Mehmedićwobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mehmedićwobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odes na tinypic, upload sliku, i kopiras za forum i zalijepis ovdjeEdin075 je napisao/la:Kako da objavim sliku ovde?
Ja te ne dam, ja te ne dam, ja te ne dam slobodo
Ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno
To, to, to smo mi takvi cemo ostati
uvijek u srcu si Sloboda Saltcity, kazem
to, to, to smo mi takvi cemo ostati
uvijek u srcu si Sloboda Saltcity
I kad vodis, i kad gubis
ja mogu reci ponosno
ja te volim, ja te volim
ja te volim slobodo
Celo izjavio vise puta da je Sloboda prvak, tako da vjerujem da ima motiv vise protiv Zrinjskogwobly92 je napisao/la:I ovaj Radnik sad opao kad nam može bit od velike pomoći...Da izmore Širokog, i da Zrinjskom u Bijeljini otkinu bod(ove), al teško da će moći ijedno.
Ma zabole njeg za namaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Celo izjavio vise puta da je Sloboda prvak, tako da vjerujem da ima motiv vise protiv Zrinjskogwobly92 je napisao/la:I ovaj Radnik sad opao kad nam može bit od velike pomoći...Da izmore Širokog, i da Zrinjskom u Bijeljini otkinu bod(ove), al teško da će moći ijedno.
Ne znam ni ja formaciju promijenitiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijama
Kad mi ne bude mrsko kopat cu po ritmovima i uklopit nestoBeduin je napisao/la:I ovo dole moze se navijati, ako treba i editovati malo text i nadograditi, ali imas dobar temelj. Pa Frenkie moze napisati par navijackih da se ukenjas, samo treba popricati sa njim, on i Hamza da naprave ludilo navijacku uz kakav jak beat da na bubnju mozes pratiti. Samo treba volje.
I kad vodis, i kad gubis
ja mogu reci ponosno
ja te volim, ja te volim
ja te volim slobodo
Na onoj medjunarodni fudbal/ostalo sam postavio video od Helala boys koji mi je vrhcina i sam sam imao u glavi nekih rijeci, pa eto odradi tekst na tu melodiju i imas nagradu od mene kad dodjem.DoeTz je napisao/la:Kad mi ne bude mrsko kopat cu po ritmovima i uklopit nestoBeduin je napisao/la:I ovo dole moze se navijati, ako treba i editovati malo text i nadograditi, ali imas dobar temelj. Pa Frenkie moze napisati par navijackih da se ukenjas, samo treba popricati sa njim, on i Hamza da naprave ludilo navijacku uz kakav jak beat da na bubnju mozes pratiti. Samo treba volje.
I kad vodis, i kad gubis
ja mogu reci ponosno
ja te volim, ja te volim
ja te volim slobodo
Bagro ti se nakupio bodova ko lud, samo sta znace ti bodoviNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne znam ni ja formaciju promijenitiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijamaEvo moje ekipe
Pa bodovi su za privatnu i globalnu ligu, ali svi imamo jos uvijek 0 bodova. Ne znam kako mijenjati. Ja imam 2 free transfera, ali ne znam iskoristitSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bagro ti se nakupio bodova ko lud, samo sta znace ti bodoviNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne znam ni ja formaciju promijenitiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijamaEvo moje ekipe
znas li ti znace ti bodovi i kako promijenit ekipu, a mislim da se ne moze formacija promijenit
![]()
Ista situacija je i kod mene, ali moze bit da je ovo neki bug, jer je ovo BETA verzijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa bodovi su za privatnu i globalnu ligu, ali svi imamo jos uvijek 0 bodova. Ne znam kako mijenjati. Ja imam 2 free transfera, ali ne znam iskoristitSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bagro ti se nakupio bodova ko lud, samo sta znace ti bodoviNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Ne znam ni ja formaciju promijenitiEvo moje ekipe
znas li ti znace ti bodovi i kako promijenit ekipu, a mislim da se ne moze formacija promijenit
![]()
jako!!!!TaRgEt_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Punac je ipak bio na utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.