FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

krmpotich
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la krmpotich » 09 apr 2016, 11:17

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala puno. Znas li ko je bend ovo ?
Redovan na tribini, Čampi car :kafa:
[youtube][/youtube]

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2016, 11:18

zlajci je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Realno,ovi što prozivaju Lukavčane na fazon "seljoberi",eh baš takvi i jesu seljaci,vi ste seljadijo, vas pola sišli sa brda u grad Tuzlu,i prodajete muda nekom,a nemate ni škole završene, pogledajte malo grafite u Lukavcu od strane vaših članova,jel se objavljivalo negdje možda? Ne.. skidate parole vezano za utakmicu koje vise po gradu bzvz,jel vas ko prozivao? Ne.. tako da o moralu,o kodeksu vi seljoberi koji i niste pravi tuzlaci ni riječi da ne govorite..Pravi tuzlaci se ne ponašaju na nivou toliko niskim na kojem ste vi (pojedini)..vratite se na brdo sa kojeg ste i sišli u grad Tuzla,molim lijepo!
Svaka čast na postu.

Zoom, ne zamjeri ovom našem levatu. On nema pojma da ti imaš više odgledane Slobode nego on.
Javi se kad dolaziš na Tušanj.Pozz
Ma i tek rodjena beba ima vise staza na Tusnju od mene.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2016, 11:25

ČAMPI CAR,JEDAN JE OD NAS
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 apr 2016, 11:27

staragarda je napisao/la:ČAMPI CAR,JEDAN JE OD NAS
+1....ekstra dobar momak....
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 11:29

sloboda72 :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

HAJDEEE BUDALEEEEEEE IDEMOOO PO NOVA 3 BODAAA
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2016, 11:30

Skver je napisao/la:
Roker starog kova,sjedio do mene u busu kad smo krenuli na putesestvije u vrapcice... Živa legenda plako sam mu...:tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 apr 2016, 11:40

Lagano danas.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 apr 2016, 11:45

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Roker starog kova,sjedio do mene u busu kad smo krenuli na putesestvije u vrapcice... Živa legenda plako sam mu...:tokralju: :tokralju:
čudo nije pičio sa svojim roza polom :urnebes: :urnebes: Čampi je extra lik :thumbup:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 09 apr 2016, 11:45

Iraola je napisao/la:Kao prvo ako je istina da je išaran plavom bojom ne mora značiti da je neko iz Lukavca i da je uopšte neki navijač bilo kojeg kluba. Prije par mjeseci grafit SIOUX Lukavac je išaran i na jednom dijelu je napisano fkr '87 i tada su se pojedinci hvalili tim potezom, a sada traže neku pravdu i psuju. Ako je istina i ako je to uradio neko iz Lukavca treba to riješiti s njim.
A na te grozne riječi smo svi navikli i to je postalo normala. Žalite se što ljudi s kantona i oko Tuzle navijaju za sve samo ne za Slobodu. Pa što bi seljaci navijali za Slobodu ? Tuzla tuzlacima, država Tuzla. Svaki dan čujem "seljak iz Živinica" i slične stvari. Pa što bi vas podržavali ako ih mrzite i vrijeđate ? Sve dalje od Šićkog ne postoji. Naravno nisu svi takvi, ni većina, znam nekoliko Fukara i jako sam dobar s njima tako da pomislim da i niste u istoj skupini ali nažalost je tako. U Lukavcu kako ide koja godina, sve je manje navijača i simpatizera vječitih. Zadnju domaću utakmicu Radničkog ljudi više prate i slušaju kako Sloboda igra, i kad su izjednačili čujem ono "dobro je". Kako jbt čovjek podržava Slobodu i Tuzlu a on je samo običan seljak. Eto da pustimo Lukavac i Živinice zbog navijačkih razloga ali eto uzmemo Banoviće tu vam nema rivala, a pogotovo Kalesiju u kojoj veliki broj ljudi navija za Slobodu. Pozdrav svim normalnim i razumnim ljudima.
:tokralju:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 11:58

Izvjesaj centralnom komitetu:

Neprijatelj je argumentima razoruzan, ali i dalje nam radi o glavi. Postoje oni, koji se predstavljaju kao dobronamjerni a ti su ustvari najopasniji jer relativizuju stvari tipa "Niti je Sarajevo vise multikulti od Tuzle niti je Tuzla vise multikulti od Sarajeva" i slicno.
Odavno je poznata propagandna formula: pola istine, cijela laz. Drugovi nemojte da nasjedate na to. Dobro su pripremljeni svojom propagandom od Kozarde preko Dine Konakovica, ali nisu ocekivali da poznajem dublju pricu toga.
Ima nekoliko stvari, vezano konkretno za tuzlansku incijativu od toga da su napravili ovu analizu i prikazali brojeve onako kako im odgovora i time se kao trebaju zapusit usta a raskrikavanjem tih brojeva se vidi ipak druga slika(argumenti na pl opcenito) preko nezakonskog povlacenja incijative sa dnevnog reda u federalnom parlamentu do toga da ne smiju u javni dvoboj sa nasim profesorima.

I dalje je stanovnik tuzlanskog kantona duplo manje vrijedan u odnosu na stanovnika sarajevskog kantona. Nema tu nista drugog, osim borbe za svoja/nasa prava.

Vas drug Franto

Kapiten Zeba: Protiv svih se borimo 6:03

[youtube][/youtube]

Da ne idemo dalje u ovo, sportski je forum. Volio bih da damo par golova na pocetku utakmice da se ne trosimo previse danas :shifty:
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 09 apr 2016, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 09 apr 2016, 12:02

Ovako,kao prvo imam dosta rođaka,rodica,radnih kolega itd.u Lukavcu,Živinicama,Kalesiji itd.i kada god je bilo skandiranje seljačine,seljačke p*čke šutio sam,lično i meni to smeta.Nije seljak ko je sa sela ;) Sliku manijaka iz Lukavca postavio sam da ne bude da su Siouxi šarali ;)

Dodao bih uz to, ne navijaju ova okolna mjesta za Slobodu zato što nemamo nijednu titulu/trofej u vitrinama.Željo/Sarajevo konstantno u vrhu BH fudbala što bi za Slobodu navijali kada se većinom bori za opstanak?! (Osim pojedinaca koji navijaju za Slobodu bez obzira što je prije bila gdje jeste).

NAŠU LJUBAV NE KUPUJU TITULE,ne interesuje me za koga ko navija. :bih:
Solina navija za Slobodu!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 apr 2016, 12:06

Konačno,vidimo se danas! :cool:
Pobjeda je bolja od orgazma!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 12:09

Iraola je napisao/la:Kao prvo ako je istina da je išaran plavom bojom ne mora značiti da je neko iz Lukavca i da je uopšte neki navijač bilo kojeg kluba. Prije par mjeseci grafit SIOUX Lukavac je išaran i na jednom dijelu je napisano fkr '87 i tada su se pojedinci hvalili tim potezom, a sada traže neku pravdu i psuju. Ako je istina i ako je to uradio neko iz Lukavca treba to riješiti s njim.
A na te grozne riječi smo svi navikli i to je postalo normala. Žalite se što ljudi s kantona i oko Tuzle navijaju za sve samo ne za Slobodu. Pa što bi seljaci navijali za Slobodu ? Tuzla tuzlacima, država Tuzla. Svaki dan čujem "seljak iz Živinica" i slične stvari. Pa što bi vas podržavali ako ih mrzite i vrijeđate ? Sve dalje od Šićkog ne postoji. Naravno nisu svi takvi, ni većina, znam nekoliko Fukara i jako sam dobar s njima tako da pomislim da i niste u istoj skupini ali nažalost je tako. U Lukavcu kako ide koja godina, sve je manje navijača i simpatizera vječitih. Zadnju domaću utakmicu Radničkog ljudi više prate i slušaju kako Sloboda igra, i kad su izjednačili čujem ono "dobro je". Kako jbt čovjek podržava Slobodu i Tuzlu a on je samo običan seljak. Eto da pustimo Lukavac i Živinice zbog navijačkih razloga ali eto uzmemo Banoviće tu vam nema rivala, a pogotovo Kalesiju u kojoj veliki broj ljudi navija za Slobodu. Pozdrav svim normalnim i razumnim ljudima.
U svoje ime a vjerovatno i vecine se izvinjavam na ponasanju nekoliko delikvenata iz nase grupe, uglavnom onih koji imaju razne komplekse.
Od toga da su se doselili u grad umisljajuci da imaju pravo sad iz novog mjesta prebivanja da pljuju ostale preko iskompleksiranih navijaca optereceni svojim sopstvenim neuspjehom pa je to jedini nacin da se osjeca bitnijim do par alkoholicara koji imaju pamcenje ribice :crazy:
Ti ljudi su ipak manjina :problem:

FK Radnicki Lukavac, Sioux :ljepota:
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 09 apr 2016, 12:47, ukupno mijenjano 4 puta.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 apr 2016, 12:10

krmpotich je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala puno. Znas li ko je bend ovo ?
Redovan na tribini, Čampi car :kafa:
[youtube][/youtube]
Takodje i na gostovanjima...rame uz rame sa Fukarama :kafa:

Sa grafitom je SVE UREDU....
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 apr 2016, 12:11

Vrijeme je da i Damir dobije malo više minuta. Dva nastupa manje od protivničkog igrača, a 800 minuta manje -.-'
slika
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 09 apr 2016, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 12:20

NKMramor je napisao/la:Vrijeme je da i Damir dobije malo više minuta. Dva nastupa maje od protivničkog igrača, a 800 minuta manje -.-'
Druze NKMramor,
pisem ti jer vidim da si odlican informaticar. Ako ti ne bi bilo mrsko i nadjes vremena, da napravis zastavu za udruzenu navijacku skupinu "Horde zlih Manijaka", sastavljenu od njihovih zastava. Simbolicno, jer se stalno udruzuju protiv nas. Pogotovo na ovom forumu. Furaju da su neki "rivali" dok im ne dodje neko treci :D
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2016, 12:37

Hajde momci 2-0 danas.onako lagano "za raju".
Vidjecemo moze li Borac "meda"u Mostaru.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 apr 2016, 13:00

Evo vam jedna radosna za danas, imat ćete tuzlansko točeno pivo na stadionu, sad me šef zvao da krenem sa terena, valja sa ufatit točionika :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2016, 13:01

Pasha_car_aga je napisao/la:Evo vam jedna radosna za danas, imat ćete tuzlansko točeno pivo na stadionu, sad me šef zvao da krenem sa terena, valja sa ufatit točionika :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
U onom kaficu ili se vraca pivara sa svojim spravama? :)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 apr 2016, 13:03

još da počnu prodavati kobasice, bila bi prava njemačka atmosfera :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.