Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jopaa7 » 10 apr 2016, 12:23

Dok se ne obore kvote ili dok ne povecaju granicu, a svakako su danas tekme u ranijim terminima pa se moze nesto i pogledati, pogotovo SAS i GSW
6,5 - Hezonja VIŠE @1,85 PSK
Orlando je ispao iz utrke za playoff i ocekuje se da Hezonja dobije dobru minutazu veceras, osobno ocekujem bar 20 minuta za njega sto je svakako dosta da prede ovu granicu. Zadnjih 10 tekmi igra prosjecno oko 22 minute. Igrali medusobno prije 2 dana, u 23 min zabio 9 poena. Veceras bi trebao biti starter i ocekujem da prede ovu malu granicu pa vec do poluvremena.
U prilog ovom paru ide i sto je Oladipo upitan za veceras i vjerojatno nebi trebao nastupiti ali treba jos pricekati s tim vijestima.
Takoder bi probao i njegovog kolegu iz Orlanda
16,5 - Fournier VIŠE @1,85 PSK
U zadnjih 10 tekmi igra 33 min i postize 18 poena, a u zadnjih 5 tekmi je to ipak nesto vise, cak 37 min i 22 poena u prosjeku. U tih 5 tekmi je 4 puta isao preko ove granice. Zadnju je protiv Miamia odigrao prije 2 dana, cak 46 minuta i 28 poena. Izostankom Oladipa ova dva para su jako dobar pick i vrijedi pokusati.

slika slika

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 10 apr 2016, 12:30

rodrigo87 je napisao/la:
shalabajzer je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:ovu dvojicu uzeo.. i dodao currya over :D
Da poslusa mogao si dici pare :P
a dzaba, prokletstvo dodavanja jos jednog para
Isti sam ti takav....ev sinoc tebi rece ova tri prijedloga ....stavim ih i ja na tiket prodju, al me sjebe to sto sam dodao I.Thomasa 22,5+ da fola pojacam kvotu i on me i sjebe xD

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 10 apr 2016, 13:27

to je to...
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 apr 2016, 14:31

slika

roceda22
Kontakt:

Post Postao/la roceda22 » 10 apr 2016, 14:39

Danas bi Schalke trebao biti kec. Niz Dortmunda bi danas trebao pasti sto zbog postave koja igra, sto zbog važnosti bodova salkeu.

Kvota vise nego odlicna.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 apr 2016, 16:39

slika
:think:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 10 apr 2016, 17:43

19,5-Beal VIŠE @1,85 PSK
Nema Walla, Beal zadnje dvije po 25, od zadnjih 5 tekmi ima 4 overa na ovu granicu. Sigurno ce uzeti 15-20 suteva kao i u tim zadnjim tekmama i nadam se prebaciti ovu granicu :)
slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 apr 2016, 17:54

jopaa7 je napisao/la:19,5-Beal VIŠE @1,85 PSK
Nema Walla, Beal zadnje dvije po 25, od zadnjih 5 tekmi ima 4 overa na ovu granicu. Sigurno ce uzeti 15-20 suteva kao i u tim zadnjim tekmama i nadam se prebaciti ovu granicu :)
slika

Gdje čitaš ovo buraz ?

Kod mene Hezonja under 6.5 jbg, nisam vidio ranije :|
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 10 apr 2016, 17:57

gaston je napisao/la:
slika

Gdje čitaš ovo buraz ?

http://www.rotoworld.com/sports/nba/basketball
Ako Hezonja danas ne prebaci ne znam kad ce. Igra solidno zadnje vrijeme obzirom koliko suteva uzima, prije 2 dana im ubacio 9, a uz 20-25 min koliko ocekujem da igra danas ovo bi trebao lagano prebacit, jos ako Oladipo ne igra i bude starter... :D

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 10 apr 2016, 18:36

pozdrav, moze li mala pomoc ukoliko prodje leverkusen da li ima neki modus da se brani tiket ispod

slika

jer kaze ona narodna ko je igro na lacio pare je bacio

hvala

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 apr 2016, 18:48

Ante 18,5 VIŠE
Hezonja 6,5 VIŠE
Furnier 16,5 VIŠE
Miami KP1
Utah KP2

kvota 10 (zmajevi) x 10 KM

Jopa je vec objasnio dva para, ja sam samo dodao ovo ostalo. Crni grk je u dobroj formi, sve redom preko 20 trpa što se i očekivalo kako ne igra Middleton on je preuzeo glavnu riječ u napadu. I večeras je Middleton doubtful (95% slučajeva ne igra igrac kada je doubtful), negdje sam pročitao da bi mogao odmorit do kraja da ne rizikuje ponovo povredu. Ukoliko on ne nastupi mislim da prolazi tip lagano. Miami kec, nema šta orlando tražit ovdje. Utah treba pobjedu protiv Denvera za PO, kvalitet je na strani gostiju trebali bi pobjediti u tvrdoj utakmici sa malo poena.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 10 apr 2016, 19:37

Zmajevi se.u nesto online morao sam ic u poslovnicu odigrat tiket ;)

G.Antetokounmpo 19,5 više
M.Hezonja 6,5 više
C.Anthony 22,5 manje
K.Thompson 21,5 manje

Kfc 13 na 8km dob 99

Hezonja ponovo ide u singlu valjda ispostuje veceras :pray:

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 10 apr 2016, 20:03

jopaa7 je napisao/la:
gaston je napisao/la:
slika

Gdje čitaš ovo buraz ?

Ako Hezonja danas ne prebaci ne znam kad ce. Igra solidno zadnje vrijeme obzirom koliko suteva uzima, prije 2 dana im ubacio 9, a uz 20-25 min koliko ocekujem da igra danas ovo bi trebao lagano prebacit, jos ako Oladipo ne igra i bude starter... :D
još mi samo ostao Hezonja,nadam se da će ovo lagano prebaciti

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 10 apr 2016, 20:08

jozinho je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Gdje čitaš ovo buraz ?

još mi samo ostao Hezonja,nadam se da će ovo lagano prebaciti
Nadam se da niste stigli odigrati Beala, odigrao je samo 8 min :oops:

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 11 apr 2016, 05:52

bambus je napisao/la:Sto se premiera tice,djelimicno je istina..
Sad ti je fazon Premier World Sport i Premier Sport kladionica..Nesto poput bet-live-a i sportplusa..
I sad ako si se ti uclanio u Premier World Sport samo u tim poslovnicama i mozes uplacivati,odnosno isplacivati dobitke.Njih je vise jer su prvi poceli,ovo je tek nastalo..Udjes u aplikaciju i ides isplata,izbaci ti poslovnice u kojima mozes uplacivati,odnosno isplacivati novac.Takodjer mozes i iz drugih gradova vrsit uplate/isplate..A RS samo moze u svom entitetu. :mrgreen: Takodjer mozes se uclaniti i u ovaj drugi premier,dobit ces clanski i novi aktivacijski racun mozes otvorit.Cirkus,pa hajd.Kad udjes u premier nit znas koji ti je clanski,niti koja je poslovnica. :urnebes:
Kralju koji ti sada bude user name npr za stari je ime.prezime sta ide z novi i da li moze ostati ista email adresa hvala

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 apr 2016, 11:38

noviclan je napisao/la:
Kralju koji ti sada bude user name npr za stari je ime.prezime sta ide z novi i da li moze ostati ista email adresa hvala
Ne znam buraz fakat,ja sam ostao na premier world sport tako da nisam nista mjenjao,vecina je tih poslovnica.Tako da i tebi preporucujem ostani na kojoj jesi..A vjerovatno je ista procedura kao i sad.Siguran sam.Od mejla do usera.
!

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 11 apr 2016, 12:04

bambus je napisao/la:
noviclan je napisao/la:
Ne znam buraz fakat,ja sam ostao na premier world sport tako da nisam nista mjenjao,vecina je tih poslovnica.Tako da i tebi preporucujem ostani na kojoj jesi..A vjerovatno je ista procedura kao i sad.Siguran sam.Od mejla do usera.
Ja sam neki dan napravio sebi racun u Premier sport kladionici, a imao sam u Premier world....ne mozes isto ime koristit, kao ni isti mail...meni je stari racun bio ime.prezime.....novi racun sam takodjer tako pokusao, nije moglo, pa sam samo stavio imeprezime(bez tacke izmedju xD )....i mail novi moras pravit :)

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 11 apr 2016, 12:57

slika
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 apr 2016, 13:55

jopaa7 je napisao/la:Dok se ne obore kvote ili dok ne povecaju granicu, a svakako su danas tekme u ranijim terminima pa se moze nesto i pogledati, pogotovo SAS i GSW
6,5 - Hezonja VIŠE @1,85 PSK
Orlando je ispao iz utrke za playoff i ocekuje se da Hezonja dobije dobru minutazu veceras, osobno ocekujem bar 20 minuta za njega sto je svakako dosta da prede ovu granicu. Zadnjih 10 tekmi igra prosjecno oko 22 minute. Igrali medusobno prije 2 dana, u 23 min zabio 9 poena. Veceras bi trebao biti starter i ocekujem da prede ovu malu granicu pa vec do poluvremena.
U prilog ovom paru ide i sto je Oladipo upitan za veceras i vjerojatno nebi trebao nastupiti ali treba jos pricekati s tim vijestima.
Takoder bi probao i njegovog kolegu iz Orlanda
16,5 - Fournier VIŠE @1,85 PSK
U zadnjih 10 tekmi igra 33 min i postize 18 poena, a u zadnjih 5 tekmi je to ipak nesto vise, cak 37 min i 22 poena u prosjeku. U tih 5 tekmi je 4 puta isao preko ove granice. Zadnju je protiv Miamia odigrao prije 2 dana, cak 46 minuta i 28 poena. Izostankom Oladipa ova dva para su jako dobar pick i vrijedi pokusati.

slika slika
Lagano :cool:

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la titi14oldschool » 11 apr 2016, 15:22

stulic89 je napisao/la:slika
Odlican,samo mi ocaj Besiktas bode oci...ide nesto ovako samo Besiktas na vise od 2 gola

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.