Iako sam igrao na Srbiju na tiketu, nije mi žao što su izgubili, samo zbog ovakve igre. Pobogu, imali su jednu priliku(udarac Krasića), te jednu polupriliku kada se Žigić spetljao na asistenciju Pantelića. Doduše, nije ni Gana igrala neki lepršav fudbal(kao i obično), ali su imali zrelije prilike(2 stative), te su sasvim zasluženo slavili.
Dvije gluposti su dovele do ovoga, no i da nije bilo toga, čisto sumnjam da bi Srbi mogli zabiti gol sa neraspoloženim veznim redom i potpuno odsječenim napadačima, a da ne govorim o bekovima(Ivanović i Kolarov) koji nisu 2x prešli centar. Milijaš katastrofa, Kuzmanović još gori. Mislim da bi Lazović mogao igrati od prve minute, jer ni Pantelić ni Žigić ne mogu ništa napraviti. Najviše su me razočarali Ivanović i Krasić. Šta su oni radili protiv Francuske i Rumunije, a danas nisu napravili ništa vrijedno spomena. Lane također loš, puno soliranja, a ništa ne uradi kako treba. Antić je, po meni, trebao uvesti Tošića umjesto Krasića, jer se iz aviona moglo vidjeti da je ovaj indisponiran.
Puno toga treba mijenjati ukoliko se želi doći do druge faze, jer ovakvom igrom ne samo da se ne može računati na prolaz, već je i samo postizanje pogotka postala nemoguća misija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”