Sportski komentatori

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 01:36

Dobro, navikli smo na njegove greške(dovoljno je sjetiti se meča Barcelona - Inter u grupnoj fazi), ali moram priznati da je povisio glas za koji decibel, pa nije više onako "umiljat", te da jedva čeka da se završi utakmica, pa da može otići sa ženom na sjelo. :mrgreen:

Ponavljam se, ali Marjan je tatica svim ovim komentatorima. Ok, nekome smeta boja glasa, nekome to što ide u neku krajnost, ali činjenica je da je on trenutno broj jedan u regionu, a to mu niko ne može osporiti, pa čak ni umirovljeni Božo Sušec. Kao da je problem biti 2 sata na netu prije negoli krene prenos neke utakmice, pa da se dođe do nekih osnovnih informacija o pojedinom igraču, stadionu, selektoru...Naravno da jeste, jer, ipak je bolje to vrijeme provoditi u kladionici i ispunjavati tikete, te piti Coca Colu sa onim moronima koji vode "sportski" program na BHT-u i FTV-u. Sramota, no nismo ništa bolje ni zaslužili.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2010, 09:28

Bosnier je napisao/la:Ko prenosi Srbija - Gana ?
FTV i RTRS
Po nekom redu trebao bi komentarisati Marijan ili da ubace nekog komentatora sa RTRS-a

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 13 jun 2010, 12:11

Srbiju Marijan neće prenositi 100%...**** me svak ako se to desi...a ja ga i onako ne volim..radije ću slušati Spahu ili Šuku,bar ću se moći skoncetrisat na utakmicu,a ne na njihov glas...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 13 jun 2010, 15:48

Bily Piton je napisao/la:Srbiju Marijan neće prenositi 100%...**** me svak ako se to desi...a ja ga i onako ne volim..radije ću slušati Spahu ili Šuku,bar ću se moći skoncetrisat na utakmicu,a ne na njihov glas...
Prenosti će Ćorsović :mrgreen:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 15:54

Ovaj Cosovic vodi mec,ima da umre od radosti kad Srbiji krene u napad,kad zagalami nadmasice Marjana :mrgreen:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2010, 15:55

Poznaje li neko reprezentaciju Afrike :o :oops: :?: :mrgreen:

HuLYGaN
Kontakt:

Post Postao/la HuLYGaN » 13 jun 2010, 16:01

Marjan je komentarisao koliko sam ja primjetio samo jednu utakmicu. Da li to znaci da su ga izbacili? Hoce li i dalje komentarisati Mundijal ?

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jun 2010, 16:10

al jbg sad bi nama trebalo smetat sto komenatarise ovaj tekmu gana-srbija na ftv,i sad bi ga mi trebali zvat ftv i rec da se promjeni komeentator na poluvremenu,pa neznam sta kome smeta,svima je jasno da ljudi nisu zvali rtrs,i svi znaju ko je naredio da se promjeni marijan,a neznam ni sto bi nam trebo smetat ovaj "srbin" covjek normala prenosi,i svak radi svoj poso,al takav smo mi narod nista nemoze normalno
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jun 2010, 16:11

Jestel culi sta se ovaj balvan izvali,kaze Srbija prvi nastup na SP imala u Urugvaju,pa tad je postojala Jugoslavija,SRbiji je ovo prvo SP pod njenim imenom,joj kakav debil u pm.

Nakon ovo izjave ostao sam bez rijeci !
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jun 2010, 16:24

bad_boy je napisao/la:Jestel culi sta se ovaj balvan izvali,kaze Srbija prvi nastup na SP imala u Urugvaju,pa tad je postojala Jugoslavija,SRbiji je ovo prvo SP pod njenim imenom,joj kakav debil u pm.

nista hajmo zvat ftv,rec da se skloni na poluvremenu ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 jun 2010, 16:26

bad_boy je napisao/la:Jestel culi sta se ovaj balvan izvali,kaze Srbija prvi nastup na SP imala u Urugvaju,pa tad je postojala Jugoslavija,SRbiji je ovo prvo SP pod njenim imenom,joj kakav debil u pm.

Nemoj bezveze pricat' , covjek je lijepo rekao da je tada nastupila kao Kraljevina Jugoslavija.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Jedinstvo-Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo-Bihac » 13 jun 2010, 16:29

Genghis je napisao/la:

Nemoj bezveze pricat' , covjek je lijepo rekao da je tada nastupila kao Kraljevina Jugoslavija.
da, i rekao je da su tad svi srbi nastupali za jugoslaviju...ne shvatam samo kako je mogao sve uspjehe i neuspjehe jugoslavije prisvojiti srbiji, je li se to tako inace radi sa raspadnutim drzavama?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 jun 2010, 16:35

elninho_resTO je napisao/la:

nista hajmo zvat ftv,rec da se skloni na poluvremenu ;)
Haman sam vec zvao :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 jun 2010, 16:36

Nije on to prisvajao, to je tako isto kao što je Rusija nasljedila sve uspjehe SSSR-a, i UEFA i FIFA to priznaju kao uspjehe današnje Srbije. I meni je draži Marjan ali ne treba tražiti dlaku u jajetu i žaliti se na nešto bez razloga.

Jedinstvo-Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo-Bihac » 13 jun 2010, 16:41

Genghis je napisao/la:Nije on to prisvajao, to je tako isto kao što je Rusija nasljedila sve uspjehe SSSR-a, i UEFA i FIFA to priznaju kao uspjehe današnje Srbije. I meni je draži Marjan ali ne treba tražiti dlaku u jajetu i žaliti se na nešto bez razloga.
zasto se ja ne bih zalio na komentatora koji bi trebao biti neutralan posto jedina drzava za koju bi jedan komentator na drzavnoj televiziji trebao navijati jest bih...meni on ne smeta ali mislim da bi na ftvu trebao biti marijan ili kemo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 jun 2010, 16:50

Jedinstvo-Bihac je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Nije on to prisvajao, to je tako isto kao što je Rusija nasljedila sve uspjehe SSSR-a, i UEFA i FIFA to priznaju kao uspjehe današnje Srbije. I meni je draži Marjan ali ne treba tražiti dlaku u jajetu i žaliti se na nešto bez razloga.
zasto se ja ne bih zalio na komentatora koji bi trebao biti neutralan posto jedina drzava za koju bi jedan komentator na drzavnoj televiziji trebao navijati jest bih...meni on ne smeta ali mislim da bi na ftvu trebao biti marijan ili kemo
Da prenosi samo na RTRS-u navijao bi sigurno ko lud, ovako je prilično objektivan :mrgreen: :mrgreen: .A naravno da se mene pita Marjan svako utakmicu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2010, 16:57

HuLYGaN je napisao/la:Marjan je komentarisao koliko sam ja primjetio samo jednu utakmicu. Da li to znaci da su ga izbacili? Hoce li i dalje komentarisati Mundijal ?
pa iskreno ne bi me iznenadilo da ode, ali mislim da ce on komentarisati narednu utakmicu koju budu prenosili FTV i RTRS, jer su se svi ostali izredali
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 13 jun 2010, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jun 2010, 16:57

koji su balvani ovi komentatori od marijana do ovog sad sto prenosi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 13 jun 2010, 17:00

On bi trebao prenositi jos 9 utakmica do kraja prvenstva, tako kazu.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 jun 2010, 17:01

drago ćosić se izvali da je najlošije poluvrijeme na prvenstvu. baš objektivno od hrvatskoga komentatora. ljubomora je čudna stvar

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.