FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 10 apr 2016, 16:18

gram parada jucer na Tusnju nevrijeme, kisa padala konstantno, danas na kosevu ne vidim kisu :hmmmmm: a vi sigurno od titule niste odustali, imate i reprezentativca (s par kila viska) ali ima se sta i pogledati. jos jedna bitna stvar je sto igrate protiv ekipe koja se bori za sami vrh tabele, kod nas je protiv Radnika bilo 4500 ljudi po nevremenu :kafa:
Sloboda Tuzla

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 10 apr 2016, 16:23

fukaratz je napisao/la:gram parada jucer na Tusnju nevrijeme, kisa padala konstantno, danas na kosevu ne vidim kisu :hmmmmm: a vi sigurno od titule niste odustali, imate i reprezentativca (s par kila viska) ali ima se sta i pogledati. jos jedna bitna stvar je sto igrate protiv ekipe koja se bori za sami vrh tabele, kod nas je protiv Radnika bilo 4500 ljudi po nevremenu :kafa:
Pada i kod nas kisa,mozda ne konstantno,a ida ne pada nebi bilo puno bolje.Inace ja navijam za Želju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2016, 16:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:nas navodno trese euforija, oni su konstatno tu

koliko god paradoksalno zvucalo ali i to kod nas ima veze..uzmes za primjer zadnji mandata Amara Osima u Zelji i kako posjeta ni blizu nije bila ista prve godine i zadnje godine iako su bili konstanta u vrhu-jbg ljudima dotuzilo, prosla euforija

zato je meni cudno da je nas ovako malo u momentu kad se prvi put borimo za trofej, kako ce tek bit ako 3-4 godine budemo u vrhu
Sloboda odigrala 7 finala Kupa i prvi put se za trofej borimo... Zanimljivo :hmmmmm: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 16:27

Nije niti Zeljo uzeo trofeja dvije sezone pa nije bilo ljudi do ovog proljeca, neka ne glumi niko da je vjerniji od nas kada to nije tako. Sada kada su dosli Stevanovic, Zahirovic i Bekric poceli dolaziti ljudi, a ovako dok ih nije bilo kao i svi ostali navijaci.

To je isto kao kod nas Ciro kada je dosao pa dolazili ljudi koji rijetko dodju na Tusanj. Svi su isti uglavnom..
Svi imaju te dvije milje vjernih i pet hiljada onih koji nadju razloge

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2016, 16:45

Poštovani članovi, ovim putem Vas obavještavamo da su počele pripreme i prijave za gostovanje u Sarajevu, na utakmici Kupa BiH izmedju FK Željezničar i FK Sloboda, koja se igra u srijedu, 13.04. 2016.

Prijave za odlazak na gostovanje možete izvršiti u prostorijama Udruženja od 12 do 17 sati(samo članovi sa članskom iskaznicom). Cijena prevoza na utakmicu je 10,00 KM, a ulaz na stadion je besplatan.

SVI U SARAJEVO, ZAJEDNO DO DUPLE KRUNE!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2016, 17:09

rodrigo87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nije niti Zeljo uzeo trofeja dvije sezone pa nije bilo ljudi do ovog proljeca, neka ne glumi niko da je vjerniji od nas kada to nije tako. Sada kada su dosli Stevanovic, Zahirovic i Bekric poceli dolaziti ljudi, a ovako dok ih nije bilo kao i svi ostali navijaci.

To je isto kao kod nas Ciro kada je dosao pa dolazili ljudi koji rijetko dodju na Tusanj. Svi su isti uglavnom..
Svi imaju te dvije milje vjernih i pet hiljada onih koji nadju razloge
Prvenstveno ljudi na Juznu tribinu nisu dolazili nikako zbog situacije u grupi. Prosle sezone sasvim zadovoljavajuca posjeta..
Što niste dolazili na sjevernu tribinu... Grupa vam je znaci ispred zelje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 10 apr 2016, 17:20

staragarda ja mislim da svaka navijačka grupa stavlja sebe ispred kluba, nažalost.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 17:58

Bezveze se mi nadamo mozda od Radnika necemu jer nemaju ljudi rotaciju, 11 igraca, a klupa je tanka. U ligi su se osigurali i igrati ce lagano do kraja, a u kupu se sada umoriti protiv Sirokog :/ nadam se da grijesim ali eto, sve mi nesto smrdi na pobjedu Zrinjskog u utakmici u kojoj se nece nista desiti

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 apr 2016, 18:04

halo sarajevska nejac razgulite s ove teme mater vam nekulturnu, imate opste diskusije i tamo pisite. yebeno ste najnekulturniji ljudi na ovom forumu! jel neko gledao tekmu Pita i Radnika, sta Memisevic uradi kod drugog gola :facepalm:
Sloboda Tuzla

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 apr 2016, 18:06

fukaratz je napisao/la:halo sarajevska nejac razgulite s ove teme mater vam nekulturnu, imate opste diskusije i tamo pisite. yebeno ste najnekulturniji ljudi na ovom forumu! jel neko gledao tekmu Pita i Radnika, sta Memisevic uradi kod drugog gola :facepalm:
Vidim svi pricaju o toj utakmici, sta se desilo ?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 apr 2016, 18:10

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:halo sarajevska nejac razgulite s ove teme mater vam nekulturnu, imate opste diskusije i tamo pisite. yebeno ste najnekulturniji ljudi na ovom forumu! jel neko gledao tekmu Pita i Radnika, sta Memisevic uradi kod drugog gola :facepalm:
Vidim svi pricaju o toj utakmici, sta se desilo ?
nas Memis potencijalni rperezentativac kod drugog gola Sarajeva opusteno preskoci loptu da Bekic zabije gol sto naravno djeluje malo sumnjivo kao i kompletna utakmica :kafa:
Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 apr 2016, 18:39

Radnik već zaostaje u prvenstvu, vjerovatno će sve baciti na kup što za nas nije dobro ali sve je u našim rukama i sami još odlučujemo o svemu.

Juče je posjeta bila manja kiša, hladno vrijeme i protivnik neatraktivan što nije opravdanje ali treba biti realan svugdje je tako nije samo kod nas.

Naravno treba i vremena da neki novi ljudi steknu naviku ići svaku tekmu na stadion na tome treba raditi.

Uz konstantno dobre rezultate sigurno će sve doći na svoje.

Poruka ovim iz dijaspore, mnogi ljudi sada teže žive nego i po samom završetku rata možda vi niste svjesni toga ali nažalost je tako kako je tako da vam mnoge kritike nisu na mjestu. Uradite konkretno nešto tipa 5 godišnjih ulaznica kupite i podjelite ko nema, također važi ovo i za ostale koji su u mogućnosti.

Mislim da je ovo samo predložio jednom @Probisvjet i nije loš način kupi komšiji koji nema a želi ići na tekme godišnju
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 apr 2016, 18:44

Radnik će se sada vjerovatno baciti na kup, što je dobro da eventualno izmore ŠB, ali i loše jer im izmedju dvije kup utakmice dolazi Zrinjski..
Nad tobom sunce najljepše sja

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 10 apr 2016, 18:46

Ja sam odavno reko... Lud je ko se nada nekom skalpu radnika protiv zrinjskog.. Prije ima sanse da u predzadnjem kolu nesto mladost uradi ako se bude borila za opstanak i naravno zeljo, mada je zeljo sporan da ne proda...

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 10 apr 2016, 18:51

Teško ćemo doci do titule,jer biće svega samo ne sportskog takmicenja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 apr 2016, 19:22

ma ja najbolje se odma predati :D idemo se pozegati sa svima pa sta bude bit ce :kafa: niko nas nije nadigrao u ova 24 kola imamo sve u svojim rukama, ne ovisimo ni o kome........ samo tuzlanski :salut:
Sloboda Tuzla

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 apr 2016, 20:20

Beduin je napisao/la:Cime li smo te zasluzili Franto, hhh.

Kako si napao po tim citabima, jos malo ti fali da prestignes onog @High-a. :D
Poslao me sami nas dragi Bog/Allah ili drug Tito, sta ti vise odgovara po vjerskom/ideoloskom uvjerenju ;)

Jos 6. kola do kraja. Ima puno utakmica da se igra, mi trebamo samo sebe da gledamo.

I barem jos dvije Kup-a. Ajmo tekmu po tekmu. Prvo Zeljo, idemo jakooo :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 apr 2016, 20:22

Zna li se u kol'ko se igra utakmica u srijedu?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 apr 2016, 20:28

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 apr 2016, 20:36

Aerials je napisao/la:Zna li se u kol'ko se igra utakmica u srijedu?
18:00 ako sam dobro vidio
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.