FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prvo nauci se osnovnoj kulturi pirke , optuzivati nekoga a pri tome nemas pojma je ruzno sa svoje strane , Frutek to je Stevo Nikolic
a osim toga vidjen je danas sa Glavasem a vec dugo se spekulise njegovim povratkom , doduse ako da Zeljo para vise od ovoga sto Sloboda moze ponuditi mozda i potpise na 2 europske utakmice , ko zna ali djete Slobode momak koji je odrastao na Tusnju i koji voli Slobodu .. svi znaju da izabere nekoga prije nje cisto sumnjam .. a ovo sam cuo da je bas bas vrlo blizu .. ali .. to sada do uprave zavisi ...

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Cuspajz je napisao/la:joj likova navijaju za slobodu neznaju koje stanisa nikolic,pirke i ja bi volio da ga vidim na grb ali sloboda je njegov klub u bih i ako se vec vraca u bih logicno je da mu je u opcijama jos sa evropskim ambicijama koliko vidim tako da mi ne lici na dezinformaciju nego jednostavo ko da vise
On igro za Slobodu 2006 znači kad sam ja imo 12 godina **** ne znam za njega

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Evo citam sad Nikolic izmedju Slobode i Zeljeznicara,al blizi je crveno-crnom dresu,mada treba sacekat i vidjet sta ce se desit.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uh zadrzat vecinu postojecih igraca plus Drakul u odbranu , vratit Stanu na desnu stranu,dovest Cileta da zavrsi karijeru kod nas na lijevu,dovest Osmanagica i/li vratit Jahu plus jedan dobar spic
i eto titule 100%..
onda bi mogli pustit Bekica,Mujica i Slomica ..to je dolazak 5-6 igraca ,a odlazak 3,tacno kako je glavas rekao 3 igraca nam trebaju za titulu.

onda bi mogli pustit Bekica,Mujica i Slomica ..to je dolazak 5-6 igraca ,a odlazak 3,tacno kako je glavas rekao 3 igraca nam trebaju za titulu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Staniša Nikolić igra u istom klubu kao i Nikola Mikelini

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:joj likova navijaju za slobodu neznaju koje stanisa nikolic,pirke i ja bi volio da ga vidim na grb ali sloboda je njegov klub u bih i ako se vec vraca u bih logicno je da mu je u opcijama jos sa evropskim ambicijama koliko vidim tako da mi ne lici na dezinformaciju nego jednostavo ko da vise
ko to nezna ko je Stanisa Nikolic-Stana...care on je moj drug i Stani je i dan danas srce uz Slobodu vjeruj mi.Za zrinjski je igrao, ali u njegovom autu u Tuzli naravno uvjek je ostala zastavica Slobode .Mi u Tuzli nikada ga necemo zaboraviti i on nije kriv sto je napustio nas klub, vec nasa uprava.Gdje god on da igra on ce uvjek biti dobro primljen od strane navijaca, jer on je to zasluzio.Sto se tice njegovih igrackih sposobnosti, tu je jedan od naj kvalitetetnih bocnih igraca u ligi sasvim sigurno.Ukoliko u Zelju dodje bice veliko pojacanje za vas, ali ja se jos uvjek nadam da bi mozda Stana se ipak vratio u Tuzlu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:uh zadrzat vecinu postojecih igraca plus Drakul u odbranu , vratit Stanu na desnu stranu,dovest Cileta da zavrsi karijeru kod nas na lijevu,dovest Osmanagica i/li vratit Jahu plus jedan dobar spici eto titule 100%..
na kakvu lijevu stranu Cile... care Cile je kod nas igrao desno krilo i kod nas neka igra na krilu kao i ranije umjesto Slomica kojeg mozemo i pustiti da ide u Buducnost
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da ,lijevu stranu ,ljevak je,Bekic vjerovatno ide,iza njega Grado..a desno ofanzivno Stana(on je potracen igrac na beku,ali je silom prilika igrao tamo) ,iza njega Krasic ili Karadza.. slomic naravno da ide,ono nije nikakav igrac...Music i Nikolic desno bi ubili jedan drugog,a lijevo bi opet igrao neki zidar.Znam sta pricam i vidim, dje nam fali igrac i kakav nam fali igrac.
usput Music je i kod nas strugao po lijevoj strani,a desno Sadikovic pa Ahmetovic (poznat po tom sto sprinta u mjestu
)
usput Music je i kod nas strugao po lijevoj strani,a desno Sadikovic pa Ahmetovic (poznat po tom sto sprinta u mjestu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja kazem da je Music najbolji kao krilo bio i prava je steta sto nije ostao na toj poziciji citavu svoju karijeru.**** i Jahic iz zelje je bio napadac, pa evo ga sad u odbrani isti slucaj ipak su se snasli
...Uglavnom ja sam za to da ukoliko Music odluci se vratiti, da on bude nas krilni igrac, ukoliko posjeduje bar malo spretnosti i brzine koju je nekada imao.A na bekovima mozemo zadrzati Krasica i dovesti mozda Nikolica ukoliko bi i on zelio nazad ili ipak nekog treceg.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
evo najgore što ovaj lik koji nema ni 16 godina,se prije 2-3 dana prepirao s nama o tome kako je sloboda veliki klub s historijom,široki to nikad neće biti.....a lik rođen tamo 94-5 godine....pa smiješno jebote,što je najgore od svega je da takvi pripovijedaju o povijesti svoga kluba,ne mislim na sve navijače slobode,naravno na ovog fruteka...i neke druge..Frutek je napisao/la:Cuspajz je napisao/la:joj likova navijaju za slobodu neznaju koje stanisa nikolic,pirke i ja bi volio da ga vidim na grb ali sloboda je njegov klub u bih i ako se vec vraca u bih logicno je da mu je u opcijama jos sa evropskim ambicijama koliko vidim tako da mi ne lici na dezinformaciju nego jednostavo ko da vise
Znal ko kad pocinje liga ??? Uskoro krecu pripreme,a mi zasad samo Drakula doveli,pregovara se sa Nikolicem,vidjecemo dal ce sta biti.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
A jest ti Široki puno stariji od njega!Dabar je napisao/la:evo najgore što ovaj lik koji nema ni 16 godina,se prije 2-3 dana prepirao s nama o tome kako je sloboda veliki klub s historijom,široki to nikad neće biti.....a lik rođen tamo 94-5 godine....pa smiješno jebote,što je najgore od svega je da takvi pripovijedaju o povijesti svoga kluba,ne mislim na sve navijače slobode,naravno na ovog fruteka...i neke druge..Frutek je napisao/la:Cuspajz je napisao/la:joj likova navijaju za slobodu neznaju koje stanisa nikolic,pirke i ja bi volio da ga vidim na grb ali sloboda je njegov klub u bih i ako se vec vraca u bih logicno je da mu je u opcijama jos sa evropskim ambicijama koliko vidim tako da mi ne lici na dezinformaciju nego jednostavo ko da vise
A đe da znam?!
Ma problem je u tom što on priča o nekoj historiji a malac ima 15 godina jbt,tu naša po internetu drkat slobodine utakmice od prije 30 godina,i nama pripovijeda kako su igrali tu bivšu ligu,a ako neznaš nk Široki je osnovan 1945,nema veze kakvi su uspjesi bili,mi živimo za sad i za budućnost....još kad bi svi klubovi tako razmišljali bilo bi dobro,a ne samo zavisiti od prošlosti...
Ja mislim da vam je klub osnovan 1948. Nije se zvao Široki nego nešto kao Dabar ili tako nešto. Nije mogao ni biti Široki kad je bio u gradu koji se zvao Lištica. Osim toga 1945. pola lištice se krilo od partizana, nije im bilo do osnivanja fudbalskih klubova.Dabar je napisao/la:Ma problem je u tom što on priča o nekoj historiji a malac ima 15 godina jbt,tu naša po internetu drkat slobodine utakmice od prije 30 godina,i nama pripovijeda kako su igrali tu bivšu ligu,a ako neznaš nk Široki je osnovan 1945,nema veze kakvi su uspjesi bili,mi živimo za sad i za budućnost....još kad bi svi klubovi tako razmišljali bilo bi dobro,a ne samo zavisiti od prošlosti...
A đe da znam?!
Zvao se po nekoj rijeci tamo, mislim...Raz_ba je napisao/la:Ja mislim da vam je klub osnovan 1948. Nije se zvao Široki nego nešto kao Dabar ili tako nešto. Nije mogao ni biti Široki kad je bio u gradu koji se zvao Lištica. Osim toga 1945. pola lištice se krilo od partizana, nije im bilo do osnivanja fudbalskih klubova.Dabar je napisao/la:Ma problem je u tom što on priča o nekoj historiji a malac ima 15 godina jbt,tu naša po internetu drkat slobodine utakmice od prije 30 godina,i nama pripovijeda kako su igrali tu bivšu ligu,a ako neznaš nk Široki je osnovan 1945,nema veze kakvi su uspjesi bili,mi živimo za sad i za budućnost....još kad bi svi klubovi tako razmišljali bilo bi dobro,a ne samo zavisiti od prošlosti...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
93 godišteDabar je napisao/la:Ma problem je u tom što on priča o nekoj historiji a malac ima 15 godina jbt,tu naša po internetu drkat slobodine utakmice od prije 30 godina,i nama pripovijeda kako su igrali tu bivšu ligu,a ako neznaš nk Široki je osnovan 1945,nema veze kakvi su uspjesi bili,mi živimo za sad i za budućnost....još kad bi svi klubovi tako razmišljali bilo bi dobro,a ne samo zavisiti od prošlosti...

pa eto 93,uglavnom si premlad da bi pametovao nešto 

Ohladi jarane jebote i historija uživaj malo zajebavaj se kako ja ni 1% postova mi nemaju veze s vezomDabar je napisao/la:pa eto 93,uglavnom si premlad da bi pametovao nešto

Izgradnja Sjeverne tribine
Gdje je zapelo?
Da je sve išlo po planu ovih dana bi očekivali svečano otvaranje nove Sjeverne tribine na stadionu "Tušanj". Radovi su počeli u julu 2009. godine kada je i najavljeno da će trajati godinu dana. Godina je prošla, a dokle se stiglo, pokazuje fotografija.

Gdje je zapelo?
apelo je tamo gdje uvijek i zapinje, kod novca. Općina Tuzla je svoje aktivnosti oko rekonstrukcije stadiona započela u mirnija ekonomska vremena, a onda je globalna svjetska ekonomska kriza dogalopirala i u BiH. Novac za stadion bio je uplaniran u Budžet za 2009. godinu ali je pola od 2.150.000 KM i nestalo kroz smanjeno punjenje i rebalans Budžeta, usmjeren je na puno veće prioritete.
Od planirana 4 miliona KM, koliko je procijenjeno da će koštati Sjeverna tribina, pitanje je koliko je u proteklih godinu dana došlo do izvođača radova "Tehnograd d.o.o. za građevinarstvo i inženjering" Tuzla. Poštujući onu narodnu "koliko para, toliko i muzike", jasno je da je izgrađeno onoliko koliko je i plaćeno.
Iznos od 2.150.000 KM za rekonstrukciju stadiona predviđen je i u ovogodišnjem Budžetu. Uz činjenicu da smo na polovici 2010. godine pa je teoretski na toj poziciji do sada moglo biti obezbjeđeno milion KM, i činjenicu da je isto toliko moglo biti skupljeno prošle godine, do izvođača radova je u najboljoj varijanti stiglo 2 miliona KM, a to je duplo manje od planirane vrijednosti Sjeverne tribine.
Kritičari spore izgradnje Sjeverne tribine, a ima ih podosta, mogu sebi dati za pravo da ne uvažavaju činjenice, ali istina to ne može. Istina je da je Općina u ovaj projekat uložila koliko je mogla do ovog trenutka, a to nije ni pola od potrebnog iznosa. Istina je i da Kanton, koji je direktno nadležan za sport i sportsku infrastrukturu, za tuzlanski stadion nije uložio ni marku. Federacija takođe.
Treba biti realan. Stadion Tušanj ne zanima ni Kanton ni Federaciju, Sjeverna tribina će biti završena kad Općina obezbjedi potrebna 4 miliona. Kad će se to desiti? Do kraja ove godine, uz novac iz prethodne, investirani iznos u Sjevernu tribinu mogao bi dostići oko 3 miliona. Nedostajući milion se može skupiti tek u narednoj godini, i kako stvari sada stoje, završetak radova se može očekivati tek u drugoj polovici 2011. godine.
Gdje je zapelo?
Da je sve išlo po planu ovih dana bi očekivali svečano otvaranje nove Sjeverne tribine na stadionu "Tušanj". Radovi su počeli u julu 2009. godine kada je i najavljeno da će trajati godinu dana. Godina je prošla, a dokle se stiglo, pokazuje fotografija.
Gdje je zapelo?
apelo je tamo gdje uvijek i zapinje, kod novca. Općina Tuzla je svoje aktivnosti oko rekonstrukcije stadiona započela u mirnija ekonomska vremena, a onda je globalna svjetska ekonomska kriza dogalopirala i u BiH. Novac za stadion bio je uplaniran u Budžet za 2009. godinu ali je pola od 2.150.000 KM i nestalo kroz smanjeno punjenje i rebalans Budžeta, usmjeren je na puno veće prioritete.
Od planirana 4 miliona KM, koliko je procijenjeno da će koštati Sjeverna tribina, pitanje je koliko je u proteklih godinu dana došlo do izvođača radova "Tehnograd d.o.o. za građevinarstvo i inženjering" Tuzla. Poštujući onu narodnu "koliko para, toliko i muzike", jasno je da je izgrađeno onoliko koliko je i plaćeno.
Iznos od 2.150.000 KM za rekonstrukciju stadiona predviđen je i u ovogodišnjem Budžetu. Uz činjenicu da smo na polovici 2010. godine pa je teoretski na toj poziciji do sada moglo biti obezbjeđeno milion KM, i činjenicu da je isto toliko moglo biti skupljeno prošle godine, do izvođača radova je u najboljoj varijanti stiglo 2 miliona KM, a to je duplo manje od planirane vrijednosti Sjeverne tribine.
Kritičari spore izgradnje Sjeverne tribine, a ima ih podosta, mogu sebi dati za pravo da ne uvažavaju činjenice, ali istina to ne može. Istina je da je Općina u ovaj projekat uložila koliko je mogla do ovog trenutka, a to nije ni pola od potrebnog iznosa. Istina je i da Kanton, koji je direktno nadležan za sport i sportsku infrastrukturu, za tuzlanski stadion nije uložio ni marku. Federacija takođe.
Treba biti realan. Stadion Tušanj ne zanima ni Kanton ni Federaciju, Sjeverna tribina će biti završena kad Općina obezbjedi potrebna 4 miliona. Kad će se to desiti? Do kraja ove godine, uz novac iz prethodne, investirani iznos u Sjevernu tribinu mogao bi dostići oko 3 miliona. Nedostajući milion se može skupiti tek u narednoj godini, i kako stvari sada stoje, završetak radova se može očekivati tek u drugoj polovici 2011. godine.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pun mi je qurac seljaka koji su u nasoj carsiji ebem li im sve .... pa kad nemaju dva covjeka koji su iz tuzle u nasoj opstini, logicno je da ih boli **** za nama i za stadion i Slobodu.Sloboda nebi bilo ovdje gdje je sada,da imamo nase ljude iz carsije u opstini, upravi i td.Ma zivio SELIM BESLAGIC!!!!!!!!!!....Dok je Beslagic bio tu sport u tuzli je cvijetao.U jednoj godini smo znali imati Slobodu Ditu u borbi za titule,Sloboda Solana prvak,Jedinstvo kosarka prvak , Jedinsyvo rukomet, prvak,Odbojkasice Tuzle prvak, i td.Imamovicu svaka cast za sve sot je ucinio da nas grad, ali ja mu se naserem u usta za sve lose sto je donjeo nasem sportu.Jos jednom kazem zivio SELIM BESLAGIC on je covjek koji nam je cak u Kupu Radivoja Korac kad aje Sloboda Dita igrala u Zagrebu- u dvorani Kutija Sibica protiv Zagreba, snosio dio troskova za put.Obezbjedili su nam buseve i td.Danas je ipak drugo vrijeme to ne mozes ni ocekivati, jer ono je bila mozda 1998, ali barem ocekujemo da grad i kanton pomognu ove nase klubove
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.