FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A stvarno šta ćemo mi svake godine u Europi , budimo humani nek malo igraju i drugi .Vidjeli ste ove sezone kako nas sustiže umor od Europe kad se daleko dogura pa u svakom drugom wolffuckingplaceu kiksamo . Odmorit ovo ljeto , dobro se pojačat i udarit na polufinale kupa minimum i drugo mjesto .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma pusti tu priču šta trebamo gledati u evropi tipove puput dojke i slim gardarobe Mulalića.Besic je napisao/la:A stvarno šta ćemo mi svake godine u Europi , budimo humani nek malo igraju i drugi .Vidjeli ste ove sezone kako nas sustiže umor od Europe kad se daleko dogura pa u svakom drugom wolffuckingplaceu kiksamo . Odmorit ovo ljeto , dobro se pojačat i udarit na polufinale kupa minimum i drugo mjesto .![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
U 11 dosadašnjih međusobnih duela sa bijeljencima imamo devet pobjeda i dva poraza uz 33 datih i 7 primljenih golova. Pa možemo reći da su oni protivnik koji nam baš leži. Zadnji put od njih smo poraženi u Bijeljini u sezoni 2012./2013. Zadnji gol su nam postigli u maju 2014. godine, u utakmici koja nama nije značila ništa, a na golu nam je debitovao Emir Plakalo. Kada pogledamo u prošlost možemo biti mirni, međutim oni ove sezone igraju jako tvrdo u gostima i dobar dio prvenstva su bili jedna od najboljih gostujućih ekipa. Ne strahujemo do njih ali u svakoj utakimici moramo biti maksimalno ozbiljni. Jer nam je svaka do kraja ključna i kiks u bilo kojoj bi značio i definitivni oproštaj od odbrane naslova prvaka.
Treba biti realan i nakon pregleda svih naših rezultata ove sezone treba reći da mi tu titulu i nismo zaslužili. Sa gostovanja smo donijeli samo 15 bodova od mogućih 36, manje od 50%, a ni kod kuće nismo 100%-tni. Međutim dok šanse postoje treba se nadati i raditi na ostvarenju cilja.
Interesantna stvar iz prvog dijela sezone je da smo upravo na gostovanju u Bijeljini ostvarili prvu gostujuću pobjedu, a sa klupe nas je vodio upravo Hurtić. Neka sutra nastavi.
Očekujem izmješanu postavu, skup mladosti i iskustva.
Ono što je bitno za nas naviječe je da sutra podržimo ekipu u veoma bitnoj utakmici. Sve ostale strukture kluba ostaviti po strani samo se koncentrisati na teren i 11 momaka koji sutra budu istrčali na teren stadiona Asim Ferhatović Hase. A sav onaj negativni protisak usmjeriti ka protivniku, ne ni na upravu ni na naše igrače, nego na protivnika.
OZBILJNO DO NOVA TRI BODA.
Treba biti realan i nakon pregleda svih naših rezultata ove sezone treba reći da mi tu titulu i nismo zaslužili. Sa gostovanja smo donijeli samo 15 bodova od mogućih 36, manje od 50%, a ni kod kuće nismo 100%-tni. Međutim dok šanse postoje treba se nadati i raditi na ostvarenju cilja.
Interesantna stvar iz prvog dijela sezone je da smo upravo na gostovanju u Bijeljini ostvarili prvu gostujuću pobjedu, a sa klupe nas je vodio upravo Hurtić. Neka sutra nastavi.
Očekujem izmješanu postavu, skup mladosti i iskustva.
Ono što je bitno za nas naviječe je da sutra podržimo ekipu u veoma bitnoj utakmici. Sve ostale strukture kluba ostaviti po strani samo se koncentrisati na teren i 11 momaka koji sutra budu istrčali na teren stadiona Asim Ferhatović Hase. A sav onaj negativni protisak usmjeriti ka protivniku, ne ni na upravu ni na naše igrače, nego na protivnika.
OZBILJNO DO NOVA TRI BODA.
Prognoza za sutra 4:0 
EDIT: Radovac, Benko i Catakovic 2

EDIT: Radovac, Benko i Catakovic 2

Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 09 apr 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
Radovac, Benko 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kuci se ne smiju bodovi prosipati 

-
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sutra radnika shvatiti ozbiljno njima respect , nama tri boda, prava na kiks nemamo ni snu ! 

04.10.2009 !!
jel se meni ucinilo ili je celo danas rekao da je sutra jedna od laksih utakmica za njih 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Hajmo sad svi po Hadze namaz klanjati. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Boja dresa boja stresa

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A zamisli isfura kad ne bi izasli u evropu, sa onim 'kupi stolicu za evropsku grbavicu'. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zamisli mi ne izadjemo? Pustimo se drugih!rasavoje je napisao/la:A zamisli isfura kad ne bi izasli u evropu, sa onim 'kupi stolicu za evropsku grbavicu'.
Danas po 3b abd, evo i ova kisa je stala, valjda nece vise.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma sala, dragi su oni meni na neki svoj nacin.FrancescoTotti je napisao/la: Zamisli mi ne izadjemo? Pustimo se drugih!
Danas po 3b abd, evo i ova kisa je stala, valjda nece vise.

A posto se pravis pametan, da Bog da pokis'o danas k'o mis!

Ej dečki kakva ste vi to škvadra , mir molim.
Do zadnjeg danaaa života mog, samo Uprava!!!! 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, MaroonBjelave, Varijantas8 i 28 gostiju.