Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dinamitaš
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 07:49

Jel se neko bavi ribolovom, ako hoce moze samnom u lov na klijen :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2010, 10:47

Nguraha Alitu (18) iz Indonezije susjed je vidio kako seksualno opci sa kravom, te je sve prijavio vlastima. Mladic, pak, tvrdi da ga je krava zavela.
"Zavela me je, davala mi komplimente, pa sam imao seksualni odnos s njom,"-rekao je Alita.
Sudija je, medjutim, zakljucio da krava nije pristala na sex, pa je Alitu zbog silovanja kaznio novcanom kaznom, a uz to je morao ozeniti kravu.

Svakakvih bolesnika ima... ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jun 2010, 12:04

hilmo je napisao/la:Nguraha Alitu (18) iz Indonezije susjed je vidio kako seksualno opci sa kravom, te je sve prijavio vlastima. Mladic, pak, tvrdi da ga je krava zavela.
"Zavela me je, davala mi komplimente, pa sam imao seksualni odnos s njom,"-rekao je Alita.
Sudija je, medjutim, zakljucio da krava nije pristala na sex, pa je Alitu zbog silovanja kaznio novcanom kaznom, a uz to je morao ozeniti kravu.

omg :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2010, 12:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Nguraha Alitu (18) iz Indonezije susjed je vidio kako seksualno opci sa kravom, te je sve prijavio vlastima. Mladic, pak, tvrdi da ga je krava zavela.

omg :mrgreen:
Svijet se raspada. Ode ovo sve u qrac. Ovo sve sta se desava,vremenske nepogode i sl,to je sve kazna od Boga. Biti ce nama svaki dan sve gore i gore.

Idemo danas doci do 400 stranice na temi "chat"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jun 2010, 12:08

ma nek ti oci sevaju ko varnice :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jun 2010, 12:18

Casillas je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol:
ahahahhaahhaahhaah
ma nemogu da vjerujem da neko ovako motze biti glup,ja mislim da se oni dogovore da budu sto gluplji odgovori :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jun 2010, 12:29

kako je on zakljucio da krava nije pristala na sex, majke mu njegove :mrgreen: :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 12:39

CeMa je napisao/la: kako je on zakljucio da krava nije pristala na sex, majke mu njegove :mrgreen: :lol:
Zato što je on već općio s kravom i zna kako ista reaguje kada je za sex sa čovjekom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jun 2010, 12:42

Monolog je napisao/la:
CeMa je napisao/la: kako je on zakljucio da krava nije pristala na sex, majke mu njegove :mrgreen: :lol:
Zato što je on već općio s kravom i zna kako ista reaguje kada je za sex sa čovjekom. :mrgreen:
hahha :mrgreen: :lol: jedino to moze biti :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 15:44

slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 jun 2010, 16:29

Imam osjecaj da ce u Zenici pljusak udariti (tako 7 kasika kaze,a ona nikad ne laze)
A C A B !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 jun 2010, 16:30

Emir_ZENICA je napisao/la:Imam osjecaj da ce u Zenici pljusak udariti (tako 7 kasika kaze,a ona nikad ne laze)
uvjek neke kasike se pitaju
pitaj malo i ostalu opremu,noz,viljuska,tannjir i njih baci koji put :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 16:36

Zavela ga i davala komplimente :mrgreen: jos malo pa ce se u uho hebavat kako je krenulo :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 jun 2010, 16:39

T-MAC je napisao/la: uvjek neke kasike se pitaju
pitaj malo i ostalu opremu,noz,viljuska,tannjir i njih baci koji put :mrgreen:
Bacao sam tanjire jedno vrijeme,dok mi murija na vrata nije dosla :mrgreen: :mrgreen:
ma ima vremena,doci cemo i do viljuska,nozeva... :lol:
A C A B !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 20:01

Talijanskoj starleti za vrijeme televizijske emisije ispale grudi

TALIJANSKA starleta Marika Fruscio obradovala je jučer sve Talijane kada su joj, za vrijeme televizijske emisije, grudi ispale iz previše dekoltirane majice.

Obdarena starleta je gostovala u emisiji o nogometnom prvenstvu, a budući da voli nogomet, Marika se entuzijastično raspričala i gestikulirala, te nije primijetila svoj maleni incident, koji je kamera zabilježila i vjerno prenijela gledateljima. Kada je to primijetio, voditelj joj je rekao neka se pokrije kako ne bi zbunila gledatelje svojim bujnim poprsjem, koje ju je i proslavilo.

slika

[youtube][/youtube]
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 13 jun 2010, 20:07

bad_boy je napisao/la:Talijanskoj starleti za vrijeme televizijske emisije ispale grudi

TALIJANSKA starleta Marika Fruscio obradovala je jučer sve Talijane kada su joj, za vrijeme televizijske emisije, grudi ispale iz previše dekoltirane majice.

Obdarena starleta je gostovala u emisiji o nogometnom prvenstvu, a budući da voli nogomet, Marika se entuzijastično raspričala i gestikulirala, te nije primijetila svoj maleni incident, koji je kamera zabilježila i vjerno prenijela gledateljima. Kada je to primijetio, voditelj joj je rekao neka se pokrije kako ne bi zbunila gledatelje svojim bujnim poprsjem, koje ju je i proslavilo.

slika

[youtube][/youtube]

upeklo, pa se silikoni rasirili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jun 2010, 20:14

kakvi silikoni, je li ti znas razlikovati prirodne sise od silikona :( vidi se iz aviona da su domace :lol:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jun 2010, 20:15

baci sisu da se igramo,al su dobre u pm :oops:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 20:17

CeMa je napisao/la:
kakvi silikoni, je li ti znas razlikovati prirodne sise od silikona :( vidi se iz aviona da su domace :lol:
Kako on zna :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jun 2010, 20:18

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:ERIC MORILLO nakon tekme, bice odlicno.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=Oiq3PvpYRk8

P.S. Je*o Zeljka, sve su to **** pjevači (Toni, Gibboni, Vlado, Sergej, Tose (Allah mu rahmetile)) koje slušaju uplakane curice koje su ostavljene.. 8-)
Et nek su Sinan, Kemo, Dragana, Šemsa, Mile, razne Cece, Seke, Jane i ostalo simpatično folk društvo bolji :evil:
Tifa, Divlje Jagode, Plavi Orkestar, Bijelo Dugme, Hari, Dino M... ;)
Hoces jos da nabrajam, ili.. ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.