SP - Grupa C

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko prolazi u zavrsnicu?

Engleska
139
46%
Slovenija
40
13%
SAD
82
27%
Alzir
41
14%

Ukupno glasova: 302

harishp
Kontakt:

Re: SP - Grupa C

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 15:45

Lahko prihajaju. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 15:47

Ko je sretan ni u hali nije gladan. :D
Slovenci dosli do pobede, po nekoma zasluzeno, a po nekome su Alzirci trebali uzeti ovo. Kako god komsije se priblizavaju osmini.
Ocigledno da lopta pravi velike probleme golmanima. Nisu se dzaba zalili.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 jun 2010, 15:48

Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...

Kako god, ovdje bi osim prolaza Engleske i USA sve bilo iznenadjenje... No kako ovi slovenci imaju nafake, mozda se provuku protiv Amerikanaca, ako se budu branili kako treba i budu imali srece..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 15:49

**** ti to, janezi mlatnuše alžirce u igri bez igre...ali tri bobe su na kontu, ko te pita kako se igralo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 15:55

_dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...

Kako god, ovdje bi osim prolaza Engleske i USA sve bilo iznenadjenje... No kako ovi slovenci imaju nafake, mozda se provuku protiv Amerikanaca, ako se budu branili kako treba i budu imali srece..
Kamo puste srece da i mi budemo ovakve ''katastrofe''.
A mi kobajagi njih deknemo u jaranskim mecevima.A jel treba negdje maketi nigdje nas.
Slovenci vazda to bez puno komplikacija.
Rezultat se pise,zaebi ljepotu i kombinacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 13 jun 2010, 15:56

_dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...

ja zivim u sloveniji i gledo sam tekmu stvarno jedna katastrofalna igra slovenije nisam vidio slabije tekme nijhove repke al sve u svemu mislim da zasluzeno ......daj mao ljudi pogledajte koju odbranu imaju a ne ko mi u 2 utk primimo 7golova a oni u cjelim kvalifikacijama samo 4 gola primili

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jun 2010, 15:59

Slovenija - USA 0:0 i prolaze Slovenci i Englezi, to je to.. Zakljucajte temu.. :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 16:00

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:

ja zivim u sloveniji i gledo sam tekmu stvarno jedna katastrofalna igra slovenije nisam vidio slabije tekme nijhove repke al sve u svemu mislim da zasluzeno ......daj mao ljudi pogledajte koju odbranu imaju a ne ko mi u 2 utk primimo 7golova a oni u cjelim kvalifikacijama samo 4 gola primili
To je tacno...janezi bar imaju pristojnu odbranu i igrace koji trce, ne primaju golove ko idioti...zato i jesu prošli ruse u baražu...nema uspjeha bez normalne i pristojne odbrane .
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 13 jun 2010, 16:06

gremo na lasko,svaka cast...

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 16:19

Gremo na Laško :mrgreen:
Kako reci svaka čast kad su na jedvite jade pobijedili, al eto čestitke ;)

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 13 jun 2010, 16:23

Dinamitaš je napisao/la:Gremo na Laško :mrgreen:
ma svaka cast na pobjedi,to je njima ko da su uzeli mundijal,al igra im je truba sto jest jest

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 13 jun 2010, 16:32

zolaTM je napisao/la:
Dinamitaš je napisao/la:Gremo na Laško :mrgreen:
ma svaka cast na pobjedi,to je njima ko da su uzeli mundijal,al igra im je truba sto jest jest
pa kazem i ja stvarno katastrofalna predstava nisam slabije tekme njihove gledo sigurno da ce bolje odigrati protiv
amera bilo bi dobro i 1 bod

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 jun 2010, 16:39

Bravo Slovenci. Gazite boraniju!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 jun 2010, 16:55

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:

Niti su oni imali brate grupu priblizno jaku nasoj kvalifikacijama, niti su u barazu imali jaceg protivnika @hare.
Ne trazim opravdanje za nase, no cinjenica je da su bili nafakali pravo tokom dosadasnje avanture SP 2010
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 13 jun 2010, 17:09

tax je napisao/la:ovo prvenstvo je fuj
ali bas fuj
ali stvarno fuj
hebem ti trubu i divljaka afrikanca i sretnog slovenca
Ja moram skroz da stisam tv zbog cobana :x

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 jun 2010, 17:15

Bravo Janezi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 jun 2010, 17:25

svaka čast slovencima ipak pobjeda je pobjeda ali ljudi one trube ubiše pa ja nikako nisam čuo da iko navija samo se čuju ona ****
.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 13 jun 2010, 18:05

sta reci o rob greenu, ipak je to kvalitet west h*ma 8-) . slovenci na guzove dobili alzirce, ovim rezultatom su sebi dali pravu sansu da budu medju dva najbolja tima u ovoj grupi!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 13 jun 2010, 18:11

Čsetitke 2 bih-a repki :P ;) sretno im.Zanimljivo protiv Amera ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 14 jun 2010, 00:23

znali neko zasto su alzirci ofarbali u plavu boju frizzz ? :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.