FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze li neko,ko se razumije u tehnologiju,da postavi sliku Kramara sa slikom Proktora iz policijske akademije? 

-
- Kontakt:
rustem bio odlichan ma i dulja nije bio losh,ne kenjajte
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni hahahahaSarajlijica1946 je napisao/la:Kome je dao dres?Ako hoces moze i na pp
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Samo Sarajevo
Od 13 golova,koliko je Radnik ukupno primio,mi im dali 5 

O prvog dana u vorim D aje rustema strašan igrač koji može samo napredovati.... Pojeo danas teren..prekucao... Pasovi, centarsutevi, dubinske...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sve najgore zelim stokicu!
Rustem i Mihojevic izdominirali danas.aleksandar_veliki je napisao/la:Jbg, vi ga konstantno napadate, a meni skoro svaku vasu tekmu ovaj Rustemovic najbolji. Covjek ima pluca ko Genaro...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Stoperi su danas najbolji bili.Emersona bi volio vidjeti ispred Radovca i Rustema mislim da bi to idealna kombinacija za sredinu bila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Titulaaaaaaa

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta se desava sa Petrovicem? Par recenica o jakom Sarajevu pa onda se raspricao o Radniku
E moj Petrovicu pa ne moze to tako, jel to tebi mozda bitniji Radnik od Sarajeva
Inace, slazem se sa Acom. Rustem je mnogo napredovao u zadnje vrijeme.
A za Dulju koliko god mi zeljeli da je najbolji, tesko Boga mi.
Ne znam sto se malo Harba ne forsira, yebo ih Sefko u pakas sve redom.

Inace, slazem se sa Acom. Rustem je mnogo napredovao u zadnje vrijeme.
A za Dulju koliko god mi zeljeli da je najbolji, tesko Boga mi.
Ne znam sto se malo Harba ne forsira, yebo ih Sefko u pakas sve redom.
ZZ
M.M. prekucao danas .... mali ce biti zvijer samo nek nastavi radit kao do sad ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ovaj "Registrovan" tukne - ukidajte ovog strumfa sa nase teme
Rustem radi ko mrav ali driblinzi na 35 metara gdje umalo da zijani loptu su malo previse riskantni. Ipak treba prestati sa kritikom Rustema dok ne dobijemo nekog boljeg.
Rustem radi ko mrav ali driblinzi na 35 metara gdje umalo da zijani loptu su malo previse riskantni. Ipak treba prestati sa kritikom Rustema dok ne dobijemo nekog boljeg.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zalite se na kojekakve u upravi,a bekic hlafno poslije tekme uruci dres jednom od momaka na losem glasu.samo kod nas ima
/sport/nogomet/slavko-petrovic-sarajevo-ima-fenomenalnu-ekipu-pobjeda-je-zasluzena/160410091
/slavko-petrovic-skandiranje-od-najboljih-navijaca-u-drzavi-je-bilo-prelijepo/
Sto nam ga sipu Petrovic ..... sta mislite dali je u opcijama da bude SLJEDECI trener Sarajeva .... nesto nas puno hvali ....
/slavko-petrovic-skandiranje-od-najboljih-navijaca-u-drzavi-je-bilo-prelijepo/
Sto nam ga sipu Petrovic ..... sta mislite dali je u opcijama da bude SLJEDECI trener Sarajeva .... nesto nas puno hvali ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 10 apr 2016, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćelo nam se trpa titam, na poluvremenu izlazio 10 minuta prema istoku, popitario se od one tekme u Ugljeviku...
http://playreplay.me/embed/9e016.397143 ... dfba8b4b99
Kad spomenuh tu tekmu odmah mi na um padne Dženo, kad ga pitaju za penal on kaže "Ja ti situaciju nisam vidio tako da nije bio penal"....
http://playreplay.me/embed/9e016.397143 ... dfba8b4b99
Kad spomenuh tu tekmu odmah mi na um padne Dženo, kad ga pitaju za penal on kaže "Ja ti situaciju nisam vidio tako da nije bio penal"....

Samo Saraj'vo.
To je nas brat @kanarinacSarajlijica1946 je napisao/la:Zalite se na kojekakve u upravi,a bekic hlafno poslije tekme uruci dres jednom od momaka na losem glasu.samo kod nas ima

Pa gdje ces to pitati hodzuMokes je napisao/la:To navijas za FKS ?hodža je napisao/la:Obi

Lik bio vise tekmi na istoku nego pola ovog foruma al bez zajebancije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, mosarajvosa83 i 4 gosta.