FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da je vrijeme da i Dulja pogodi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Današnjom pobjedom i teoretski osigurati opstanak. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- molotovljev
ZeroStyle je napisao/la:Ako mozemo citati tvoja sranja sto nebi i njegova?Bar momak pise pametno za razliku od mnogih drugihmolotovljev je napisao/la:Vidim, indijanac sa plavim avatarom još uvijek slobodno piše po temi.Plavušane, rečeno ti je da se prebaciš na opšte disk.
Razvališe maratonci temu... rastjeraše i ono malo ozbiljnih pitara što je pisalo, još su i Hilmu gurnuli u stranu.
PITARI SMO BORDO KRVI UVIJEK ĆEMO BITI PRVI

..i tako redom dan za danom
na javnim mjestima s gitarom
naravno da uvijek neko dođe
da me čuje makar i kradom
ništa mi više nije važno
našao sam dobar bend
želim samo da sviram
da se otkačim i to je sve...

F.K.SARAJEVO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
2:0 lagano
Titula, moguće je
Titula, moguće je

-
- Kontakt:
al je prgav ovaj varesanovic , kad se sjetim onog sukoba sa listicom na kosevu , ne znam s kim se tacno mirza pomarisao 

Delač nakon dvije decenije staje na go i u 5' prima gol iz slobodnog udarca i počinju psovke sa istoka.
Džemo nakon siledžijskog ponašanja vadi nož iz štucne i bode sudiju zbog žutog kartona, prethodno je Obradoviću slomio tibiu.
Dulja nakon tri 100%-tne prilike prima salvu psovki i zvižduka i napušta igru u 70'. Umjesto njega u igri je Čataković.
Mali Čataković prvo matira oronulog Avdukića u 81', pa onda u 85' i istok biva u plamenu uz uzvike: "Dino, ostani !"

Džemo nakon siledžijskog ponašanja vadi nož iz štucne i bode sudiju zbog žutog kartona, prethodno je Obradoviću slomio tibiu.
Dulja nakon tri 100%-tne prilike prima salvu psovki i zvižduka i napušta igru u 70'. Umjesto njega u igri je Čataković.
Mali Čataković prvo matira oronulog Avdukića u 81', pa onda u 85' i istok biva u plamenu uz uzvike: "Dino, ostani !"

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Biće strim na ofišl kanalu FK Sarajevo ili sport 1 tačka ba , tako da neće biti patnje sa slušanjem Velida Spahe .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A jest dohla vani, valja traziti zimsku jaknu. 

Da se podsjetišHeraklitMracni je napisao/la:al je prgav ovaj varesanovic , kad se sjetim onog sukoba sa listicom na kosevu , ne znam s kim se tacno mirza pomarisao
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj Dede seljaka kako udara s ledja.pitic je napisao/la:Da se podsjetišHeraklitMracni je napisao/la:al je prgav ovaj varesanovic , kad se sjetim onog sukoba sa listicom na kosevu , ne znam s kim se tacno mirza pomarisao

Možda bi ga naši i stavili ali nedaju ovi iz Chelsea,kao rano je još uvijek za ligašku utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
VOLIM VOLIM VOLIM

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne budu li danas 3 boda, Celo nemoj da te vidim na ljeto na Kosevu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Danas svi na istok, izgovora nema
Duge gaće 1987.
Jutros je bio termin, sad tekma na Koševu i šlag na tortu je Defter hefte, u 20.00 h. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja tako zamisljam jedan dzennetski dan!High je napisao/la:Duge gaće 1987.Jutros je bio termin, sad tekma na Koševu i šlag na tortu je Defter hefte, u 20.00 h.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: adem993, kogmagie46, Pantelija i 95 gostiju.