SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa C
Lahko prihajaju. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je sretan ni u hali nije gladan.
Slovenci dosli do pobede, po nekoma zasluzeno, a po nekome su Alzirci trebali uzeti ovo. Kako god komsije se priblizavaju osmini.
Ocigledno da lopta pravi velike probleme golmanima. Nisu se dzaba zalili.....

Slovenci dosli do pobede, po nekoma zasluzeno, a po nekome su Alzirci trebali uzeti ovo. Kako god komsije se priblizavaju osmini.
Ocigledno da lopta pravi velike probleme golmanima. Nisu se dzaba zalili.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...
Kako god, ovdje bi osim prolaza Engleske i USA sve bilo iznenadjenje... No kako ovi slovenci imaju nafake, mozda se provuku protiv Amerikanaca, ako se budu branili kako treba i budu imali srece..
Kako god, ovdje bi osim prolaza Engleske i USA sve bilo iznenadjenje... No kako ovi slovenci imaju nafake, mozda se provuku protiv Amerikanaca, ako se budu branili kako treba i budu imali srece..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
**** ti to, janezi mlatnuše alžirce u igri bez igre...ali tri bobe su na kontu, ko te pita kako se igralo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kamo puste srece da i mi budemo ovakve ''katastrofe''._dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...
A mi kobajagi njih deknemo u jaranskim mecevima.A jel treba negdje maketi nigdje nas.
Slovenci vazda to bez puno komplikacija.
Rezultat se pise,zaebi ljepotu i kombinacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ja zivim u sloveniji i gledo sam tekmu stvarno jedna katastrofalna igra slovenije nisam vidio slabije tekme nijhove repke al sve u svemu mislim da zasluzeno ......daj mao ljudi pogledajte koju odbranu imaju a ne ko mi u 2 utk primimo 7golova a oni u cjelim kvalifikacijama samo 4 gola primili_dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slovenija - USA 0:0 i prolaze Slovenci i Englezi, to je to.. Zakljucajte temu.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To je tacno...janezi bar imaju pristojnu odbranu i igrace koji trce, ne primaju golove ko idioti...zato i jesu prošli ruse u baražu...nema uspjeha bez normalne i pristojne odbrane .{Horde ZL@}1987 je napisao/la:ja zivim u sloveniji i gledo sam tekmu stvarno jedna katastrofalna igra slovenije nisam vidio slabije tekme nijhove repke al sve u svemu mislim da zasluzeno ......daj mao ljudi pogledajte koju odbranu imaju a ne ko mi u 2 utk primimo 7golova a oni u cjelim kvalifikacijama samo 4 gola primili_dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
gremo na lasko,svaka cast...
Gremo na Laško
Kako reci svaka čast kad su na jedvite jade pobijedili, al eto čestitke

ma svaka cast na pobjedi,to je njima ko da su uzeli mundijal,al igra im je truba sto jest jestDinamitaš je napisao/la:Gremo na Laško![]()
-
- Kontakt:
pa kazem i ja stvarno katastrofalna predstava nisam slabije tekme njihove gledo sigurno da ce bolje odigrati protivzolaTM je napisao/la:ma svaka cast na pobjedi,to je njima ko da su uzeli mundijal,al igra im je truba sto jest jestDinamitaš je napisao/la:Gremo na Laško![]()
amera bilo bi dobro i 1 bod
Bravo Slovenci. Gazite boraniju!
Niti su oni imali brate grupu priblizno jaku nasoj kvalifikacijama, niti su u barazu imali jaceg protivnika @hare.{Horde ZL@}1987 je napisao/la:ja zivim u sloveniji i gledo sam tekmu stvarno jedna katastrofalna igra slovenije nisam vidio slabije tekme nijhove repke al sve u svemu mislim da zasluzeno ......daj mao ljudi pogledajte koju odbranu imaju a ne ko mi u 2 utk primimo 7golova a oni u cjelim kvalifikacijama samo 4 gola primili_dreamer_ je napisao/la:Neko ce reci ljubomora ili tako nesto, no ovi slovenci su stvarno katastrofa, pa ljudi s igracem vise ne mogu da naprave pritisak od 5 minuta. Milion pogresnih pasova, katastrofa igra. Alzirci su bili bolji, moze se reci da su sami sebe pobijedili...
Ne trazim opravdanje za nase, no cinjenica je da su bili nafakali pravo tokom dosadasnje avanture SP 2010
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja moram skroz da stisam tv zbog cobanatax je napisao/la:ovo prvenstvo je fuj
ali bas fuj
ali stvarno fuj
hebem ti trubu i divljaka afrikanca i sretnog slovenca

svaka čast slovencima ipak pobjeda je pobjeda ali ljudi one trube ubiše pa ja nikako nisam čuo da iko navija samo se čuju ona ****
.
sta reci o rob greenu, ipak je to kvalitet west h*ma
. slovenci na guzove dobili alzirce, ovim rezultatom su sebi dali pravu sansu da budu medju dva najbolja tima u ovoj grupi!

- Legenda_BiH
- Kontakt:
znali neko zasto su alzirci ofarbali u plavu boju frizzz ? 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.