FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2016, 01:18

Pod Hurtinim vodstvom smo bez primljenog gola, pa se nadam nastavku serije i u ovoj tekmi, a nadam se da cemo utrpati bar kakvu nafakasku odbicu gore za veliko slavlje. 1-0 dosta!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 apr 2016, 01:26

joker90 je napisao/la:Pod Hurtinim vodstvom smo bez primljenog gola, pa se nadam nastavku serije i u ovoj tekmi, a nadam se da cemo utrpati bar kakvu nafakasku odbicu gore za veliko slavlje. 1-0 dosta!
jasta nego dosta brate..pogotovo protiv najbolje odbrane u ligi, svaka pobjeda je bi bila odlicna
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2016, 01:29

6:0 sutra :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 apr 2016, 01:35

MortemHz je napisao/la:6:0 sutra :kafa:
Čuj kvarnjaka starog. Neće moći ove noći! :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 apr 2016, 01:58

IvanOsim je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..

A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..

Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..

Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..

Zivjeli..
Kako si samo ovo napisao dođe mi,prisjetim se da sam nekada ko,al baš,djete simpatiso Željezničira!! Al ćim sam malo porastao i došao kakvoj takvoj pameti to više nije odavno slučaj.I eto od tad pa sve do sad,samo F.K. Sarajevo i ubuduće!! Samo ako mi pamet nešto ne zariba u međuvri'j'emenu pa se vratim u vrtić nekako??? Živijelo i ti nama dugo i sretno..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2016, 09:41

Kako se pojedini navijači stavljaju iznad kluba iznad svega, nije mi jasno kakvih paćenika ima nasjedate maximala ali to je vaš problem.A danima se sere da ima ko če se brinuti o upravi i bilo ćemu a vi fol volite Sarajevo i vi bi da tjerate i pljujete maximala kao da za dušmane navijate.Ne znam nekad se pitam ko je lud ovde i za koji klub navija.Pa ljudi objasnili ko se pita đaba opet se sere, ljudi iznijeli izvještaj revizorske kuće opet se sere ne valja pa sad kad najviše trebamo klubu mi pljujemo ovde jedni za jedni protiv uprave ne kontam vas-nas.Ja mislim (a možete vi misliti šta hočete) da patite od komplexa što kone nešto rade ili pokušavaju i to je OK ali neki misle haman zaman da če nas sad kone prestići u svemu. Ne znam možda su igrački jači nego jesenas, možda su jaći i od nas jer mi smo slabiji nego jesenas ali to je još uvijek daleko od Sarajeva uz svo dužno poštovanje prema naporima komšija (mislim na kompletnu situaciju ne samo na igrački kadar).Međtim bolesnici koji ovde pišu i pljuju je li kone nešto urade odma frka, je li pljune husić po Sarajevu frka, je li se pika i ostali lopovi iz uprave Veleža jave frka a da smo dali te premirane pare tom piki nikad ih igrači ne bi videli.Šta god samo tražite negativnosti da pljujete a nigdje ni mrve ljubai i poštovanja prema klubu i podrške. Ja da sam sa strane i da ovo čitam ne znam mislio bi da dušmani pišu sad če te reči nismo mi slijepi e pa niste ali ko ste vi ? Sarajevo ima večinskog vlasnika i ako misli da je Uprava dobra da je Dino dobar možete pljuvati koliko vam je kurcu ćeif oni če ostati, isto tako ovi što brane upravu ako amiđa misli da ne rade dobro noga im je pa taman da se na glavu nasadite.Eto pa svi to što prije shvatite bit če vam lakše i moči će te da radite ono što trebate da volite i bodrite Sarajevo to nam je sada najpotrebnije a to je na kraju krajeva i jedino gdje navijači mogu učestvovati.Može i kao kod kona da se "navijači pitaju " ali oni nemaju vlasnika a koliko je to ispravno što rade vidjet če se.Znajte da navijači jesu bitni ali nisu ti koji mogu donositi odluke u ime kluba pogotovo ako ima večinskog vlasnika kao što je kod nas slučaj.Zato ne komentarišem puno vidim raspucali se ovi što pljuju ne kontam vas majke mi moje ne znam šta hočete i da ode uprava nema se alternative ili šta da Tan dovede sve kineze koji ne razumiju jezik možete onda kurcu mom pisati i derati se po stadionu uprava napolje a oni ne razumiju i rade kako im se kaže od strane gazde. Pa mi smo u pozitivnom poslovali ne znam što se pljuje ko je normalan skontat če ko nije eto mu razlog da pljuje, rezultati trenutno nisu kao što bi trebali biti ali ima neko kome se podnose računi na kraju i on opet ON odlučuje o svemu.Zato ne mogu da uđem na forum jer stvarno se pišu gluposti i **** vas Dado Glišić smoriste sa njim više na šta izađe ova stranica a mi sutra igramo važnu utakmicu e moj Bože........
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 apr 2016, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 09 apr 2016, 09:48

Papanluk zavladao sjevernom tribinom pa preslo i na forum. *eb'o vas Dado Glisic i Evander sve masovno. Nasla se papanija da tjera upravu i dovodi uspjesne menadzere svjetskog kalibra. Seosku zadrugu vi svi skupa nebi mogli voditi. :) :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 apr 2016, 09:54

Mi igramo dobro protiv Radnika, cak i u gostima ih redovno dobijamo. Ocekujem laganu pobjedu bez primljenog gola, 2:0. :)
ZZ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 apr 2016, 10:25

Samo vi za dnevnici ih branite ali njima je noga na ljeto
Uzalud vam trud svirači
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2016, 10:39

SiouxLukavac je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Međutim, moje mišljenje je, da je Ibraković premiranjem Slobode, na taj način htio na neki način da kazni
FK Mladost, jer je ista ta ekipa, koja se u tom trenutku grčevito borila za opstanak, dva kola ranije na Grbavica odigrala 'za raju',
odnosno za FK Željezničar.
Rekao sam da prestajem pisati, ali morao sam, morao sam da se zahvalim gosp. molotovljevu što mi je otvorio oči, sada razmišljam drugačije, mnogo mi je jasnije i logičnije. Kad neće nesposobni savez, hoće zato sposobni Dinči i Ibraka da kažnavaju, ove koje treba i koji ne igraju pošteno.
Kazna stiže sve, ne samo od saveza, ima tu još poštenjaka! Hvala još jednom.

Ovom prilikom čestitam igračima na pobjedi u BL i da nastave sa pobjedama!
Vjerujte ovom momku i ne raspravljajte se dzaba.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 apr 2016, 10:49

hase73 je napisao/la:Papanluk zavladao sjevernom tribinom pa preslo i na forum. *eb'o vas Dado Glisic i Evander sve masovno. Nasla se papanija da tjera upravu i dovodi uspjesne menadzere svjetskog kalibra. Seosku zadrugu vi svi skupa nebi mogli voditi. :) :)

Hajd sad reci raji, u kojem si talu sa pojedincims iz uprave? Zavrnut ce se pipa, pa paniks aaa :zzz:

I jeste svi slusamo Glisic Dadu, ja ne znam ni ko je :zviz: ..al ce zato uprava da ide.

Ko kaze, mi kazemo. Vozdrica. A tal se prekida :tralala:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 09 apr 2016, 10:54

Zanimljivo, u prosloj tekmi protiv Radnika isto nas je vodio Hurtic i sa sjajnom igrom smo razvalili Radnik.

[youtube][/youtube]

Da se prisjetimo nekih manjih pobjeda protiv istog kluba. :lol:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Sta sutra da se ocekuje? :twisted:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 09 apr 2016, 10:56

Haha, ko o cemu **** o postenju. Nasli placenici prozivati ljude sa nekakvim dnevnicama.
Moj jedini motiv je sto volim klub i znam da su ovi ljudi koji su sad tu isti bolesnici ko sto sam i sam i da su sve do sad napravili iz velike ljubavi. Nije problem da oni odu. Mozda im je i vrijeme, dosegli su neke svoje limite.
Mene je samo zao sto na njihovo mjesto nece doci neki bolji i oni koji su nam potrebni u ovom trenutku vec neke gnjide koje se sluze istim metodama, vec vidjenim oko naseg kluba toliko puta, da se uvale i omaste brke.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2016, 11:02

hase73 je napisao/la:Haha, ko o cemu **** o postenju. Nasli placenici prozivati ljude sa nekakvim dnevnicama.
Moj jedini motiv je sto volim klub i znam da su ovi ljudi koji su sad tu isti bolesnici ko sto sam i sam i da su sve do sad napravili iz velike ljubavi. Nije problem da oni odu. Mozda im je i vrijeme, dosegli su neke svoje limite.
Mene je samo zao sto na njihovo mjesto nece doci neki bolji i oni koji su nam potrebni u ovom trenutku vec neke gnjide koje se sluze istim metodama, vec vidjenim oko naseg kluba toliko puta, da se uvale i omaste brke.

E moj Hase šta god da napišeš ovim pljuvačima ispadaš plačenik eto oni znaju ko ide, kad ide ma znaju ali u mom kurcu.Eto ja ne znam hoče li uprava ostati ili neče na kraju referat a onda kako amiđa odluči a vi pljujte i širite negativnost samo naprijed.Ma ne trebaju nama veči dušmani od nas samih eto oni sjedili sa Tanom pa sve znaju ovo je smiješno i žalosno istovremeno.
Sarajevo ljubavi moja!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 apr 2016, 11:11

Kme kme :wave:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 apr 2016, 11:12

može li mi neko fkt objasniti ovu zajebanciju oko ovog chirilichara shto ga postavljate,vjerovatno sam neshto fulio i toplo se nadam da je zajebancija

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 apr 2016, 11:26

nukleusmember je napisao/la: i toplo se nadam da je zajebancija

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I ja. :puke: :mrgreen: :rol:

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 09 apr 2016, 11:37

Tacno @ sekac, Tan ce odluciti treba li mu uopste uprava. Ili ce ostaviti samo predsjednika i SD a ostala mjesta ugasiti. Mene boli neka stvar sta ce biti. On je vlasnik kluba sa preko 97% glasova u skupstini. Interesuje me samo jedinstvo svh nas da izguramo ovu sezonu i plasiramo se u evropu. A ovima koji pljuju nece valjati ni sljedeca uprava (ako je bude) ko sto im nisu valjale ni one prije Dine , Edisa i Elvira.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 apr 2016, 11:41

"Kada navijaci budu trazili da odemo, mi cemo otici prrije nego nas pocnu tjerati" rece Dino (Mehmeda) Selimovic

"Idemo u borbu protiv korupcije u BH fudbalu" rece dino selimovic

"Cilj nam je dupla kruna" Dino selimovic

"Jesic ima punu podrsku tana" ode jesic nakon dva dana

sta je sljedece? :D

a ovi iz BP i ostala raja iz kafana, samo navalite, samo kada odem na stadion, cujem nesto drugo, cujem 95% navijaca kako kaze

UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI!

A upravo oni su najrelevantniji,, a Tan nije vezan popcano za upravu koja je dosla kao totalni anonimusi koje su isti navijaci koji ih danas tjeraju i doveli u klub!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 09 apr 2016, 11:44

hase73 je napisao/la:Haha, ko o cemu **** o postenju. Nasli placenici prozivati ljude sa nekakvim dnevnicama.

Otkud ti znas ko ce doci umjesto njih?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 27 gostiju.