Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
& прво & ? $ " у ?.Karlo je napisao/la:Finale Real VS Bayern,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi
valjda ce nas pustitifarinelli123 je napisao/la:& прво & ? $ " у ?.Karlo je napisao/la:Finale Real VS Bayern,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi
$ се $ - " се за " " ? $ &, гарогана овог ', & $ агента, " $ " $, " % '. " " ?. & ". Ово " " & у ". Е, % ово ' ' " ?, јс - $ " тастатуру о ?. " се ? - & ?. & " $ пазуха. " ". ? не &, него &. / $ ". Је ?' & $ $ $ " ? " $ ' $? " $ $ са $ " прођу & $ "? $ се "! $ ?.Karlo je napisao/la:valjda ce nas pustitifarinelli123 je napisao/la:& прво & ? $ " у ?.Karlo je napisao/la:Finale Real VS Bayern,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi
ipak smo mi jajern alfa i omega dojce nogometa.
Misliš da bih mogao da likujem posle ovim "đaurima" i Šejtanovim ratnicima?Karlo je napisao/la:farinelli@
a dace Bog nekad.Neka te sa bracom ,rano je da okacis tastaturu od dud ,sacekaj barem do dizanja pehara u Milanu
.
Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?[/quote]farinelli123 je napisao/la:Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.VelaHavle je napisao/la: Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
to bi bio pravi gustfarinelli123 je napisao/la:Misliš da bih mogao da likujem posle ovim "đaurima" i Šejtanovim ratnicima?Karlo je napisao/la:farinelli@
a dace Bog nekad.Neka te sa bracom ,rano je da okacis tastaturu od dud ,sacekaj barem do dizanja pehara u Milanu
.
Sad bezveze arcimo prostor ovde, ali me primoravas na to. Bezrazložno. Kad kazes "delo" ili "to" na sta konkretno mislis sto bi rekao jedan od arhe velikana Lazar Ristovski?[/quote]VelaHavle je napisao/la:Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?farinelli123 je napisao/la:Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.VelaHavle je napisao/la: Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
ma jook, kakva svica. jednostavno, ne ferceram u drzavama u kojima narod odlucuje. samo diktatura, bracika.Zar tvoj zivot nije Svicarskaa
´ta ce benfika. polufinale, via kamingNego amidza kak ti vidi revans sa benfikom
nema. benfika sampion, izraziti favorit.Imal sanse pepijeva prcija
hahaha, zar ondje nesto piseGledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
ma joook, u zadnje vrijeme, bayo osvaja samo ako se susretne sa nekom njemackom ekipom.& прво & ? $ " у ?.
a gdje ces u qrac krasni?јс - $ " тастатуру о ?
Covjek pise cirilicnim pismom, a cirilicno pismo je i nase pismo, pa i sluzbeno.VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
sekerbay je napisao/la:iako samo pola zadrzim a pola bacim kerovima, opet je mjera.
drakulic je pravi dominator kad igra iza napadaca.Saurman je napisao/la:Sacirbay hoćemo li kaparisati Drakulića i upariti ga sa Kingsleyem, valja misliti na budućnost
velis, srices slovo po slovo dok ne udaris na latinicuKlare je napisao/la:Najgore što to sporo ide
Ne interesuje me.Bilall je napisao/la:Covjek pise cirilicnim pismom, a cirilicno pismo je i nase pismo, pa i sluzbeno.VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Ima pravo da pise i bosancicom ako hoce![]()
Nemoj Lewu otpisivati.sekerbay je napisao/la:drakulic je pravi dominator kad igra iza napadaca.Saurman je napisao/la:Sacirbay hoćemo li kaparisati Drakulića i upariti ga sa Kingsleyem, valja misliti na budućnost
-----------mulija/goce------------
brazil-------drakula--------kingsli
cekaj da ga bacim na ovu navalu...
pa onda
--------vidal----martin-------------
alaba----stuber----boa--------lam
e pa onda se opucaj nogom u guzicu i razguli ako te ne interesujeVelaHavle je napisao/la:Ne interesuje me.Bilall je napisao/la:Covjek pise cirilicnim pismom, a cirilicno pismo je i nase pismo, pa i sluzbeno.VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Ima pravo da pise i bosancicom ako hoce![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.