada vise -.-
Ma mene ne zanima sta se radi na RTRS-u. Od njih svasta ocekivat, ali bi me stvarno naljutilo ako je FTV odlucila da ga "skloni"... E to bi me tek naljutilo, jer trebaju stati u zastitu svoga kolege i postovati neke principe, pokazati da nisu pod uticajem politike. Jer ako je Dodik uspio skloniti Marjana i s FTV-a za ovo prvenstvo, onda je to uticaj politike na ovu kucu, a ne samo na RTRS (kako smo navikli).

Zna li neko, HOCE LI MARJAN PRENOSITI JOS NEKU TEKMU (na FTV, a na RTRS neka pustaju sta hoce do tad, svakako ovaj danas nit zna statistiku, nit zna koji je minut, nista covjek ne zna- a dje da zna :mrgreen: )

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 jun 2010, 18:33

Gledao sam na HRT2 , al Marjan je macka ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2010, 18:35

DA li je iko gledao na RTS-u prenos.slika

Prva situacija Ace Stojanovica.

"Napad zapocinjemo iz poslednje linije"
Jok eto iz sredine terena

"Pa ljudi je li ovo sada penal"

Ne brate to je tri sekunde u reketu

i kao slag na tortu"Srbija ce da spusti ritam igre jer je ovo dosada prebrzo"
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 18:39

Trebao sam u onome "Ko će obilježiti SP" napisati komentatori naših tv kuća.

@Devil

Bio sam primoran slušati onog lika koji ne zna ništa kada je prenos fudbalske utakmice u pitanju - Dragišu Ćosovića. Kod mene su svi programi koji prenose utakmice zatamnjeni, tako da i nemam nekog izbora kada je gledanje meča u pitanju. No, ubuduće ću pustiti muziku i gledati meč, možda mi tako bude zanimljivije, jer ovi likovi su kao stvoreni za biroa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jun 2010, 18:45

Ako radi pritisaka is manjega BH entiteta na FTV vise nebudu davali Marianu da prenosi utakmice SP onda smo stvarno dno dna.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jun 2010, 18:48

"Kasnije je, komentarišući utakmicu Barcelone, za koju je tada igrao Meho Kodro, izbjegavao izgovoriti ime bh. fudbalera, nazivavši ga na terenu "igrač sa brojem devet"!?"
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38032.htm

A to je taj znaci, znao sam za ovo ali nisam znao koji je komentator u pitanju. Koji pacenik, hebote :o

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 18:50

Ovaj je se danas izvaljivao kao niko do sad,cuj kaze Srbija igrala SP u Urugvaju,ja koliko znam to je Jugoslavija,ne zna koja je minuta meca,kad Gyan pogodi stativu,kaze DIREK :mrgreen: radije nek puste mec bez komentatora ako ce ovaj vodit.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 jun 2010, 18:52

Kaze prilika za sansu hahaha ovaj sa rtrsa
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 jun 2010, 18:53

Devil je napisao/la:DA li je iko gledao na RTS-u prenos.slika

Prva situacija Ace Stojanovica.

"Napad zapocinjemo iz poslednje linije"
Jok eto iz sredine terena

"Pa ljudi je li ovo sada penal"

Ne brate to je tri sekunde u reketu

i kao slag na tortu"Srbija ce da spusti ritam igre jer je ovo dosada prebrzo"

odavno se nisam ovako na smijo kao ovom komentatoru za sve sto si napiso si upravu

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jun 2010, 18:57

znali ko kakav mail,broj gdje gledatelji mogu da upute kritike

a ti coRsovicu mozes navijati za srbiju ali zato stoko nosis i licnu i pasos BOSNE I HERCEGOVINE,samo se nadam da nece moderatori ili admin odma docekati ovo sto sam rekao stoko pa da me ban(nebi bilo prvi put :mrgreen: )

Marijane vrati se :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.