Sportski komentatori
- diego_juve
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Sad navijam za Ganu radi ovog supka na FTV-u...Kad bi dali go on bi se usutio garant...
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
tako je i on sam rekao na FBMr Plummer je napisao/la:On bi trebao prenositi jos 9 utakmica do kraja prvenstva, tako kazu.
You are someone else I am still right here
on i njegov Jovanovic,jao neprofesionalnosti mila majko
nemogu da vjerujem da ovako vrhunski dogadjaj koji cekam 4 godina upropaste komentatori Suko,ahmetovic i ovaj bolid
jedino do sad me pozitivno iznenadio Spaho,sta vam je ljudi bolje slusatu vuvzele nego pojedine "komentator"

nemogu da vjerujem da ovako vrhunski dogadjaj koji cekam 4 godina upropaste komentatori Suko,ahmetovic i ovaj bolid
jedino do sad me pozitivno iznenadio Spaho,sta vam je ljudi bolje slusatu vuvzele nego pojedine "komentator"

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sta ces drugo ocekivat od ovoga...ko je gledo ranije njegove prenose na PTPC ili RTRS
zna o cemu govorim....
Sad ce ga Ghana uliva
pa nek prenosi onda ostalih 9
Mensah kume hajde

Sad ce ga Ghana uliva

Mensah kume hajde

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ama ljudi sta ocekujete od glupe nepismene neznalice,njegov najveci domet je citanje sastava fk romanija pale i fk jahorina praca,pisaj ga
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prejak ovaj komentator
on je Poredio Slaviju i Real madrid
Za njega je Slavia boje od Reala
Tuga je sta rade ovi majmuni sa televizije mogli su naci nekog s ulice pa ga staviti da komentarise

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- samir_tm87
- Kontakt:
nemojte tako , Marjan ne prenosi zbog neprofesionalnosti cc
ooojj
kaze
kaka neopreznost cc
nemanju , neve , nevena subotica :p
kako se ono on zove da mu kazem nesto na fb
ooojj
kaze
kaka neopreznost cc
nemanju , neve , nevena subotica :p
kako se ono on zove da mu kazem nesto na fb

- elninho_resTO
- Kontakt:
al najace kaze,
boateng pravi prekrsaj,minutu poslije toga,antic je izvrsio izmjene,ali rajeva dosad niej izvrsio ni jednu,malo se zajebo,valjda je po njemu boateng igro od pocetka,
jes mi drago zbog crvenog,jos da ga hoce primit,
boateng pravi prekrsaj,minutu poslije toga,antic je izvrsio izmjene,ali rajeva dosad niej izvrsio ni jednu,malo se zajebo,valjda je po njemu boateng igro od pocetka,
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- samir_tm87
- Kontakt:
kaze promasio loptu , pantelic je pustio da prodje cc
Boateng jest igrao od pocetka, ja ne znam sta vi ljudi gledate ...elninho_resTO je napisao/la:al najace kaze,
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- samir_tm87
- Kontakt:
i reprezentacija gane vodi sa 1 : 0 , vodi gana sa 1:0 ,
meni ovo nije jasno marjana skinu zbog neke gluposti , a ovaj komentarise , navija za srbiju sve i niko nista cc
pa mislim da je jedno 15 puta rekao da gana vodi 1:0 cc
meni ovo nije jasno marjana skinu zbog neke gluposti , a ovaj komentarise , navija za srbiju sve i niko nista cc
pa mislim da je jedno 15 puta rekao da gana vodi 1:0 cc
cuj Gana vodi nezasluzeno
hoce cojek da se pojede, al kita nemoze,hajmo jos jedan

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- Ponos Torina
- Kontakt:
hajd sve to sto on navija za srbiju i tako ali sto im nezna ni prezimena tacna a ni imena..
ovaj se za Šume ubio

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
evo suze mi na oci koliko mi je zao komentatora, stvarno steta 

ljudi ja ne znam sto se toliko nervirate, gledajte tekme na HRT2, ljudi su puuuuuno profesionalniji od ovih nasih debila nemjerljivo je bolje pratiti tekme.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
izgleda nigdje objektivnosti, drago ćosić svršava nakon vodjstva gane. da ga srbi hoće zabiti da ne pjeni više
-
- Kontakt:
pa zacrne hrt2, samo prve 3 minute dopusteemir987 je napisao/la:ljudi ja ne znam sto se toliko nervirate, gledajte tekme na HRT2, ljudi su puuuuuno profesionalniji od ovih nasih debila nemjerljivo je bolje pratiti tekme.

- elninho_resTO
- Kontakt:
meni zacrne odpocetkaJedinstvo-Bihac je napisao/la:pa zacrne hrt2, samo prve 3 minute dopusteemir987 je napisao/la:ljudi ja ne znam sto se toliko nervirate, gledajte tekme na HRT2, ljudi su puuuuuno profesionalniji od ovih nasih debila nemjerljivo je bolje pratiti tekme.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Kad je Gana povela nezasluženo je i kad ljudi pogodiše stativu više su pokazali hahaa

ahaelninho_resTO je napisao/la:meni zacrne odpocetkaJedinstvo-Bihac je napisao/la:pa zacrne hrt2, samo prve 3 minute dopusteemir987 je napisao/la:ljudi ja ne znam sto se toliko nervirate, gledajte tekme na HRT2, ljudi su puuuuuno profesionalniji od ovih nasih debila nemjerljivo je bolje pratiti tekme.

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.