SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

fixator
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la fixator » 13 jun 2010, 17:55

srbija je katastrofa ekipa naprijed, odbrana jos nekako al napad je presmijesan,
dabogda sad ispali jer su mi izbili 90 maraka iz džepa
igrao sam na njih pffffff
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Semper Fidelis

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jun 2010, 17:55

Sreca da sam se zezn'o..

Jel' treće mjesto nastavlja na Evropskom prvenstvu, ili kako to već ide.. :?: :?: :?:
:oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 13 jun 2010, 17:56

123456 je napisao/la:Nevjerovatno kako Srbija zna da podbaci.Ovo je cisti nas mentalitet.Ali iskreno ovo prvenstvo do sada nije pruzilo ni jednu dobru utakmicu.

Šta bolan zna da podbaci? Srbija nije odigrala tekmu kako treba. Kao što sam rekao, neka zahvale Bogu što su imali grupu kakvu su imali, jer su **** od ekipe.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 jun 2010, 17:56

Srbija je imala svoje prilike al neznadose to iskoristiti,, napad im je veom los,vezni red nisam skonto da to imaju al odbrana im je beton.....

A podatak da smo mi dobili Ganu dosta govori da smo ipak zasluzili da igram to Sp , i da smo bar u sredini po kvaliteti ako ne i mozda u vrhu ...

Ne da se ja nadam odlasku na Ep vec se nadam i podizanju nekog pehara , realno samo Spanija je u ovom trenutku kvalitetnija od nas Njemacku,Englesku i ostale "sile" kad smo 100% spremni mozemo pojesti a to ce se i vidjeti uskoro...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 jun 2010, 17:56

Gana rutinski :mrgreen: Bravo Crne Zvijezde!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 17:56

Kako ide natpis na transparentu: Feel it, Gana is here! :D :D :D

Crne macke dosle do zasluzene pobjede. Prije utakmice sam rekao da Srbima nece biti lako i nije bilo. Kad crnac nesto naumi, to mora tako biti. :D Sretno Gancima u nastavku, a i Srbima ce trebati sreca, jer poslije danasnjeg poraza sve je izvjesnije da nece proci grupu.

Veceras se spremite za najbolju utakmicu dosadasnjeg dijela SP-a. Svabe ce da pokazu svoj kvalitet. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 13 jun 2010, 17:57

barem igraju na svjetskom..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2010, 17:57

Ja i mnogi drugi smo govorili da ova Srbija nije neka ekipa i da ima ogromne probleme pogotovo u napadu. Pa ljudi stoje i igraju nogomet, niko se uopste ne krece. Stankovicevo vrijeme je davno proslo, Milijas grije klupu u Wolvesu a Jovanovic i Krasic se nisu nikad dokazali u najvecim ligama iako ih pojedini ovdje dizu ko da su Robben i Ronaldo. Na Zigica i Pantelica ne vrijedi trosit rijeci.

Drago mi je naravno sto je Gana pobjedila, i ekipa je vrlo dobro organizovana. Rajevac je izgleda vrlo dobar trener.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 13 jun 2010, 17:58

bh hrvat je napisao/la:gana voli milovana, nije sve gotovo. imaju još dvije utakmice švabe su ionako loše
sta ima losi..srbija ionako nije nijednom pobijedila francusku,u parizu su popusili 2-0,a u beogradu bilo 0-0,da im nije bilo onih cigana vlada tepesa ne bi se ni plasirali na mundijal

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 17:58

O kako mi je drago niste svjesni sto je srbija izgubila :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 17:58

hilmo je napisao/la:Ja sve mislio da ce Srbija iznenaditi na SP, nakon ovoga ........ :?
Sto bas smo ''prijatno iznenadjeni'' :mrgreen: a neki su i uvredjeni
Djanica ko' curica a Pape joj ''jufkan'' skinuo na Kosevu. 8-) :lol:Jelde @avatar :twisted:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jun 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 13 jun 2010, 17:58

rajevac legenda! srbi su totalno podbacili danas, pogovoto krasic koji je bio cista nula! zasluzena pobjeda afrikanaca.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jun 2010, 17:59

Jadna Srbija sa ovakvim napadacima ccccc onog Zigica u odbranu stavit bolji bi od Vidica bio ,Pantelic nezna lopte primit :o
Rođen s tobom da budem

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 jun 2010, 18:00

Velika Australija ce se veceras poigrati sa zbunjenom Njemackom, koja ce opet vjerovatno biti druga, a to im je omogucila katastrofalna Gana koja je rasturila malu Srbiju koja je zalutala na ovo SP... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 jun 2010, 18:00

Sasvim zaslužena pobjeda Gane, danas veoma slab vezni red Srbije, Krasić danas pokazao veoma malo, Jovanović nešto pokušavao, Žigić imao jednu dobru priliku ali ipak je njegova igra nogom slabija od one glavom. Vidić danas u fazi odbrane jedva dva-tri skoka dobio, onaj Luković nije neki stoper, Stanković nije pokazao koliko može, Pantelić rastrčan ali bez prevelikog efekta. Najbolji igrač Srbije danas je bio Lazović, imao ja dva-tri dobra centar-šuta i mislim da je trebao igrati od početka

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 13 jun 2010, 18:01

Koji papanluk od onog Rajevca..njgov tim pobjedio a on nece da se veseli??

Ghana za deset klasa bolja,trebala je pobjediti sa najmanje 2 razlike...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 jun 2010, 18:01

Zao mi je nasih komsija, ali mislim da im je ovdje kraj.
Gana se jednostavno morala pobijediti, a sljedecu utakmicu protiv Nijemaca se po mom misljenju nema sta traziti sa ovakvom igrom.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 jun 2010, 18:01

Balkanski mentalitet neda naprijed nikako. Evidentno je da Srbija ima vise kvalitete od Ghane, ali pristup utakmici bio toliko los da nije bilo sanse da ostvare povoljniji rezultat. Kljucni momenat je izgleda bila ona propustena prilika Krasica, a prije njega tu istu loptu nije dohvatio Pantelic. Kasnije u slijedecem napadu Ghane, Kuzmanovic pravu najvecu glupost i bukvalno poklanja Ghani pobjedu.
Ghana jeste zasluzila ova 3 boda, ali sam isto tako ubjedjen da Srbi moraju i mogu mnogo vise. Sad im predstoje utakmice sa jos tezim rivalima.
#divovi

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 18:02

harishp je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ja sve mislio da ce Srbija iznenaditi na SP, nakon ovoga ........ :?
Sto bas smo ''prijatno iznenadjeni'' :mrgreen: a neki su i uvredjeni
Djanica ko' curica a Pape joj ''jufkan'' skinuo na Kosevu. 8-) :lol:Jelde @avatar :twisted:
Jeste :mrgreen:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 jun 2010, 18:03

Zaslužena pobjeda Gane. Srpska obrana je dobro igrala u prvom poluvremenu ali je zato u drugom odigrala dosta slabije. Baš sam pratio kako se igra na rubu prekršaja tako da me crveni karton nije iznenadio. Imao je Luković Vidića iza sebe, mogao je komotno pustiti loptu.

Šta reći za vezni red nego da ga nije ni bilo. Par puta su bočni igrači u punom trku se odkrivali po krilu ali igrač sredine u posjedu lopte ovu šalje kroz sredinu prema šesnaestercu, nidje veze. Napad smo tako znali da nam je najslabija karika. Krasića je trebao menjati na poluvremenu ili kada je ulazio Subotić a ne Jovanovića koji je makar davao znake života. Šteta što nisu prošle one uigrane kombinacije kod prekida.

Penal čist ko suza, brezveze je igrao rukom Kuzmanović. Znači zaslužena pobjeda Gane, jednostavno su bili bolji.
Pitanje je samo hoče li se uspjeti pribrati za sledeće tekme ali poznavajući naš mentalitet... ne znam.
YNWA!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.