SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
ej krasiću krasiću ..... po zemlji sto bi rekao mladen delić
Ja sve mislio da ce Srbija iznenaditi na SP, nakon ovoga ........ 

bravo Gyanu,kad pjanic zabija Gani sa 30m srbija nemoze meda

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
opa, ne znam sta je sa igracima da igraju ovako rukom, je li oni stvarno misle da mogu proci da ih ne vide? 

gana prema tri boda, u petak srbija protiv švaba na sve ili ništa
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Balkanski mentalitetBegA_SA je napisao/la:Šta se desava sa igračima Srbije?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Očekivano, Srbija ništa neće postići na ovom prvenstvu idu kući nakon prvog kruga.
Ma nema sta zasluzeno...Krivo mi je samo radi ovih pacijenata sto se sad raduju...To se trebalo bacit za sljivu neku. 

Raspada se ova srbija kao i zeljo 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ljudi se uzdigli misle ako su lagano prošli na SP, da će na istom napraviti dar-mar
nema nista od toga. 

Da sam sebe citiram sa desete strane.
I da nadopunim ; Srbija možda ima dobru odbranu, ali joj je **** napad i vezni red. Ako su se oni furali da će osvojiti prvenstvo, šta mi možemo reći koji smo pojeli Ganu za doručak ?
suntu jeu je napisao/la:Nisu Srbi toliko jaki koliko su Francuzi slabi bili. Ništa više. Po kvaliteti mi imamo jaču repku, ali eto nismo otišli na SP jer su nam tu bili Španija i Portugal.
I da nadopunim ; Srbija možda ima dobru odbranu, ali joj je **** napad i vezni red. Ako su se oni furali da će osvojiti prvenstvo, šta mi možemo reći koji smo pojeli Ganu za doručak ?
-
- Kontakt:
Super si !!! Ne znamo mi ko se raspada i ciji igraci mole boga da dobiju poziv iz ZELJE... A srbija je posebna prica... Ma rekao sam ja davno da su najlosija ekipa na prvenstvu... Recimo sam prijmjer mi smo ovu Ganu otresli hladno a Srbija nije kako treba akciju napravila...Gigant je napisao/la:Raspada se ova srbija kao i zeljo
Joooj, kad se samo sjetim kako je naš kapiten Spahić ovoga Gyana stavio u džep u francuskom prvenstvu... nije mogao da makne, a danas protiv srbijanske odbrane igra fantastično, reže kao vruć nož kroz maslac... Svaka čast, Gana. Zaslužena pobjeda! Kakav šamar za Srbiju... 

Definitions belong to the definers, not the defined
gana voli milovana, nije sve gotovo. imaju još dvije utakmice švabe su ionako loše
bh hrvat je napisao/la:gana voli milovana, nije sve gotovo. imaju još dvije utakmice švabe su ionako loše
Odakle tebi da su Nijemci loši ?
- Principatus
- Kontakt:
Ma da Svabe su lose, Ghana je svijetska sila. Sigurno ce Srbija srediti Njemacku...u paralelnom univerzumu. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nevjerovatno kako Srbija zna da podbaci.Ovo je cisti nas mentalitet.Ali iskreno ovo prvenstvo do sada nije pruzilo ni jednu dobru utakmicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
mo volimo ghanu,mi volimo ghanu,pakujte kofere pakujte kofere
Zasluzena pobjeda CRNIH ZVIJEZDA...SVAKA CAST APIJI,MUNTARIJU,GIJANU,KINSONU i drustvu na pobjedi!!!

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.