FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Kovačević - Kramar - Rustemović - Radovac - Duljević - Okić - Bekić - Benko
Dva panja su tu Kramar i Okić mogla se Slavija dobit s njima , ali Radnik teško .
Dva panja su tu Kramar i Okić mogla se Slavija dobit s njima , ali Radnik teško .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne razumijem sto vam toliko smeta Okic ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa sta je sa brazilcima emerson nije toliko los hebo ga jesa u dupe
- PitarBordo
- Kontakt:
samo da nije duljaPitarBordo je napisao/la:Neko je ložu sje8ao na zagrijavanju upravo.
Samo Sarajevo
Grije klupu, ima najveci pakaš.tenpenny je napisao/la:Pa sta je sa brazilcima emerson nije toliko los hebo ga jesa u dupe
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- PitarBordo
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:samo da nije duljaPitarBordo je napisao/la:Neko je ložu sje8ao na zagrijavanju upravo.
Ćorav sam ko braća Matić, ali mislim da i dalje vidim onu njegovu frizuru u gužvi.
Samo Saraj'vo.
r3m1 je napisao/la:Grije klupu, ima najveci pakaš.tenpenny je napisao/la:Pa sta je sa brazilcima emerson nije toliko los hebo ga jesa u dupe
I takav je sposobniji od radovca i rustema...

Vjeruj mi jest da i on nije nekog fudbalskog znanja al od Okića nije gori to je teško izvodivo.kanarinac je napisao/la:![]()
Bekic
Okić

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kadusic,Ahmo počinje umjesto njegaPitarBordo je napisao/la:Neko je ložu sje8ao na zagrijavanju upravo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
I ličilo mi je na njega, ali kontam do mene je... Šteta za nj.miky_hz je napisao/la:Kadusic,Ahmo počinje umjesto njegaPitarBordo je napisao/la:Neko je ložu sje8ao na zagrijavanju upravo.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema više Haad get a game nigdje među sponzorima danas... Pukla tikva haman... 

Samo Saraj'vo.
Zato Čelo maše istoku.Ništa labavo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Što nam se Ćelo prodaje 

[youtube][/youtube]
- ElCartel11
- Kontakt:
Koga ovaj pjevac jos podsjeca na Dinu?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
a ovaj na ibrakovica
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, budzak, Combattente87, GBBP2, Hilmo123, Krste11, L-Train, MaroonWhite1946, mire971, mosarajvosa83, MSOZ101, Samba71, stokastoka23, tajsamja, Tatamata1946, tovusa84, Yanichar, ŠTA_JE i 226 gostiju.