SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

harishp
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 18:03

edinko je napisao/la:Koji papanluk od onog Rajevca..njgov tim pobjedio a on nece da se veseli??

Ghana za deset klasa bolja,trebala je pobjediti sa najmanje 2 razlike...
On ti ''peva'' onu ''pesmu''
''Dal da se smejem il' placem'' :mrgreen:
Pametan Rajo,valja njemu na odmor u Sumadiju.A najgore je guzicom zatvoriti vrata,kao neki nasi strucnjaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 13 jun 2010, 18:04

The Game je napisao/la:Zao mi je nasih komsija, ali mislim da im je ovdje kraj.
Gana se jednostavno morala pobijediti, a sljedecu utakmicu protiv Nijemaca se po mom misljenju nema sta traziti sa ovakvom igrom.
meni nije,iskreno se nadam da ce ispasti,**** ih kuzmanovic

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 18:05

Oboriše me srbi na kladionici...Gana bolja,napadali više, više trcali i više šansi imali- sasvim zaslužena pobjeda.
Srbi razocarali totalno, baš sam ih precijenio kao ekipu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 jun 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 jun 2010, 18:05

Srbija katastrofalna.Nije ni Gana nesto,ali uglavnom su bolji od ovih retardiranih "orlova".

BRAVO GANCI !

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 13 jun 2010, 18:07

Odavno nisam gledao ekipu da sporije igra. Od prenosa lopte do dodavanje. Skroz lose Srbijo.
Semper fidelis

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 jun 2010, 18:07

tipicni balkanci :roll:

jbg, srbima su sada sanse za prolaz dosta spale... :?

a sada prev uvertiru za najuspjesniji evropski tim!!!

[youtube][/youtube]

naprijed adleri... donesite nam pobjedu!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 jun 2010, 18:07

Bice bolje, glavu gore bre! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2010, 18:08

Poraz plod nasih gresaka u zavrsnoj fazi susreta.Prvo glup prekrsaj Lukovica,a onda jos gori potez Kuzmanovica.Kod crvenoga kartona se videlo da Srbija jos nije velika repka na fudbalskoj mapi jer onaj crveni jacim repkama se sigurno ne bi dao.Penal kakav samo moze napraviti jedan levat,pocetnicki.Mogao je ili glavom izbaceti loptu,ili je pusteti jer je Tagoe vec beo u padu i ne bi je stigao.Mi smo dobro igrali posebno u odbrani,fantasticno je bilo sve zatvoreno u odbrani sve do tog crvenog.Slabo smo jedino skakali ali je bilo dovoljno to da se omeju Ganci.Jedina prava greska odbrane je bila kada je Ayew ostao sam na drugoj stativi a Kolarov nije stigao blokirati centarsut.U napadu veoma sam zadovoljan Zigicem.ODlicna kretnja odavno nisam video njegovu bolju,cas u napadu cas u odbrani ali konstanto pored dvojice nije mogao.Lane se trudeo ali imao veoma lose pasove,Krasic takodje slabo.Imali smo nekoliko sjajnih prilika Zigic pocetkom drugog dela,Stanka kada je Kingston jedva odbraneo,Krasic kada lopta pogadja Kingsona...
Ghana osim standardno sto su dobri trkacki kao i vecina Afrikanaca pokazala je i da je takticki jedna od najpotkovanih repki Afrike.Rajevac je odlicno postaveo taktiku gde je bilo vazneje odbraneti svoj gol pa tek onda kretati u napad.U napadu su bili veoma solidni dve stative,jedna kada je bilo jasno da ce pobediti,pokusaj glavom Ayewa...
Kada se sve sabere mislim da je ovde najrealnije i najpostenije beo neresen ishod al ista je tu je.Rekao sam ja jos na izvlacenju grupa da se ja najvise u ovoj grupi pribojavam Ganaca i za sada se moj strah ispostaveo kao opravdan.Jos mnogo kalkulacija je u igri svi i dalje mogu dalje i bice borba do zadnjega kola.

Veceras nas ocekuje druga tekma ove grupe gde ce Nemci pokusate krenuti sa pobedom.ZA sada se favoriti nisu proslaveli sa Bog zna kakvom igrom tako da je red da Nemci opravdaju ulogu favorita.Takodje ocekujem prvu tekmu na ovome prvenstvu sa 3+ golova mislim da je red na to.

p.s. Najgori su mi ovi kojima satro nije stalo do Srbije a komentarisu na ovoj temi.To se moze nazvati samo jednom stvari,a znate koja je to.Ako nemate sta pametno napisati nemojte i bezveze zatrpavati temu sa porukama mrznje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2010, 18:10

edinko je napisao/la:Koji papanluk od onog Rajevca..njgov tim pobjedio a on nece da se veseli??

Ghana za deset klasa bolja,trebala je pobjediti sa najmanje 2 razlike...
Moze jedno pitanje od mene za tebe nemoras odgovoreti?
Sta mislis da li bi se Vahid Halihodzic radovao kada bi pobedeo BIH na SP,mislim radovao bi se on ali da li bi se radovao pravo vatrano kao sto rade ostali treneri.

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 18:11

Devil je napisao/la: p.s. Najgori su mi ovi kojima satro nije stalo do Srbije a komentarisu na ovoj temi.To se moze nazvati samo jednom stvari,a znate koja je to.Ako nemate sta pametno napisati nemojte i bezveze zatrpavati temu sa porukama mrznje.

Kojima je stalo od nas do srbije ? :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2010, 18:14

Devil je napisao/la: p.s. Najgori su mi ovi kojima satro nije stalo do Srbije a komentarisu na ovoj temi.To se moze nazvati samo jednom stvari,a znate koja je to.Ako nemate sta pametno napisati nemojte i bezveze zatrpavati temu sa porukama mrznje.

Pa brate ima momaka koji ne gledaju sve kroz politiku i ostale stvari koji nemaju veze sa sportom pa samim tim i ne mrze Srbiju,takodje i ja podrzavam Bosnu i veoma mi je zao sto se nisu plasirali,ali takodje ima i momaka za koje znam da na ovome forumu ne podrzavaju Srbiju ali takodje i retko skoro pa nikako ne pisu na temi predvidjenu za to.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 13 jun 2010, 18:15

Ne mogu se oteti utisku da je Srbija mogla barem do remija i sa igracem manje, da onaj Kuzmanovic nije igrao rukom, totalno ne promisljeno i naivno, imala je Srbija dobre sanse ali jednostavno kako neko rece napadaci su zakazali posebno Zigic, onu sansu je morao pretvoriti u gol a on vraca nazad loptu ko da igra stopera Gane.
Gana je ostavila dobar utisak, pogotovo sto se tice fizicke spreme, trce ljudi u istom tempu od pocetka od kraja, tu im Srbija nije mogla parirati i zato su pokusavali kroz smirenu pas igru dolaziti do prilike...
Sve u svemu nista jos nije gotovo, ali sanse su umanjene sigurno, jer sad Srbija mora ici na pobjedu protiv Njemacke, gdje ce biti veoma tesko je ostvariti, ili barem remi pa pobjediti australiju, ima jos sanse ali umanjene su dosta ovim porazom.... A za ove pacenike sto navijaju protiv Srbije a ne za Ganu ili Njemacku, jedan veliki pozdrav i uzivaj te gledajuci SRBIJU na SP... ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 jun 2010, 18:15

Stalo je meni , i navijam za Srbiju i Sloveniju zelim sve najjj od srca...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 18:17

Devil je napisao/la:

Pa brate ima momaka koji ne gledaju sve kroz politiku i ostale stvari koji nemaju veze sa sportom pa samim tim i ne mrze Srbiju,takodje i ja podrzavam Bosnu i veoma mi je zao sto se nisu plasirali,ali takodje ima i momaka za koje znam da na ovome forumu ne podrzavaju Srbiju ali takodje i retko skoro pa nikako ne pisu na temi predvidjenu za to.
Vjeruj' da bih je i ja sam podrzavao da nije ovih papana koji mrze BOSNU !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 jun 2010, 18:17

Meni samo nije jasno kako ovi igraci Srbije skoro svi igraju u jakim evropskim klubovima,jel to zasluga njihovih menadzera ili neka visa politika ne znam,ali ovaj njihov fudbal je jadan i slabasan. :? :?:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 18:19

nasborik je napisao/la: jedan veliki pozdrav i uzivaj te gledajuci SRBIJU na SP... ;)
Care neznam kako je tebi, ali ja uzivam da gledam Srbiju. ;)

Ovdje sam morao slusati da ste na jednom nivou sa Njemackom a ovdje igrate kosarku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 jun 2010, 18:20

nazalost, nijedna balkanska ekipa nije u stanju da uradi nesto u svjestkom fudbalu... :(

jbg, svi mi u bivsoj jugoslaviji imamo taj gubitnicki mentalitet... (slovenci kao da i nisu balkanci 8-) ) ali jbg... nadam se da ce srbija makar biti druga...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 18:20

Iako sam igrao na Srbiju na tiketu, nije mi žao što su izgubili, samo zbog ovakve igre. Pobogu, imali su jednu priliku(udarac Krasića), te jednu polupriliku kada se Žigić spetljao na asistenciju Pantelića. Doduše, nije ni Gana igrala neki lepršav fudbal(kao i obično), ali su imali zrelije prilike(2 stative), te su sasvim zasluženo slavili.
Dvije gluposti su dovele do ovoga, no i da nije bilo toga, čisto sumnjam da bi Srbi mogli zabiti gol sa neraspoloženim veznim redom i potpuno odsječenim napadačima, a da ne govorim o bekovima(Ivanović i Kolarov) koji nisu 2x prešli centar. Milijaš katastrofa, Kuzmanović još gori. Mislim da bi Lazović mogao igrati od prve minute, jer ni Pantelić ni Žigić ne mogu ništa napraviti. Najviše su me razočarali Ivanović i Krasić. Šta su oni radili protiv Francuske i Rumunije, a danas nisu napravili ništa vrijedno spomena. Lane također loš, puno soliranja, a ništa ne uradi kako treba. Antić je, po meni, trebao uvesti Tošića umjesto Krasića, jer se iz aviona moglo vidjeti da je ovaj indisponiran.

Puno toga treba mijenjati ukoliko se želi doći do druge faze, jer ovakvom igrom ne samo da se ne može računati na prolaz, već je i samo postizanje pogotka postala nemoguća misija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 13 jun 2010, 18:20

Volim Crne Zvijezde,Volim Ghanu :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 jun 2010, 18:21

mozda bih i ja podrzavao srbiju al samo kad se sjetim marakane ne mogu nikako,al zato barem ne provociram ;)
ovdje mislim da ce ipak proci njemacka i australija.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.